Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελα ντε... θελει τρελο damage να εχεις καταρχιν, να σου κατσει καλο ριφτ και φυσικα να εισαι ΒΡΑΧΟΣ

* δεν την παλεψα με το taguek στο ΗΟΤΑ, ξαναεβαλα pain και μου φαινεται 100% καλυτερο

γιατι στο αλλο χανω ευκολα τα στακ. Παλευω το 60 γμτ, ολα τα τρισαθλια ριφτ μου καθονται.

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Aυτό είναι build μόνο για fast T8 ή bounties.

Για να pushaρεις grifts θες να πετάξεις F και R και να βάλεις το Obsidian/Convection/Unity(2  φοράς ένα στο cube).

Pants of Mr Yan αντί Strongarms.Kαι gems Stricken/enharcer/taeguk.

Γενικά έχεις πολύ μακριά από οptimal gear για 60+ και έχεις χαμηλά gems.

Θες area damage 50%-100%(weapons,rings και shoulders-OXI ΣΤΑ GLOVES)

Θες επίσης 17% attack speed στο gear σου για να πιάσεςι το breakpoint από τo whirlwind.10% από τα paragons + 7% καλύτερα από Lacuni ή Steady Stickers.

Αν δν έχεις κάποιο από τα 2, βάλε obsidian με 7% attack speed στα rings.

Θες ANCIENT weapons με cooldown reduction(και area dmg να είναι εφικτό) 

,rollare το armor-> 15%whirlwind dmg στα BOOTS.

Bγάλε την chilanik belt και βάλε Pride of Cassius.

Αν μπορείς rollaρε ένα από τα secondary στα gloves σε resitances(καλύτερα physical)

Στα skills βάλε το veterans Warning αντί για Impunity και βάλε 2 diamonds αντί για ruby στα pants αν έχεις πρόβλημα με res.

Επίσης βγάλε το merciless assault και βάλε threatening shout είτε το Falter είτε το demoralize (για πιο υψηλα grifts είναι το 2ο).

Υ.γ:Δυο γενικά tips.Για να είσαι άνετος τα gems πρέπει να είναι 3-5 lvl ΠΑΡΑΠΑΝΩ από το lvl που pushaρεις σε grift.

Αν θέλετε να μην πέφτει το buff του taeguk όταν αλλάζετε floor lvl ,μόλις κάνετε click στο επόμενο lvl ,πατήστε esc,ώστε να μην τρέχει ο χρόνος στην loading screen.Θέλει λίγο εξάσκηση αλλά θα το βρείτε.Φυσικά πιάνει μόνο σε solo runs.

Καταρχην thanks για το χρόνο που αφιέρωσες :-D

Έχω ενα non seasonal βάρβαρο, ο οποίος παίζει με WW, threatening shout, τα rings κτλ, όπως γράφεις παραπάνω.

(http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tzelen-2702/hero/1714797)

Η seasonal βαρβάρα μου (  :-D ) έχει far far from optimal gear, είτε για WW spec, είτε για HOTA. Πάντως, αλλάζοντας σε HOTA build (από WW που την είχα), κατάφερα και έφτασα 56, από το 50 που είχα κολλήσει. Το Σ/Κ που μας πέρασε η αχόρταγη Kadala μου έφαγε κάπου 10κ shards, χώρια τα deaths breath που χάλασα για να κάνω upgrade items. Ελπίζω με λίγη τύχη να κάνω replace 2-3 items και να πιάσω το 60αρι. Αυτό με ενδιαφέρει καταρχήν.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tzelen-2702/hero/66775508

Δημοσ.

Green αμα αλλαξεις ζωνη κ ψαχτεις να βρεις ξανα οπλο θα το περασεις

Σου λειπει fury και απο τα 2 σαν secondary.

Περισσοτερο fury σημαινει περισσοτερο crit αρα damage και παει λεγοντας

Δημοσ.

Green αμα αλλαξεις ζωνη κ ψαχτεις να βρεις ξανα οπλο θα το περασεις

Σου λειπει fury και απο τα 2 σαν secondary.

Περισσοτερο fury σημαινει περισσοτερο crit αρα damage και παει λεγοντας

Θα σου πω μια λεπτομερεια... σε αυτο to rift (1 επαιξα στο 61) αλλαξα το blood που δινει 1000 life per fury και το εκανα +20% με berserker.

Για να εχω σιγουρο survive εβαλα αντι +50% στους τυπους το 5000 per fury!

Πραγματι... μεσα σε πανικο που η σφαλιαρα πηγαινε συννεφο επιζουσα και εσκισα ποπους!

Εκανα ενα παικτικο λαθος (το παρατραβηξα στα μπουγια!) και εχασα 1 φορα και με πηγε λιγο πισω σε εκεινο το σημειο. Επισης εκανε ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ να βγαλει κολωνα βοηθητικη εκει που την ηθελα παρα πολυ.

Ουσιαστικα εχασα χοντρικα ενα damage 30% και πηρα σιγουρη ζωη μεχρι τελους.  Ελειπε καπως το damage φαινοταν ομως ΔΕΝ επεφτα!  Το 61 θα βγει με αυτο το "κολπο", θα δοκιμασω και το κλασικο βεβαια αλλα εκει επειδη δεν επηζεις ευκολα θα πρεπει να μου κατσει καλουτσικο ριφτ με αρκετα τερατα χωρις πουλια με εντομακια κτλ.

Συμφωνω γιατσεκ, οι λεπτομερειες αυτες πλεον παιζουν μεγιστο ρολο για να πας στα ψηλα ραφια!

Οπως και να εχει παντως το 61 θα το βγαλω να σκουντησω και το φιλο μου τον Archie :)

* Κανονικα τα ριφτ επρεπε να βγαζουν ιδιο αριθμο τερατων περιπου και ιδιες κολωνες.

Δημοσ.

το θελει κανεις???????????? :rolleyes:

* Επεσε ΙΚ χμμμ τωρα θελει λιγο μελετη τι να σκαλισω. Για πειτε γνωμες. Χαμηλο ειναι το 3900

πρεπει να ανεβει νομιζω. Ποιο να χαραμισω το damage στους γιγαντες λογικα η μηπως οχι?

post-44836-0-71331700-1446757177_thumb.jpg

post-44836-0-07401300-1446758867_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο ΙΚ το life per fury το κανεις %damage και οσο παει. Και εγω με 4100 ΙΚ παιζω atm αλλα σε παει για αρχη καλα!
Το ΙΚ το βαζεις μονο για rend build btw
Εγω επιτελους με rend εκανα το 61 σημερα και χτες εβγαλα το 73 σε 4man με τον support :)

Επεξ/σία από yiatsek
Δημοσ.

...Σάββατο βράδυ και μετά από 10 απανωτά greater rifts ακούγοντας ολόκληρο το Titan, νιώθω πως αν βγω στο δρόμο δεν θα μείνει άνθρωπος ζωντανός σε ακτίνα χιλιομέτρων. Παύση τώρα να ξαποστάσουμε...

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια στη Blizzcon ειπαν τπτ για D3?η το παρατησαν τελειως?

Όταν λες το παράτησαν τελείως;

Τόσα patch βγάζουν οι άνθρωποι κάθε τόσο, και με seasons κλπ.

Εκτός αν θες καινούργιο expansion.

Δημοσ.

Ρε παιδια στη Blizzcon ειπαν τπτ για D3?η το παρατησαν τελειως?

Το παράτησαν.Από ότι διάβασα στην Blizzcon ούτε ασχολήθηκαν,ούτε φυσικά expansion.Χωρίς expansion το παιχνίδι θα είναι dead μετά από 2-4 seasons.

Πάντως το παλεύουν οι Devs του D3,όπως μπορούν ,απλώς η Blizzard θεωρεί ότι χάνει πια λεφτά από αυτό.

In good news 

Nέο patch http://us.battle.net/d3/en/blog/19941044/

Με ενδιαφέρουσες αλλαγές.Θα προσπαθήσουν να σπάσουν το all green set bulds με το ring set https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/KP9RLEY5VZKO1446514618038.jpg

Ptr την παρασκευή.

https://www.reddit.com/r/diablo3/comments/3ry31e/ptr_this_friday/

Οπότε νέο patch+Season 5 τέλος του 2015 εώς αρχές του 2016.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...