Sugizo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 άκυρο... δεν παρατήρησα ότι παίζεις hardcore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) πανηγυρικα σε χρονο DT παει και αυτο...παμε δυνατα να πιασουμε το επομενο που ειναι σημαντικο λογω δεκαδας! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Πρωτη δοκιμη σε 60 ! Σε καλο Ριφτ σχετικα αλλα ειχα 1 death το οποιο ΚΟΣΤΙΣΕ!!! Στο τσακ γμτ * Θελει damage η δουλεια εδω... πρεπει να ανεβασω και αλλο διαμαντια ειδικα το trap εχει μεινει λιγο πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeTiPaleuw Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Χτες και εγω παραλιγο να βγαλω το 66 με τον WD μου! Φτανω στο boss με 1μισι λεπτο διαθεσιμο και μου βγαζει τον Choker! Δε φτανει που κινειται συνεχως, τρωω και 2 ψοφους και το εχασα για 15 sec! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiatsek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Green διαβαζω τελευταια (ειδικα οταν δεν εχω χρονο να παιζω) διαφορους οδηγους για τα hota , rend , ww builds. Όσον αφορα το hota το οποιο use-αρεις πιστευω πως αυτος ειναι ο καλυτερος : http://www.diablofans.com/builds/57514-2-3-hota-barb-solo-60 και παρατηρω το εξης ενδιαφέρον : If you don't have Life per Fury Spent on weapon you should take Bloodthirst instead of Bersker Rage/Brawler passives. Παρατηρουσα τον χαρακτηρα σου και βλεπω πως χρειαζεσαι καλυτερα F&R , δλδ με str/chc/chd , καλυτερα hands (αφου εχεις pain enhancer δεν εχεις αναγκη το attack speed) με chc-chd , και το head με 15%hota παρα με chc. Άμα κανεις αυτες τις αλλαγες ισως δεις καλυτερα αποτελεσματα ps: πολλοί έχουν taeguk αντι για pain enhancer , το έχω αφησει πισω το ρημαδι Α! K btw τα στανταρτ passives πρεπει να ειναι τα εξης : Your four must-have passive skills should be Beserker Rage, Ruthless, Nerves Of Steel and Rampage και οταν βρεις hellfire προσθετεις ενα ακομα το brawler.ps2: φιλικα ολα αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Green διαβαζω τελευταια (ειδικα οταν δεν εχω χρονο να παιζω) διαφορους οδηγους για τα hota , rend , ww builds. Όσον αφορα το hota το οποιο use-αρεις πιστευω πως αυτος ειναι ο καλυτερος : http://www.diablofans.com/builds/57514-2-3-hota-barb-solo-60 και παρατηρω το εξης ενδιαφέρον : If you don't have Life per Fury Spent on weapon you should take Bloodthirst instead of Bersker Rage/Brawler passives. Παρατηρουσα τον χαρακτηρα σου και βλεπω πως χρειαζεσαι καλυτερα F&R , δλδ με str/chc/chd , καλυτερα hands (αφου εχεις pain enhancer δεν εχεις αναγκη το attack speed) με chc-chd , και το head με 15%hota παρα με chc. Άμα κανεις αυτες τις αλλαγες ισως δεις καλυτερα αποτελεσματα ps: πολλοί έχουν taeguk αντι για pain enhancer , το έχω αφησει πισω το ρημαδι Α! K btw τα στανταρτ passives πρεπει να ειναι τα εξης : Your four must-have passive skills should be Beserker Rage, Ruthless, Nerves Of Steel and Rampage και οταν βρεις hellfire προσθετεις ενα ακομα το brawler. ps2: φιλικα ολα αυτα το taeguk για να το κρατήσεις up και να μην χάσεις τα 60+ stacks που με αίμα μάζεψες θέλει να ξέρεις να το παίζεις, γι αυτό βάζουν το pain επειδή πιο εύκολο είναι να βαράς και να παίρνεις ias παρά να έχεις 60+ stacks που μπορεί να φύγουν επειδή έκανες +1 sec αλλαγής επιπέδου από το 1 στο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 το taeguk με το build που εχω το σουταρα, ΔΕΝ μπορεις να κρατησεις τα στακs πολυ ωρα... Καπου θα εχει "κενο" στην μετακινηση σου και τελος... και φτου απο την αρχη. Αν πετυχεις τρελο μπουγιο βεβαια κανει φοβερη ζημια. Χτες καταφερα να κανω ολα τα gems που φοραω στο 60 ! Απο σημερα αρχιζω πειραματα να βγαλω το ΚΟΜΒΙΚΟ 60 αρι! MEΘ-επομενος στοχος ο φιλος μου Archie sto 61 Γιατσεκ ωραια η αναλυση σου. Στο hellfire εχω το weapon master (το ειχα για να φτανει το fury πριν βαλω το furius charge) και θα το αλλαξω σημερα για πειραματισμους... Προτιμω γενικα να βαζω τα ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ passive για μεγιστη ζημια και να παιζω στα ορια πετυχαινοντας ενα καλουτσικο rift. Giatsek για τα focus-restraigh το ξερω αλλα δεν πεφτει τιποτα καλο! Και οτι εχω το εχω κανοντας reforge!!! Χτες επεσε ancient restaigh και πανω που πηγα να χαρω ηταν εντελως ΜΑΠΑ!!! Για τα γαντια ειναι μικρη η διαφορα συμφωνα με το site αλλα θα το βαλω critical damage σε πρωτη ευκαιρια. Για το κρανος που ειπες δεν το παρατηρησα θα το τσεκαρω...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeTiPaleuw Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Τι διαολο με αυτα τα hellfire amu!!!??? Κραφταρα περιπου 40 χτες και οχι μονο δε μου εκατσε ενα καλο αλλα ΟΥΤΕ ενα Ancient!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Οποιδήποτε tip ευπρόσδεκτο. Έχω κολλήσει στο 51 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tzelen-2702/hero/66775508 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 MEΘ-επομενος στοχος ο φιλος μου Archie sto 61 λάθος επόμενος στόχος μετά το 60αρι είναι το sessonal quest-archievment αυτό είναι που μένει στην τελική Οποιδήποτε tip ευπρόσδεκτο. Έχω κολλήσει στο 51 έχεις λάθος ζώνη λάθος gems και λάθος bracerα πέρα όμως από αυτό γιατί να παίζεις το παλιό το build ενώ έχουν boostαρι το HotA σε αυτό το patch ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 στα 200 hellfire amules 1 καλο βγήκε και όχι ancient (18% fire , str, chd, socket). ps1: το taeguk το κρατάς 24/7 up με shout spam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiatsek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Tο taeguk το κρατας ειτε με σπαμ battle rage ειτε με τρικ στο Numlock οπου ενεργοποιειται αυτοματα, το δευτερο καπου το διαβασα αμα βρω πληροφοριες θα ποσταρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiatsek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Χρησιμοποιουμε λεει taeguk αντι για pain You need the Taeguk instead of the Pain Enhancer legendary gem. You keep the Taeguk up 100% of the time by either just spamming the battlerage skill when not attacking enemies, or like everyone else, just use the num-lock trick on your keyboard to keep it activating automatically once every 1 second. source : http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-class-forums/barbarian-bastions-keep/132228-solo-hota-stuck-at-gr57Τελευταία απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Οποιδήποτε tip ευπρόσδεκτο. Έχω κολλήσει στο 51 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tzelen-2702/hero/66775508 Aυτό είναι build μόνο για fast T8 ή bounties. Για να pushaρεις grifts θες να πετάξεις F και R και να βάλεις το Obsidian/Convection/Unity(2 φοράς ένα στο cube). Pants of Mr Yan αντί Strongarms.Kαι gems Stricken/enharcer/taeguk. Γενικά έχεις πολύ μακριά από οptimal gear για 60+ και έχεις χαμηλά gems. Θες area damage 50%-100%(weapons,rings και shoulders-OXI ΣΤΑ GLOVES) Θες επίσης 17% attack speed στο gear σου για να πιάσεςι το breakpoint από τo whirlwind.10% από τα paragons + 7% καλύτερα από Lacuni ή Steady Stickers. Αν δν έχεις κάποιο από τα 2, βάλε obsidian με 7% attack speed στα rings. Θες ANCIENT weapons με cooldown reduction(και area dmg να είναι εφικτό) ,rollare το armor-> 15%whirlwind dmg στα BOOTS. Bγάλε την chilanik belt και βάλε Pride of Cassius. Αν μπορείς rollaρε ένα από τα secondary στα gloves σε resitances(καλύτερα physical) Στα skills βάλε το veterans Warning αντί για Impunity και βάλε 2 diamonds αντί για ruby στα pants αν έχεις πρόβλημα με res. Επίσης βγάλε το merciless assault και βάλε threatening shout είτε το Falter είτε το demoralize (για πιο υψηλα grifts είναι το 2ο). Υ.γ:Δυο γενικά tips.Για να είσαι άνετος τα gems πρέπει να είναι 3-5 lvl ΠΑΡΑΠΑΝΩ από το lvl που pushaρεις σε grift. Αν θέλετε να μην πέφτει το buff του taeguk όταν αλλάζετε floor lvl ,μόλις κάνετε click στο επόμενο lvl ,πατήστε esc,ώστε να μην τρέχει ο χρόνος στην loading screen.Θέλει λίγο εξάσκηση αλλά θα το βρείτε.Φυσικά πιάνει μόνο σε solo runs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Άντε να πάει 63-64.... αααάντε λέω εγώ τώρα 65 με full ancient gear. Πώς διάολο φτάνουν 72+ οι θεοί;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις