Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που δεν ενδιαφερεται να απαντησει κανεις αλλος

εκτενως , θεωρησα πως δικαιουσαι εστω μια απαντηση , ακομα κ

την ποιο απλη. Anyway

Δημοσ.

φιλε μου, καθε αλλο δεν παρεξηγηθηκα και ευχαριστω :) σαφεστατα θα προτιμουσα και κατι επιπλεον, αλλα την εβγαλα την ακρη μου  :-D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαθενοντας λεπτομερειες απο τα παιδια (archie κυριως) αν και θεωρουσα αβολο το furius charge

το ξαναδοκιμασα και το βολευτηκα τελικα. Επεμεινα κυριως οταν καταλαβα οτι εχανα 50% damage απο το foucus-restraight

ενω νομιζα οτι το ειχα... Επισης αυτο ΔΕΝ φαινεται στην καρτελα του damage πραγμα που νομιζα οτι το εδειχνε γενικα.

Αν ηταν σωστη η καρτελα δε θα εβγαζα λαθος συμπερασματα τετοια. βεβαια καποια παιδια το ειχαν πει εδω απλα

δεν το εξελαβα ως σωστο. Anyway... βγαλαμε 58 και συνεχιζουμε προς τη δοξα ψηλα... :-)

post-44836-0-96914400-1445279969_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Μπραβο green (μπραβο κ στην παναθα σημερα)!

Παντως οφειλω να σε ενημερωσω πως το hota δεν θα σε παει μακρια

Μπορει να χρειαστει να επιλεξεις να μαζευεις gear και για

εναλλακτικο build

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω... μη φοβασαι εχω προνοησει... γεμιζω το μπαουλο με οτι καλυτερο πεφτει απο build για

1)wastes

2)rakaen

Επίσης κραταω διάφορα πολύτιμα αντικείμενα κυριως ancient βεβαια. π.χ εχω ενα γαματο 1-Η πρασινο warrior blood

Κραταω και υλικα... για να δουμε!

για 4-5 sec δεν εβγαλα το 59 γμτ.  Ειχα 2 death απο μαλακια και εκανα και 2-3 παικτικα λαθη που στοιχισαν χρονο.

Λογικο βεβαια τωρα αποκταω εμπειρια στο build.

Δημοσ.

το hota θα σε πάει 60-61-62-63, μετά απλά είναι κουραστικό να πηγαίνουν τα hp πάνω κάτω και στην 1η στραβή να ξενερώνεις. ik wv + rend is your friend από εκεί και πέρα. απλά θέλει management του rage αλλά το dmg είναι άπειρο

Δημοσ.

nai paulara σωστος, το γνωριζω ηδη εδω και καιρο, αλλωστε ο Αλκαιζερ εφτασε 75 με αυτο... το θεμα ειναι οτι δεν το γυρισα ηδη γιατι οπως ειπα και παραπανω δεν εχω το δευτερο οπλο απο το σετακι για WW, εχω το ενα και ειναι και πολυ καλο μαλιστα. Αμα πεσει θα το αλλαξω νωρις. Επεσε ενα ΙΚ γαματο,τελειο αλλα οχι ancient!

Ειχε τερματισει τα χαρακτηριστικα του αλλα ατυχησα στο ancient! Αμα ηταν και Ancient θα ηταν ενα απο τα τοπ 5 οπλα του παιχνιδιου!!! Κατσε να δουμε και η Βλιζαρντ ομως μηπως αλλαξει τους συσχετισμους με το επομενο patch για να ερθει ισορροπια! Ποτε αναμενεται νεο-αλλαγες γενικα κτλ?

Ερωτηση - Δεν επρεπε καπου το game να εχει ενα κουτακι και συμφωνα με οτι εχουμε να υπλογιζει

το μεγιστο damage που μπορουμε να πιασουμε ωστε να εχουμε σωστη εικονα?

Δημοσ.

Αμα βρεις δευτερο 1hand οπλο , παιζεις μεν ww build αλλα

οχι με rend.

Mονο ik 2hand παιζεις rend.

K btw η καλυτερη μεταβαση στο rend ειναι απο το hota,

αφου εχεις ηδη τα ik κ τα 2 απο τα 3 gems.

Παντως κ με non ancient μπορεις να δοκιμασεις για να

δεις πως λειτουργει. Βεβαια θελει αρκετο δουλεμα για

να "παντρεψεις" charge ww k rend.

Δημοσ.

ναι σωστο μονο το ΙΚ μου κανει... ξεχαστηκα. Βλεποντας (τι πεφτει) και κανοντας λοιπον!

Θελω βαρβατο στα 4300 ΙΚ αλλιως...

Δημοσ.

Εγώ πάντως απογοητεύτηκα άπειρα το Σ/Κ.

Προσπάθησα να pushάρω solo με SC Monk και για κάποιον περίεργο λόγο δεν μπορούσα να κάνω ούτε 61. Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα gear, οπότε έχω μείνει να αναρωτιέμαι τι στον π@@τσο κάνω τόσο λάθος.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Locko-2839/hero/66923621

Δημοσ.

Εγώ πάντως απογοητεύτηκα άπειρα το Σ/Κ.

Προσπάθησα να pushάρω solo με SC Monk και για κάποιον περίεργο λόγο δεν μπορούσα να κάνω ούτε 61. Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα gear, οπότε έχω μείνει να αναρωτιέμαι τι στον π@@τσο κάνω τόσο λάθος.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Locko-2839/hero/66923621

δοκίμασε να παίξεις το stun SC Link.png Site: DatModz- GR79+

επίσης έχεις πολύ CDR χωρίς λόγο κατ'εμέ, το οποιο μειώνει το damage και life σου πολύ

βασικά τώρα που το ξαναβλέπω, γιατί παίζεις leorics κι όχι peshkov στο cube? Oo

Δημοσ.

Το build του DatModz θέλει υπερτούμπανα rolls στα secondary των items, επειδή είναι πολύ glass canon χωρίς ανοιχτά Parthan.

Peskhov δεν χρειάζομαι γιατί με το CDR που έχω είμαι 100% uptime στο Breath.

Το CDR είναι "αναγκαίο κακό" στο hardcore γιατί χωρίς epiphany δεν πας πουθενά. Σκέψου τα BiS rings είναι με CDR, CHC, CHD.

Δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στο gear μου. Δεν θέλω να κάνω το GR78 του Quin, ούτε καν το GR72 του No1 στο EU Hardcore Ladder. Αλλά πίστευα ότι με το gear όπως είμαι θα μπορούσα να κάνω GR64-65 και από εκεί και πέρα να αρχίσω να ζορίζομαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...