paularas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 του iv γίνεται solo εύκολα. του X θέλει είτε το νεκροταφείο είτε εκεί που είσαι στο act 2 επάνω στην έρημο και να spread όλοι σε διαφορετικές κατευθύνσεις και να γίνει. αλλά γενικά θέλει αρκετό rng για να κάτσει το άτιμο το rift 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiatsek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Archie συγνωμη για χτες, ημουν support κ αφοσιωθηκα εκει. Αυτο που ρωτησα την clan χτες ητανε το εξης : Για σολο και αφου το hota δεν ενδυκνειται , υπαρχουν 2 builds. Το ww rend με 2h οπλο ik 2waste 6ik aka alkaizer K το ww με bul kathos demoralize ignore pain battle rage wrath Κ warcry η spear. Το πρωτο ειναι το ποιο δυσκολο βασει skill και το δευτερο απλα Κρατας το ww πατημενο με pain συνεχεια πανω κτλπ. Απλως το δευτερο χρειαζεται να "ψαρευει" πιστες για καλο density. Anyway αυτο που προσωπικα κυνηγω ειναι 65-70 grifts. Επισης να προσθεσω πως παιζω 1 ωρα τη μερα κ 2,5 στις καλες , οποτε δυσκολευομαι να στηνω ευκολα chars (αν κ στην παρουσα φαση χειριζομαι 3 , hota/ww farm/support). Με την εμπειρια που εχετε στο game τι βολευει για ποιο fast solo progress σε σχεση με αυτα τα 2; (Παντως επειδη μου αρεσει να δοκιμαζω το alkaizer build το ειχα δοκιμασει με αρκετες δυσκολιες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Katalyst Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρες! έχω παρατήσει το game απ την εποχή που περιμέναμε την pvp αρένα, αξίζει ν' ασχοληθώ τώρα; τι καινουριο έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 ειναι απλα ενα αλλο παιχνιδι! Ξεκινα εχει πολυ ψωμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voren Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα! yiatsek Γνώμη μου είναι ότι με σχεδόν full ancient gear και 700+ paragon με ένα απο τα 2 spec που αναφέρεις το 64-65 θα έρθει χωρίς πολύ fishing αφού ξοδέψεις μερικά tries για να συνηθίσεις. Για παραπάνω βέβαια θέλει πολυ fishing ενώ για 70-73 900+ para, πολύ δυνατό όπλο και crafted amulet με ele dmg είναι απαραίτητα. Οπότε fast solo μέχρι 65 μετά θέλει κάψιμο. Για το ww δεν έχω άποψη, δε το έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω καλά Bul αλλά πιθανολογώ ότι θέλει skill στη χρήση του demoralize για να μαζεύονται πολλά και να δουλεύει το +area dmg που βάζουν όλοι. Αυτές τις μέρες δοκίμασα το rend έχοντας σχετικά καλό ik weapon και δυσκολέυτηκα να συνηθίσω την ισορροπία στη χρήση μεταξύ rend, ww και charge. Στα tries (65-66) που το κατάφερνα ακόμα και με normal density έφτανα στο boss με καλό χρόνο. Στο boss έχει θέμα με το fury, χρειάζεσαι κάποιο να κάνει dot ή να έχει minions για να παίρνεις fury. Βέβαια μπορείς να βάλεις και superstition για fury αντί για nerves. Το τελευταίο δε το έχω δοκιμάσει αλλά από passives κλείνω περισσότερο στα 3 offensive στο weapons master και στο nerves. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dante14023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 αυτα τα σιχαμενα focus και restraint να μην πεφτουν με τιποτα......!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ulticool Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Έπαιζα κι εγω και μου εμφανιστηκε το γνωστό πρόβλημα που μαυρίζει η οθόνη, κρασάρει ο driver της Nvdia και βγάζει D3D Error. Φαντάζομαι δεν έχει βρει κανείς από εδώ τρόπο να το αποφύγει με το να καταλάβει τι το προκαλεί, έτσι; Στης μπλιζ το φόρουμ ακόμα παλεύουν 3 χρόνια ένα σωρό χρήστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 παει και το 57... αργα αργα αλλα ανεβαινουμε σιγα σιγα. Ποτε ληγει η σεζον4 ξερουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Φημολογείτε ότι η συνολική της διάρκεια θα είναι 3 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Για όποιον δεν το γνωρίζει (και εγώ πρόσφατα το ανακάλυψα), μπορείς να κάνεις spawn το cow level, ή το Vault, αρκεί να βάλεις στο Kanais Cube είτε το 2Η axe (δε θυμάμαι το όνομα τώρα, αλλά έχει σχέση με τα γελάδια), είτε το puzzle ring, χωρίς άλλα mats, πατάς transmute και θα ανοίξει το αντίστοιχο portal. Το item θα καταστραφεί, αλλά who cares! Μέχρι να το πάρω χαμπάρι κατέστρεψα άπειρα τέτοια EDIT: Το 2H axe είναι το Bovine Bardiche Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 lol βρε έχει ειπωθεί κάποιος δεν παρακολουθεί τακτικά το threat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Η μόνη χρησιμότητα του cow level μετά από τόσο καιρό seasonal είναι να τσιμπήσεις τα 2 xp pools, που standard έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 lol βρε έχει ειπωθεί κάποιος δεν παρακολουθεί τακτικά το threat Guilty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Driftas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 επειδη εχω χαθει λιγακι με αυτο το thread (guilty i am) μηπως κανεις εχει κανα προχειρο guide για το πως δουλευουν τα ancient items? η αν δεν βαριεται να μου εξηγησει, αν και με guide μια χαρα θα ειμαι. θενξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiatsek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Google it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις