Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάει και το 63, για 10 δευτερόλεπτα δεν πέρασα το 64, legend σ ερχομαι :D

Ετσι για να υπαρχει λιγο σασπενς! Εγω παλι που δε μπορω να παιξω καθολου με το Helltooth set???!!! Θα αρχισω δοκιμες απο σημερα γτ δε βλεπω αλλιως προκοπη για να σπασουμε το 65αρι με τα φυσοκαλαμα!

Δημοσ.

Yeap

Το softcore το βρίσκω λίγο ανιαρό γιατί εάν δεν έχεις τον χρόνο να farmάρεις paragons, δεν θα είσαι ποτέ competitive. (Και το να πεθαίνεις 123129513613 φορές για να βγάλεις ένα Rift δεν είναι το νόημα του παιχνιδιού imo).

Ενώ στο hardcore το skill μετράει περισσότερο και μπορεί να κλείσει ένα πιθανόν gap λόγω paragon levels.

Δημοσ.

εσεις με το hardcore οταν χασετε μια φορα πως βρισκετε το κουραγιο να ξαναψαξετε για οπλα αντικειμενα?

περιεργο μου φαινεται. δεν τα χανετε ΟΛΑ αν χασετε μια φορα? και πως γινεται να ΜΗΝ χασεις ?!

Δημοσ.

Είσαι λίγο χαμηλά σε paragon/gear αλλά κάνα κανονικό rift μπορούμε να τρέξουμε.

P.S: Το νέο lightning build του monk είναι εμετικά καλά. Πιο OP κι απο HotA σε θέμα damage.

P.S2: @green δεν γίνεται να μην χάσεις, κάποια στιγμή θα ripάρεις. Απλά είσαι πιο προσεκτικός, όταν procάρεις πολλές φορές κάνεις tp πίσω, γενικά είναι πιο μανίκι. Επίσης, εάν παίζεις λίγο, έχεις και 2ο set από όλα τα items στο stash στην περίπτωση που γίνει το μοιραίο.

Δημοσ.

παίδες μια απορία....σχετικά με το cube.

κάνω craft οτιδήποτε  rare weapon θέλω kai ύστερα το βαζω στο cube  μεχρι να βγαλει καποιο καλο η πρέπει κάποιο συγκεκριμένο να κανω craft?

Δημοσ.

θα κάνεις craft το όπλο της κατηγορίας που σε ενδιαφέρει 

ας πούμε 2Η mighty weapon 

και μετά το upgrade θα είναι από αυτή την κατηγορία 

ξεκίνα φαρμαρε γρήγορα death breaths T7 και πάνω 

μόλις μαζέψεις 500 

πας και κραφταρεις 20 2h mighty weapon 70 level κίτρινα στον smith

τέλος πας στο cube και τα κάνεις upgrade 

εμένα στις 4 20αδες μου έδωσε 2 hota ancient ,2 IK ancient και 3 sismic slam ancient 

χάλασα 2000 death breaths και 5000 περίπου από τα άλλα 

Δημοσ.

Το απογευματάκι, καλά να είμαστε, θα είμαι μέσα, ψηθείτε να κάνουμε καμιά 4αδα για την μλκια το nrift σε torment IX και Χ σε 4 και 2 λεπτά αντίστοιχα..

Ψηθείτε λεμε :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...