vampirion Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ρε μλκες τι ειναι αυτα που βαζετε κ περιμενουμε πως κ πως...στα διαλα edit: ηταν επικος ο ρικ παντως χαχα
remalis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 χαχαχα από τα καλύτερα rickrolls χαχαχα ωραίος μαν
zeniath Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Εγώ για να ποστάρω αυτό ήρθα και έμπλεξα στο thread του LoL. Σορρυ για τα κακά νέα και δεν είναι RickRoll... Όσοι περιμένατε (μέσα κι εμείς) ότι θα μπορούσατε να παίξετε το Diablo III από τον επόμενο μήνα, θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα, καθώς η Blizzard ανακοίνωσε επίσημα ότι θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του τουλάχιστον μέχρι το δεύτερο τρίμηνο του 2012… http://www.techgear.gr/diablo-iii-delayed-again-37802/
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Old news....όσοι περίμεναν release τον Φεβρουάριο κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου
Obsidian Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δεν θα 'λεγα οτι δυσανασχετώ με την είδηση, όπως είχε πει και ο Miyamoto: A late game is only late until it ships. A bad game is bad until the end of time.
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δεν θα 'λεγα οτι δυσανασχετώ με την είδηση, όπως είχε πει και ο Miyamoto: A late game is only late until it ships. A bad game is bad until the end of time. Θα συμφωνήσω! Κρίμα πάντως, διότι εγώ πραγματικά πίστευα ότι θα το έβγαζαν 29/2, επικοινωνιακή και *διαβολική* ημερομηνία! Oh well... μπορούμε να περιμένουμε λίγο ακόμα.
SPANK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Καλύτερα να αργήσει να βγείς παρα να κυκλοφρήσεις και να ειναι ελειπές και γεμάτο στο bugs
MetalGearFan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Καλύτερα να αργήσει να βγείς παρα να κυκλοφρήσεις και να ειναι ελειπές και γεμάτο στο bugs καλό !
aliakas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Καλύτερα να αργήσει να βγείς παρα να κυκλοφρήσεις και να ειναι ελειπές και γεμάτο στο bugs ρε τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει αα swtor μου θυμίζει εδώ βλέπεις τι διαφορά στις δυο εταιρίες η blizz προτιμάει να το καθυστερήσει μέχρι να είναι έτυμο ενώ η bio το έδωσε μισό και ανε-σωστο γεμάτο bugs θα δούμε ποιος θα κερδίσει ...
MetalGearFan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 θα δούμε ποιος θα κερδίσει ... Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει αλλά μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Θα βγει το Diablo 3 και μετά από λίγο καιρό θα βγει patch, μετά από ακόμα λίγο καιρό θα βγει κι'άλλο patch, μετά ξανά patch, patch, patch, patch, patch. Και μετα από 5 - 10 χρόνια σου εγγυώμαι πως θα συνεχίσουν να βγαίνουν patch που θα έχουν αλλάξει τον τίτλο άρδην σε σχέση με αυτό που ήταν όταν πρωτοβγήκε. Οπότε για ένα παιχνίδι που θα έχει αυτό το καθαρά mmo χαρακτηριστικό, γιατί να αγχωνόμαστε πότε θα βγει ? Δεν θέλω να σνομπάρω αλλά είναι η φύση των mmo να μην είναι ώριμα με το καλημέρα. Θα είχε κάποιο νόημα η αναμωνή για ένα conceptual παιχνίδι και όχι ένα καθαρά derivative από το community.
vampirion Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 μηπως η καθυστερηση εχει να κανει κ με τη παραιτηση ενος απο τους lead producers? το παρακατω μου ηρθε χτες με email απο gamespot :[Diablo III senior producer leaves Blizzard] Diablo III senior producer leaves Blizzard Steve Parker departs California-based game developer after five-year history at company that involved leading work on dungeon-crawling role-playing game. edit: οριστε λινκ http://www.gamespot.com/news/diablo-iii-senior-producer-leaves-blizzard-6349016
zeniath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ρε τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει αα swtor μου θυμίζει εδώ βλέπεις τι διαφορά στις δυο εταιρίες η blizz προτιμάει να το καθυστερήσει μέχρι να είναι έτυμο ενώ η bio το έδωσε μισό και ανε-σωστο γεμάτο bugs θα δούμε ποιος θα κερδίσει ... εδω έπιασαν τον Bin Laden και το Diablo 3 ακόμα να είναι έτυμο (seriously what's wrong with you) Άλλο να αργήσει ένα game να βγει για να μην έχει bugs και άλλο η ιστορία του D3 που στην τελική είναι D2 με subscription, πόσα bugs πια
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ρε τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει αα swtor μου θυμίζει εδώ βλέπεις τι διαφορά στις δυο εταιρίες η blizz προτιμάει να το καθυστερήσει μέχρι να είναι έτυμο ενώ η bio το έδωσε μισό και ανε-σωστο γεμάτο bugs θα δούμε ποιος θα κερδίσει ... Η Blizzard καλώς ή κακώς είναι η μόνη που τα κρατάει χρόνια επί χρόνων για να βγουν με πολύ λίγα bugs και είναι κάτι το οποίο το σέβομαι πολύ και μπράβο της. Το SWTOR δεν κατάλαβα που κολλάει, αφού είναι ΜΜΟ και δεν είναι ίδιο scale το DIII με αυτό.
BlackScorpionX Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 εδω έπιασαν τον Bin Laden και το Diablo 3 ακόμα να είναι έτυμο (seriously what's wrong with you) Άλλο να αργήσει ένα game να βγει για να μην έχει bugs και άλλο η ιστορία του D3 που στην τελική είναι D2 με subscription, πόσα bugs πια subscription?!?! Έχει το D3 subscription? Παίζω παιχνίδια της blizzard από εποχής warcraft I. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, δεν έχω λόγο να ΜΗΝ εμπιστεύομαι τη blizzard. Οπότε περιμένουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις