Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Green κανε ενα hota για 4αρια βαλε κοκκινο gem k leoric στο cube κ ανεβασε paragon κανοντας 60+ speed runs οπου μπορεις να τα βρεις κ απο communities. Δεν εχει νοημα το σολο στα paragon lvl σου. Ειναι ασκοπος κ χαμενος χρονος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@green

Εάν στο ladder κάνεις δεξί κλικ και View Hero Details σου δείχνει τι ακριβώς φορούσε ο char όταν έκανε το συγκεκριμένο GRift.

Επίσης, το hardcore είναι άλλη φάση τελείως. Λίγο να μην προσέξεις και QQ χάνεις όλο το progress σου από θέμα gear. Προχθές προσπάθησα να pushάρω πάνω από 60 αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να RIPάρω το monk μου. Farm τώρα 1000 forgotten για να ξαναβγάλουμε ancient weapons.

απο εδω βασικα εννουσα οτι ψαχνω μια ωρα να βρω ποιος εκανε τι

http://us.battle.net/d3/en/rankings/era/4/rift-barbarian

πως ξερουμε ποιος χαρακτηρας ειναι

Απο το παιχνιδι δε μπορουσα να δω τα 3 του κυβου που ειχε (η τα δειχνει και δεν θυμαμαι καλα γιατι ειμαι δουλεια)

Δεν ειναι αναεωμενα πρωτον κ δευτερον ακουσε μας μια φορα κ δες τα ευρωπαικα ingame που ειναι ποιο ευκολα να τα δεις, shift j νομιζω

Το κυβο το βλεπεις αλλα κ να μην το βλεπες τα build ειναι τοσο στανταρτ που τα μαθαινεις κ απεξω.

Παιξε hota speed runs 60 απο community , οχι public και θα βρεις την υγεια σου. Θα με θυμηθεις κ εγω λαθος ξεκινησα κ το καταλαβα στην πορεια. Σολο κανε απο 800 πχ

Απλα θα δοκιμασω και το vitality se CD απλα για να το δω, δε θα το εκανα ποτε, μου λειπει πολυ vitality.

αρχισε να το κανεις πάντα στα γαντια. αλλιως καλα σε ειπε ο συνφορουμιτης.

ταινιες μικρου μηκους... τις τελειωνεις γρηγορα και παιρνεις αρκετα "υλικα" στον δρομο. ουσιαστικα ειναι πιστες που σου δινουν οτι χρειαζεσαι για να πας στα greater rift και να ανεβεις οσο ποιο ψηλα γινεται π.χ greater rift74 που παιζει τωρα.

Θα χρειαστεις και bounties ομως δηλαδη 5 πιστες ανα ΑΚΤ ωστε να παρεις τα υπολοιπα υλικα.

Ενα ριφτ μπορει να το κλεισεις αν τρεχεις γρηγορα σε 5 λεπτα ας πουμε. Για το bounties αν παιζεις μονος θες χρονο.

Καλυτερα public.

Παιδια εχω σοβαρο προβλημα,εκανα φορματ στο pc και τωρα που εχω κανει εγκατασταση το batle.net και παω να συνδεθω μου βγαζει προβλημα,εχω ξεχασει τον κωδικο μου και επισης οταν παω στο can't log in παω να κανω το i don't now my password αλλα μου ζηταει το Authenticator code ετσι θελω να ξερω,παω στο κινητο μου βρισκω το κωδικο απο το app βαζω βαζω αλλα τιποτα..!!! Τι να κανω..?? εχω το diablo 3 μεσα και το εχω πληρωσει 60 ευρω και εχω γενικα θελω τον λογαριασμο μου ας με βοηθησει καποιος ξερω το email ξερω τα παντα εκτος απο τον κωδικο μου στο battle.net.!! Ευχαριστω Νικος..!!

Καπου θα εχει να ανοιξεις ticket σε technical support η κατι αντιστοιχο τελοσπαντων. Μιλησε τους μεσω mail

Green τελικα βρηκα καλυτερη λυση για γρηγορο xp. Kανεις support barb, παιζεις απο διαδορα communities 65αρια κ παιρνεις 7-8 para per game. Ανεβαζεις γρηγορο xp κ gem :) 554 atm κ συνεχιζουμε. Μην σου πω οτι ανεβαζω κ τα gems των hota,rend με 100%

εγο ανεβαζω μονος με κοπο και ιδρωτα και εσεις με αλλους ετσι ευκολα ευκολα με 100% !

Μετα χαιρω πολυ ρε σεις να εχετε το Ριφτ60 για πλακα και εγω να παιδευομαι στο 52-53.

μαλακια του παιχνιδιου, τα gems επρεπε να ανεβαινουν μονο ατομικα. Αμα καποιος παιζει δηλαδη με 3 τανκ παρεα τοτε

θα παρει τα gems στο θεο ευκολα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...