greeneye Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Χτες εβγαλα μονος πρωτη φορα grift 58. Παμε γερα και συντομα για 60 δωσε λιγο link να δω το χαρακτηρα σου φιλε! gborb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 με τον hardcora φοβαμαι να παω πανω απο 45... χεσμεντεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiatsek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Green διαβαζω τα ποστ σου σχετικα με το γαντι με το σαϊτ κ με το damage. Οφειλω να σου πω πως το μεγιστο dmg στη καρτελα του char σου δεν σημαινει παντα οτι κυνηγαμε αυτο. Πχ αναλογα τα builda αλλοτε κανει καλο το attack speed αλλοτε δεν εχει σημασια. Οποτε αν βαλεις στο σαϊτ οτι προσθετεις as θα σου βγαλει περισσοτερο dmg στην καρτελα, αλλα για το εκαστοτε build ειτε αποκτησες αυτο το λιγο boost ειτε οχι δεν εχει σημασια. Τωρα τα builds λιγο πολυ εχουνε ανεβει στο σαϊτ κ γενικως πρεπει να μπεις να διαβασεις στο www.diablofans.com ή να βλεπεις chars απο το bnet ή απο το www.diabloprogress.com ή inspect (view hero details κτλπ). Γενικως ψαξου Και επισης αν εχεις 2 rings focus k restraint χωστα πανω ακομα κ με αχρηστα στατς. Το combo ειναι παντα καλυτερο απο unity convection obsidian κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Green διαβαζω τα ποστ σου σχετικα με το γαντι με το σαϊτ κ με το damage. Οφειλω να σου πω πως το μεγιστο dmg στη καρτελα του char σου δεν σημαινει παντα οτι κυνηγαμε αυτο. Πχ αναλογα τα builda αλλοτε κανει καλο το attack speed αλλοτε δεν εχει σημασια. Οποτε αν βαλεις στο σαϊτ οτι προσθετεις as θα σου βγαλει περισσοτερο dmg στην καρτελα, αλλα για το εκαστοτε build ειτε αποκτησες αυτο το λιγο boost ειτε οχι δεν εχει σημασια. Τωρα τα builds λιγο πολυ εχουνε ανεβει στο σαϊτ κ γενικως πρεπει να μπεις να διαβασεις στο www.diablofans.com ή να βλεπεις chars απο το bnet ή απο το www.diabloprogress.com ή inspect (view hero details κτλπ). Γενικως ψαξου Και επισης αν εχεις 2 rings focus k restraint χωστα πανω ακομα κ με αχρηστα στατς. Το combo ειναι παντα καλυτερο απο unity convection obsidian κτλπ Giatsek εχεις απολυτο δικιο. Να σου πω τι εκανα εγω... επειδη πρεπει να παιξεις για να δεις τι απιδια βαζει ο σακος οπως λεμε ... 1) Δοκιμασα με τα 2 παλια μου ring και επαιξα καλο ριφτ να δω μεσα σε μπουγιο οπου πιανουν ΟΛΑ τα εξτραδια το damage. Ειδα π.χ κατι 7-9 Μ damage. Μετα δοκιμασα σε αλλο ριφτ με τα 2 αλλα rings παλι σε μπουγιο να δω τι ψαρια επιανε... ΕΙΔΑ οτι εφτανε μεχρι 5-6 Μ... ε λοιπον ναι το focus-restrait υστερουσε σιγουρα παρα το +50% . Αυτο εκανα εγω για να βγαλω ακρη! Φυσικα κοιτωντας και το ποσο αντεχα να μενω μεσα στο μπουγιο, αν ειχα sudden deaths κτλ. Πρωτιστος ομως για να βγουν ριφτ πανω απο 50 οπως διαπιστωσα και εγω που ειμαι 52 νομιζω θελεις damage. Χωρις αυτο δεν πας πουθενα. Οποτε τα τεστ μου ΟΛΑ ειναι για το πως θα παρω το μεγιστο damage αλλα ταυτοχρονα να αντεχω αρκετα με καποια τεχνικη. Βρηκα ενα ιδανικο χαρη στο οποιο καταφερα και εβγαλα το 50-51. Και ισως βγαλω και αλλα. Δεν το αναφερω ακομα γιατι θελω να δω αν χαρη σε αυτο καταφερω μεγαλυτερα πραγματα... Εκοψα ουσιαστικα μια παραμετρο του damage για να δωσω αρκετο health ωστε να μην πειραξω τα επιθετικα runes τυπου berserker ktl. Ειμαι και ατυχος γιατι στο hellfire amulet μου εκατσε το weapon master και οχι το nerve of steels που θα ηταν τελειο να γλιτωσω κατι ξαφνικα death! Αν καταφερνεις να στριβεις συνεχως μεσα στο μπουγιο αυξανεις κατακορυφα το damage. * Αν μου κατσει ενα bull οπλακι (το δευτερο στο σετ) θα γινει χαμος...! Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiatsek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αν παρατηρω καλα τον char σου παιζεις ww με rend 2waste 6ik set. Και δεν εχεις furious charge. Αν εισαι alkaizer fun πρεπει να το κολησεις, πως ανανεωνεις το bonus f&r χωρις charge ; Επισης για rend build ( που ειναι το ποιο skilled build στον barb για τα μεγαλα πραγματα οπως λες , θελει τρελο charge move κτλπ , το gr μεχρι 60 δεν λεει κατι) Θες οπωσδηποτε lamentation belt στο cube. Reaper αχρηστο καντο strongarm Κ φυσικα θες weapon ik κ οχι grandfather (εκτος αν βλεπω αλλο char).http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/64651983αυτος δεν εισαι ; Επειδη μπαινω απο tablet κ δεν τα βλεπω καλα , ειδα πως χαραμησες το δευτερο σετ των waste κ για να παρεις τα 6 set ik εχεις βαλει ancient grandfather. Δεν κοιτας damage κοιτας αλλα πραγματα, το grand ειναι gtp (if you know what i mean) απλα εσυ χαρηκες με την τελικη του. Τωρα σου δινει dmg. Aλλα μετα που θα δυσκολευει το πραγμα θα δεις οτι ειναι noobia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 αυτος ειναι ο χαρακτηρας αλλα δεν εχει πιασει τις τελευταιες αλλαγες γιατι εκανα αρκετες. Θα σου πω οταν τον δειχνει σωστα γιατι εκανα αλλη μια χτες το βραδυ και δεν εχει ολοκληρωθει κιολας. Ευχαριστω για τα info. ΙΚ δυνατο οπλο δεν εχω οποτε εβαλα αυτο. newkonan χαρακτηρας. Ερωτηση : καθε φορα που παω να δω εναν αλλο χαρακτηρα που εφτασε π.χ το 65 ριφτ ψαχνω ενα σωρο χαρακτηρες να δω ποιος ειναι αυτος που ο τυπος το καταφερε. Και αν τον βρω ισως εχει κανει αλλαγες οποτε δωρον αδωρον! Για μενα πρεπει η εταιρεια να αποθηκευει το χαρακτηρα που πραγματικα εβγαλε εκεινο το ριφτ! Και να εμφανιζει και ποιον απο ολους. Δε γινεται ο αλλος πχ να εχει 10 βαρβαρους και να ψαχνω εγω ποιος ειναι ο καλος του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiatsek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Το βλεπεις ποιος το βγαλε. Οταν κοιτας στο χρονο νομιζω βγαινει εικονιδιο του char. Επισης κανεις δεξι κλικ κ κοιτας view hero details καπως ετσι και σε παει κατευθειαν. Καπως ετσι. Παντως τα builds αλλαζουνε ειτε για σολο ειτε για groups 4αρια ειτε για support builds. Τα standarts ομως δεν αλλαζουν. Οπλο μπορεις να βρεις απο cube. Ειτε craftαρεις mighty(δεν θυμαμαι καλα τι λεει το οπλο πανω) 2hand κιτρινο κ το ψαχνεις για legendary ειτε βρισκεις part απο ik set κ το αλλαζεις σε αλλο part ik, εχει πιθανοτητα να βγαλει κ οπλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 με τον hardcora φοβαμαι να παω πανω απο 45... χεσμεντεν. αυτοι που πανε 60 και 70 πως πανε ρε παιδια, πως γινεται να μην χασουν ουτε μια φορα Giatsek αμα αλλαζεις απο παρτ σε παρτ στον κυβο ΔΕΝ βγαζει ποτε ancient οποτε το ξεχναμε! Πως να βγαλω λοιπον ancient IK οπλο?! Μονο με upgrade μπορει να κατσει και με reforge με πιθανοτητα 10% (1 στις 10 δηλαδη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 πρασινοματι το όπλο θα το βγάλεις από το cube μην περιμένεις να σου πέσει ξεκίνα φαρμαρε γρήγορα death breaths T7 και πάνω μόλις μαζέψεις 500 πας και κραφταρεις 20 2h mighty weapon 70 level κίτρινα στον smith τέλος πας στο cube και τα κάνεις upgrade εμένα στις 4 20αδες μου έδωσε 2 hota ancient ,2 IK ancient και 3 sismic slam ancient χάλασα 2000 death breaths και 5000 περίπου από τα άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι το πως σε seasonal characters πιάνει ο κόσμος τόσο γρήγορα paragon levels 1100-1200+ Ok παίζουν κατά βάση public αλλά και πάλι πόσες ώρες gaming απαιτεί? Είναι ο βασικός λόγος που με αποτρέπει να ξεκινήσω σοβαρά seasonal καθώς πέρα από τις λοιπές υποχρεώσεις δουλειάς, οικογένειας, hobbies, κλπ παίζω και 2-3 ακόμα games. Προφανώς δεν είναι για εμένα το season hehe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 στα 63 μονο ο legend και ο archie ειναι? στο seasonal λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 και εγω το εχω απορια αυτο... και εγω επαιξα τελευταια αρκετα και ειμαι μολις 480 παραγκον. Αμα ημουν 1100 το vitality τι θα το εκανα νομιζετε... ουσιαστικα οποιος εχει παραγκον εχει βασικο πλεονεκτημα να παει σε ψηλα ριφτ! Μετα μου λετε να κοψω vitality και να το κανω CD στο γαντι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 και εγω το εχω απορια αυτο... και εγω επαιξα τελευταια αρκετα και ειμαι μολις 480 παραγκον. Αμα ημουν 1100 το vitality τι θα το εκανα νομιζετε... ουσιαστικα οποιος εχει παραγκον εχει βασικο πλεονεκτημα να παει σε ψηλα ριφτ! Μετα μου λετε να κοψω vitality και να το κανω CD στο γαντι Ναι ρε συ, καλά σου λένε. Γιατί το vit σε ias μια φορά γίνεται στο γάντι. Ενώ vitality, γενικά, παίρνεις και από paragon. Κοίτα τους ψηλούς στόχους, μην κοιτάς το πρώτο σκαλοπάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 το vitality το παιρνεις απο χιλιες μεριες... life per hit..life per fury spent..με gem...απο skill (το ww heal-αρει με εκεινο το rune) ακομα και armor/dodge/all ress αν βαλεις ειναι σαν να "γλυτωνεις" χαμενη ζωη. αντε βρες τροπο να ανεβασεις dmg με τοσους τροπους..καποιες κινησεις για να παρεις dmg ειναι συγκεκριμενες και επιβεβλημενες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ψήνετε να με 70αρίσεις κανείς seasonal στα μπαμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις