Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπα το γαντι το χαλασες... παρτο αποφαση και περιμενε το επομενο... :(

ακομη κλαιω με την ατιμη blizzard που πεταει αντικειμενα σε νουμπαδες σορρυ green αλλα αυτο εισαι γιατι μολις ειδα τι εκανες στο γαντι...Εγω εχω φτασει 700+ παραγκον κ ακομη να μου κατσει τουμπανο αντικειμενο κ σε σενα σου εκατσε κ το γαμησες....

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω περεθεσα με μαθηματικα απο το site oti τελικα ΔΕΝ το χαλασα αφου η διαφορα ειναι 20 ποιντς.

Αποφασιστε... η το site ειναι λαθος στους υπολογισμους η τελικα δεν τα υπολογισατε καλα αφου με το ματι

εχετε δικιο αλλα πρακτικα ΔΕΝ εχετε. Μαλιστα σας εδειξα οτι αλλαζοντας και το strength σε CD ginetai ακομα χειροτερο το damage!

Απλα θα δοκιμασω και το vitality se CD απλα για να το δω, δε θα το εκανα ποτε, μου λειπει πολυ vitality.

Ρε πρασινομάτη φίλε μου μην το ζορίζεις το πράμα.

Σου έπεσε το απόλυτο γάντι και έπρεπε να βγάλεις το vit και να βάλεις cd...

Όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε.....

δεν εχω μετανιωσει για την επιλογη μου μετα απο το testing. Οταν πεσει new το ξαναβλεπουμε

δηλαδη επιμενεις οτι πειραζοντας το str σε str ή το str σε crit dmg βγαζει το γαντι περισσοτερο damage απο οτι αν πειραζες το vit σε crit dmg ?

σοβαρα το συζηταμε ακομα αυτο ?

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδη επιμενεις οτι πειραζοντας το str σε str ή το str σε crit dmg βγαζει το γαντι περισσοτερο damage απο οτι αν πειραζες το vit σε crit dmg ?

σοβαρα το συζηταμε ακομα αυτο ?

ρε παιδια διαβαζετε σωστα τι γραφουμε και μη βγαζετε πραγματα απο το μυαλο σας!!! Τα ξαναγραφω και διαβαστε σωστα

1) Το θεμα εξαρχης δημιουργηθηκε για το ΑΝ ηταν καλυτερα να αλλαξω το strength απο 855 σε 1000 κοντα Η

να αλλαξω το attack speed που ηταν 7 εξορισμου σε CD κοντα στο 50. Εγω τελικα αλλαξα το πρωτο και με φαγατε οτι

στη δευτερη περιπτωση το damage θα ηταν θεορατο!!! Εκανα τους υπολογισμους με το site και σας ειπα οτι τελικα η διαφορα ειναι ΑΣΗΜΑΝΤΗ, μολις 20 points. Αυτο ηταν ΟΛΟ. Και σας ειπα οτι πεσατε εξω.

2) Μετα ενας φιλος ειπε οτι επρεπε να βγαλω το vitality και να το κανω σε CD. Ενοιται οτι αυτη ειναι η ιδανικη κινηση για damage ΑΛΛΑ ειχα ηδη χαμηλο tough δε με επερνε να χασω 900 vitality ποσο ηταν!  Αρα τη ξεχνουσα και ΔΕν τη σκεφτηκα καν. Ουτε θα περιμενα 100 χρονια να παει το paragon στο θεο για να παρω vitality.

3) Δοκιμασα για test αν εβγαζα το strength και το εκανα CD αφηνοντας το AS στο 7 αλλα ετσι ηταν τελικα το xeirotero damage αφου ως γνωστον και το strength εχει πολλαπλασιαστη για να κανει damage (απο τα πρωτα στα details).

Αρα αφηστε το trolling h αν δεν τρολαρετε να διαβαζετε σωστα. και τωρα να το αλλαζα το ιδιο θα εκανα η αν ηξερα

ισως να πειραζα το AS και να το εκανα CD να κερδισω αλλα 20 points σε damage. That's all.

Δεν ειπα ποτε αυτο που εγραψε ο μπηχτης, απλα ειπα οτι ΔΕ με επερνε να παει -20% tough γιατι για τοσο μιλαμε!!!

* by the way... και με χαλασμενα γαντια οπως λετε :P

post-44836-0-82695700-1443532894_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye

χαλια το γαντακι βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, το διελυσα μιλαμεεεεεεεεεεεεεεε :rolleyes:

επειδη εβγαλες το 52..αυτο δεν σημαινει οτι δεν του βγαλες τα ματια του γαντιου... ετερον εκατερον..μην μπερδευεσαι.

το γαντι εξαρχης ηταν upgrade για σενα..αρα ενα μικρο dmg boost το πηρες..απο κει και περα..του βγαλες τα ματια..μην το ξανα αναλυσουμε :)

• Like 3

Χτες ειπα να δοκιμασω την τυχη μου και να κανω το πρωτο reforge σε focus δαχτυλιδιον ΜΗΠΩΣ πεσει κατι καλυτερο

αφου αυτο που επεσε ηταν μαπα, ουτε CC ουτε CD... κανω (κλαιω πρωτα τα υλικα που ηταν πολλα) και...

ANCIENT!!!!!!!!!

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑ δε λεω αλλα το χαμογελο κοπηκε οταν ειδα τα στοιχεια του... δεν ηταν οτι ηθελα αλλα ενταξει

απο το απλο καλυτερο ηταν αυτο. Γλυκαθηκα και δοκιμασα και ενα restrait... εκει δεν πηρα φυσικα ancient αλλα

ενταξει εδωσε ενα attack speed7 και πειραξα και το vitality και το εκανα critical damage. Αντε βρε να μη φωναζετε :-)

Παρολα αυτα ειχα ενα ancient στο μπαουλο καλυτερο (conversion of elements) και εβαλα αυτο μεχρι να πεσει ancient και να τα συνδιασω σωστα

για μεγαλυτερο damage.  Ερωτηση

στους υπολογισμους του γνωστου site μας δειχνει το μεγιστο damage υπολογιζοντας και τα +50% απο focus-restrait η οχι?

γιατι στην καρτελα σιγουρα δεν το υπολογιζει αφου δεν εχουμε κανει "επιθεση" για να το μετρησει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...