greeneye Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 αν δεν ηταν υποχρεωτικο δε θα το εβγαζε ποτε ! χαχα παντως μερικα πραγματα σε αυτο το game δεν τα καταλαβαινω. χτες με 1 επιλογη απο cube και συγκεκριμενα βαζοντας απο αρμορ να εχω στην κινηση +25% damage μου εβγαζε στις ιδιοτητες στα details οτι απο τα skills εχω damage προσεχτε... - 20% !!!!!!! Πρωτη φορα ειδα αρνητικο damage αντι να δινει ωθηση!!! απο που και ως που???????????????? Και κατι αλλο... με 4600 οπλο που εχω νομιζω επρεπε το damage μου να εκτοξευτει και οχι να βλεπω κατι 1100 και 1200 στην καρτελα παντα... εκτος αν δειχνει οτι να ναι Και δεν ειναι ολα τα αλλα χαλια αντικειμενα δοξα το θεο με τοσο κοπο μαζεψα αρκετα καλα χωρις να ειναι ολα βεβαια.ψαχνω focus-restrait καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 ήσουν ακίνητος γιαυτό αν κινηθείς θα πάρεις +25% δεν δίνεις σημασία στην λεπτομέρεια και το game σε τιμωρεί για αρχή άρχισε να διαβάζεις τι κάνουν τα items και τα skills που αλλάζεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα στα public αρχισαν παλι τις μ@@@ς με τις γκρινιες.Εκει που ελεγα πως δεν θα ντυσω το δευτερο χαρακτηρα σε 2 GR επεσαν αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 ήσουν ακίνητος γιαυτό αν κινηθείς θα πάρεις +25% δεν δίνεις σημασία στην λεπτομέρεια και το game σε τιμωρεί για αρχή άρχισε να διαβάζεις τι κάνουν τα items και τα skills που αλλάζεις σωστο ρε φιλε. Ετσι εξηγειται,το περασα για bug για πες μου ομως τωρα το 4600 οπλακι που εχω που υστερει? γιατι δεν βλεπω και τρελο damage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια εκανα τη δοκιμη με το site! πεσατε πολυ εξω!!!!!!! 2.112 damage per second με το attack speed 7 2.134 με CD sto 50% ! αμα βγαλω τελειως το strength και το κανω CD ειναι το χειροτερο σεναριο!!!!!!!!!!! 2.074 !!!!!! χανω και σε tough!!! Οποτε σωστη κινηση εκανα απλα εχασα κατι ψιλα γενικα. Με την επιταχνση και του pain ισως να ειμαι και ωφελιμενος σε μπουγιο αφου θα παει πολυ παραπαω το speed. αβυσος η ψυχη του diablo!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac90 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 επιτελους!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 δεν κατάλαβες στο γάντι έπρεπε να αλλάξεις το vitality σε CHD 50% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 θα το δοκιμασω και αυτο αλλα ετσι και αλλιως δε με επερνε να το πειραξω και να περιμενω 1000 παραγκον για να σταθω ορθιος στη μαχη!!! Ειχα ηδη χαμηλο tough αφου δεν εχω φουρνελο +50% και παιζω τα παντα full damage μπας και βγαλω κανα ριφτ! ναι ναι μετα απο 400 paragkon ακομα να πεσει ενα furnace ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 όλα τα weaps τα βγάζεις από τον κύβο και όλο το gear από kadala. rule of thumb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 όλα τα weaps τα βγάζεις από τον κύβο και όλο το gear από kadala. rule of thumb δεν το εχω στον smith paulara moy!!! Αλλα για καλη μου τυχει ΜΟΛΙΣ μου επεσε σε greater rift! επιτελους! Μου ελειπε πολυ το damage στα ελιτεs το βγαζει και ο smith δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 craftareis στον smith 2h maces και τα κάνεις upgrade rare στον κύβο. θα φας κανα 1000 deaths breath αλλά θα σου βγει το furnace (στα 650 paragon lvls έως τώρα 1 μου έχει πέσει φαντάσου, γι αυτό πας να το βγάλεις από τον κύβο και ξεμπερδεύεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) craftareis στον smith 2h maces και τα κάνεις upgrade rare στον κύβο. θα φας κανα 1000 deaths breath αλλά θα σου βγει το furnace (στα 650 paragon lvls έως τώρα 1 μου έχει πέσει φαντάσου, γι αυτό πας να το βγάλεις από τον κύβο και ξεμπερδεύεις) εμ εδω ειναι το θεμα δεν εχουμε τοσο υλικα γενικα! Ευτυχως επεσε μονο του!!! Γλιτωσα τα υλικα του upgrade. Αληθεια για να βγαλεις ριφτακι 60-70 τι tough πρεπει να εχεις για να αντεχεις?! και ποσο damage για να σκοτωνεις κιολας. Ειμαι πολυ κοντα στο 50 ριφτ πιστευω το εχω πλεον. για να δουμε! edit : παει και το RIFT50 ! παμε για μεγαλα πραγματα σιγα σιγα! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα στο 50αρι είσαι ρε;, Όπου να ναι πάω εγώ με τον Hardcore εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 εμ ειπαμε... με πηδηξε το game εξαρχης... δεν επεφτε τιποτα. τωρα πηρα φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια εκανα τη δοκιμη με το site! πεσατε πολυ εξω!!!!!!! 2.112 damage per second με το attack speed 7 2.134 με CD sto 50% ! αμα βγαλω τελειως το strength και το κανω CD ειναι το χειροτερο σεναριο!!!!!!!!!!! 2.074 !!!!!! χανω και σε tough!!! Οποτε σωστη κινηση εκανα απλα εχασα κατι ψιλα γενικα. Με την επιταχνση και του pain ισως να ειμαι και ωφελιμενος σε μπουγιο αφου θα παει πολυ παραπαω το speed. αβυσος η ψυχη του diablo!!! μπα το γαντι το χαλασες... παρτο αποφαση και περιμενε το επομενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις