Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και έχω να πάω σε κάτι παλιοβαφτίσια το Σάββατο....

Μας ρωτάς εμάς ρε φίλε αν θέλουμε να έρθουμε;

Φαρμάρει ο κόσμος κύριε μου τα σαββατοκύριακα....

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια επαιξα 1,30 ωρες χωρις προβλημα!!!!!!! :-)

ουτε καν lag!!!

* edit : παιζοντας χτες πατουσα στον κυβο στις 3 ιδιοτητες... αλλαζα το armor με διαφορα

και παρατηρουσα οτι πατωντας διαφορετικες επιλογες αλλαζε το damage!!!

Αυτο θα ηταν σωστο γενικα ΑΛΛΑ δε μπορει να αλλαζει το damage με ιδιοτητα του pickup gold κτλ!!!

Οποτε η ζημια μια εμενε στο 1100 ας πουμε και μια εκτοξευοταν στο 1550 !!! Κατι δεν παει καλα...

Καπου το χασανε νομιζω.Καντε το και εσεις να δειτε... αλλαζοντας το κουτι επιλογης στα 3 του κυβου

σας αλλαζει το damage αλλα καθολου σωστα απο οτι φαινεται!

Επεξ/σία από greeneye

Κάτι άλλο αλλάζει στο gear/skill και αλλαζει και το dmg σου, κάτι σαν π.χ. τα Hexing Pants.

Ποια αντικείμενα συγκεκριμένα άλλαζες και έβλεπες αυτή τη διαφορά;

Βγήκε και επίσημα από eu για το καμμένο σ/κ που μας προσφέρει η blizzard με τα double bounties caches.

Είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να βάλω λινκ (βσκ και μόνο που μπαίνει εδώ άθλος είναι με τον κωλοexplorer που μας έχουν....).

Ξέρει κανείς τι ώρα ξεκινάει το κάψιμο>?

Split runs 4δες είπαμε έτσι? :P

Έχει ξεκινήσει απο το πρωί ο χαμός.Εκει που ψάχναμε να βρούμε materials με το ζόρι τωρα θα μας φλομώσει το μηχάνημα.Πριν το double bug δεν έβρισκες άτομα για bounties και τωρα δεν βρίσκεις για ριφτ.Αντε απο βδομάδα να βάλουν και κανα Magic find event και δεν πρόκειται να μείνουν όρθιοι οι servers της βλιζαρδ..

Κάτι άλλο αλλάζει στο gear/skill και αλλαζει και το dmg σου, κάτι σαν π.χ. τα Hexing Pants.

Ποια αντικείμενα συγκεκριμένα άλλαζες και έβλεπες αυτή τη διαφορά;

θυμαμαι σιγουρα οτι το damage αναλογα την αλλαγη επεζε σε 2 νουμερα σταθερα. ειται καπου 1100 ειτε 1500 (το γραφου περιπου).

Σιγουρα πηγαινε 1500 οταν επελεγα το rend να κανει διπλο στακ. Οταν επελεγα ομως με κινηση να εχω+25% damage

τοτε εμενε σταθερο στα 1100. Ομως οταν επελεγα και καποιο ασχετο απο τα υπολοιπα αρμορ σε αλλα πηγαινε 1500

και σε αλλα εμενε 1100. Ειναι δυνατον σε ΟΛΑ να παιζει απλα σε 2 τιμες? επρεπε να παιζει σε διαφορες τιμες...

και απο που και ως που το rend να εκτοξευει ετσι το damage οταν εχω 1 waste κιολας που δεν δινει +500% ?! και κραταει και 5 δευτερα... αρα ειναι οικονικο-λαθος για εμενα... δοκιμασα να αλλαζω στο οπλο διαφορα και εμενε σταθερο νομιζο...

περιεργα πραγματα

*** Μετα απο δοκιμες χτες διαπιστωσα σιγουρα οτι το pain enhancer ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΞΕΥΟΤΑΝ ΤΟ DAMAGE ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ 6-7 Μ (σε μπουγιο) !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...