Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάθομαι και ταλαιπωριέμαι με τον χοντρό το σβούρα το βάρβαρο t8 ενώ υπάρχει το κοτόπουλο που μέχρι t9 πάει σφαίρα και του ρίχνει του μπουχέσα... Θα rollάρω και seasonal γιατρό μου φαίνεται... #giatroitoukosmou

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πρασινοματι δεν προσθέτονται τα paragon

στο τέλος της season προσθέτονται τα xp που αντιστοιχούν στα paragon που ανέβασες στην season 

και πάνε στους normal χαρακτήρες

τα αντικείμενα πάνε στους νορμαλ με mail 

αν το παιδί έχει λίγο χρόνο μπορεί να παίζει νορμαλ 

Χθες το δοκίμασα το κοτόπουλο και μάλιστα με ht set και πάει σφαίρα...

Το name πάντως θα είναι όλα τα λεφτά :D

Κανονίστε να με boostάρει κάποιος το απόγευμα! :P

πρασινοματι δεν προσθέτονται τα paragon

στο τέλος της season προσθέτονται τα xp που αντιστοιχούν στα paragon που ανέβασες στην season 

και πάνε στους normal χαρακτήρες

τα αντικείμενα πάνε στους νορμαλ με mail 

αν το παιδί έχει λίγο χρόνο μπορεί να παίζει νορμαλ 

κανα 2 ωρο καθε βραδυ παιζω...καθε προσφορά για boost δεχτή! :P

ναι το XP σωστο.

Ποιο gem τωρα να προτιμησουμε απο τα 4 για τριαδα... ποιο να αφησουμε εξω!

taeguk

pain of enhancer

bane of the stricken

bane of trapped

αρχιζω να συγκλινω για οριστικο στο εξης τριολε

1) taeguk

2) pain

3) bane of trapped ενω ειχα bane of the stricken.

Για τα πρωτα 2 ειμαι σιγουρος να μεινουν, το τελευταιο θα δειξει... αρχιζα να το ανεβαζω χτες απο το μηδεν και το πηγα καπου 35.

Σημερα θα το παω 40+ και εχει ο θεος. Νομιζω κανει περισσοτερο damage

Κανονίστε να με boostάρει κάποιος το απόγευμα! :P

προσφερομαι για να κανα ριφτ να σε υψωσω σαν τη σημαια αλλα βραδακι κυριως. Απογευμα αν με δεις μεσα για λιγο θα ειναι

αλλα και ετσι ακομα οκ

bane of the stricken. ένα boss που το έτρωγες στα 2 λεπτά τώρα το τρως στο 1 1/2 λεπτό. ένα boss που το έτρωγες στα 5 λεπτά τώρα το τρως στα 3 λεπτά κοκ... (με αοε dmg etc etc)

ναι αλλα το bane of the traped ξεκινας ριφτ με αμεσως +30-40% damage αναλογα το gem ποσο ανεβηκε οποτε σε ΟΛΟ το ριφτ

βαρας δυνατα και φτανεις ποιο γρηγορα στο boss. Με το αλλο εχεις πλεονεκτημα στο τελος αφου ανεβαζεις damage συενχως αλλα εχεις χασει χρονο μεχρι να φτασεις... ποιο ειναι καλυτερο?

Με το stricken αμα βαρεσω 5 φορες και μετα κανω ενα "κενο" να παρω health σταμαει το στακαρισμα η οχι? προφανως

σταματαει... εκτος αν εχεις τετοιο touch που απλα βαρας πραγματα δυσκολο αφου πεζουν τρελα damage σε μεγαλα ριφτ

οποτε ολα σχετικα ειναι. Δεν ειμαι απολυτος σε οτι λεω απλα ετσι το σκεφτομαι. Θες χοντρικα 30 χτυπηματα στο guardian

για να φτασεις το damage με το οποιο ΞΕΚΙΝΑΕΙ το αλλο gem.

Ας κανουμε μια περετερω συζητηση μετα την σκεψη μου. οσο ανεβαινει το stricken ανεβαινει αρκετα αργα

σε σχεση με το αλλο για να σας προλαβω. Οποτε δεν ειμαι βεβαιος. Αν πουμε ομως οτι εχετε δικιο

ποιο διαμαντι να αφησουμε απεξω απο τα 4?

Οποιος θελει boost ας με κανει add

Bormpos#2256

φίλε GBorb θα δεχτώ την προσφορά σου...αν είσαι το βραδάκι online και έχεις χρόνο και διάθεση θα σου μιλήσω ingame. :P  :D

πρασινοματι 

αν παίζεις HotA build βάζεις Trapped , Pain, Stricken

το taeguk σε αυτό το build δεν λειτουργεί σωστά αφού δεν είναι ποτέ stackαρισμενο 

το toughnees που λείπει πρέπει να το αναζητήσεις αλλού 

αν παίζεις WW βάζεις Trapped , Taeguk , Stricken

ρε παιδια... το damage που δειχνει η καρτελα δουλευει σωστα? δειχνει ΟΛΟ το damage που μπορεις να κανεις?

Δηλαδη αν π.χ εχω στακαρω ολα τα gems και π.χ ειμαι κοντα σε 3 τερατα για να πιανει και το brolwer κτλ και γενικα

καταλαβω οτι εκει πρεπει να εχω το μεγιστο damage αυτο θα φανει στην καρτελα? Εχω την εντυπωση οτι ΔΕΝ το δειχνει

και δειχνει οτι να ναι.... χτεσ εκανα συνεχεις δοκιμες για να δω ποτε εχω μεγιστο damage αλλα παρατηρησα αλλα και αλλα...

Καταρχιν ενα κουφο που δεν καταλαβα... δειχνει στην καρτελα π.χ damage 1100.000 ωραια.

Παταω στον κυβο το stak rend 2 times και Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ H ΚΑΡΤΕΛΑ ΠΑΕΙ DAMAGE 1.450.000 !!!!

απο που και ως που...? Παταω WW να παει 400% και δεν βλεπω καμια αλλαγη... μενει στο +28% που ειχα!

Πως θα βλεπω με μια απλη κινηση το μεγιστο damage που μου βγαζει οτι εχω επιλεξει τελικα και να ειναι real?

επισης κατι αλλο... παταω το +100% damage στα primary resource απο κυβο και Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΟ DAMAGE

ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ!!!!!!!!!!!!

Θα ηταν σωστο αν ειχα κατι απο primary resource p.x cleave,freezy ktl ενω εγω ΔΕΝ εχω...

αρα δειχνει μαλακιες σωστα? Θα νομιζεις οτι εχεις τρελο damage ενω θα εχεις παπαρια...

τι κανουμε παλικαρια?!

αν θες με μια απλή κίνηση να τα βλέπεις όλα μετακόμισε στο wow

αλλά δυστυχώς είναι με συνδρομή (ή γίνεσαι κινεζος farmer)

εδώ τέτοιες ευκολίες δεν υπάρχουν 

οπότε πας σε trial and error καταστάσεις ή μπορείς να κοιτάξεις τη χρησημοποιουν

οι τοπ players στα leaderboards με το νέο view hero details και δοκιμάζεις 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...