lalanis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Κάθομαι και ταλαιπωριέμαι με τον χοντρό το σβούρα το βάρβαρο t8 ενώ υπάρχει το κοτόπουλο που μέχρι t9 πάει σφαίρα και του ρίχνει του μπουχέσα... Θα rollάρω και seasonal γιατρό μου φαίνεται... #giatroitoukosmou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Χθες το δοκίμασα το κοτόπουλο και μάλιστα με ht set και πάει σφαίρα... Το name πάντως θα είναι όλα τα λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 πρασινοματι δεν προσθέτονται τα paragon στο τέλος της season προσθέτονται τα xp που αντιστοιχούν στα paragon που ανέβασες στην season και πάνε στους normal χαρακτήρες τα αντικείμενα πάνε στους νορμαλ με mail αν το παιδί έχει λίγο χρόνο μπορεί να παίζει νορμαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Χθες το δοκίμασα το κοτόπουλο και μάλιστα με ht set και πάει σφαίρα... Το name πάντως θα είναι όλα τα λεφτά Κανονίστε να με boostάρει κάποιος το απόγευμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 πρασινοματι δεν προσθέτονται τα paragon στο τέλος της season προσθέτονται τα xp που αντιστοιχούν στα paragon που ανέβασες στην season και πάνε στους normal χαρακτήρες τα αντικείμενα πάνε στους νορμαλ με mail αν το παιδί έχει λίγο χρόνο μπορεί να παίζει νορμαλ κανα 2 ωρο καθε βραδυ παιζω...καθε προσφορά για boost δεχτή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 ναι το XP σωστο. Ποιο gem τωρα να προτιμησουμε απο τα 4 για τριαδα... ποιο να αφησουμε εξω! taeguk pain of enhancer bane of the stricken bane of trapped αρχιζω να συγκλινω για οριστικο στο εξης τριολε 1) taeguk 2) pain 3) bane of trapped ενω ειχα bane of the stricken. Για τα πρωτα 2 ειμαι σιγουρος να μεινουν, το τελευταιο θα δειξει... αρχιζα να το ανεβαζω χτες απο το μηδεν και το πηγα καπου 35. Σημερα θα το παω 40+ και εχει ο θεος. Νομιζω κανει περισσοτερο damage Κανονίστε να με boostάρει κάποιος το απόγευμα! προσφερομαι για να κανα ριφτ να σε υψωσω σαν τη σημαια αλλα βραδακι κυριως. Απογευμα αν με δεις μεσα για λιγο θα ειναι αλλα και ετσι ακομα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 @greeneye ο μονος λογος να παιξεις season ειναι το bane of the stricken και συ σκεφτεσαι αν το χρησιμοποιησεις ή οχι ? σοβαρα τωρα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 bane of the stricken. ένα boss που το έτρωγες στα 2 λεπτά τώρα το τρως στο 1 1/2 λεπτό. ένα boss που το έτρωγες στα 5 λεπτά τώρα το τρως στα 3 λεπτά κοκ... (με αοε dmg etc etc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Οποιος θελει boost ας με κανει add Bormpos#2256 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 ναι αλλα το bane of the traped ξεκινας ριφτ με αμεσως +30-40% damage αναλογα το gem ποσο ανεβηκε οποτε σε ΟΛΟ το ριφτ βαρας δυνατα και φτανεις ποιο γρηγορα στο boss. Με το αλλο εχεις πλεονεκτημα στο τελος αφου ανεβαζεις damage συενχως αλλα εχεις χασει χρονο μεχρι να φτασεις... ποιο ειναι καλυτερο? Με το stricken αμα βαρεσω 5 φορες και μετα κανω ενα "κενο" να παρω health σταμαει το στακαρισμα η οχι? προφανως σταματαει... εκτος αν εχεις τετοιο touch που απλα βαρας πραγματα δυσκολο αφου πεζουν τρελα damage σε μεγαλα ριφτ οποτε ολα σχετικα ειναι. Δεν ειμαι απολυτος σε οτι λεω απλα ετσι το σκεφτομαι. Θες χοντρικα 30 χτυπηματα στο guardian για να φτασεις το damage με το οποιο ΞΕΚΙΝΑΕΙ το αλλο gem. Ας κανουμε μια περετερω συζητηση μετα την σκεψη μου. οσο ανεβαινει το stricken ανεβαινει αρκετα αργα σε σχεση με το αλλο για να σας προλαβω. Οποτε δεν ειμαι βεβαιος. Αν πουμε ομως οτι εχετε δικιο ποιο διαμαντι να αφησουμε απεξω απο τα 4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Οποιος θελει boost ας με κανει add Bormpos#2256 φίλε GBorb θα δεχτώ την προσφορά σου...αν είσαι το βραδάκι online και έχεις χρόνο και διάθεση θα σου μιλήσω ingame. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 πρασινοματι αν παίζεις HotA build βάζεις Trapped , Pain, Stricken το taeguk σε αυτό το build δεν λειτουργεί σωστά αφού δεν είναι ποτέ stackαρισμενο το toughnees που λείπει πρέπει να το αναζητήσεις αλλού αν παίζεις WW βάζεις Trapped , Taeguk , Stricken Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 οποιος θελει κανει add stormcraft#2568 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδια... το damage που δειχνει η καρτελα δουλευει σωστα? δειχνει ΟΛΟ το damage που μπορεις να κανεις? Δηλαδη αν π.χ εχω στακαρω ολα τα gems και π.χ ειμαι κοντα σε 3 τερατα για να πιανει και το brolwer κτλ και γενικα καταλαβω οτι εκει πρεπει να εχω το μεγιστο damage αυτο θα φανει στην καρτελα? Εχω την εντυπωση οτι ΔΕΝ το δειχνει και δειχνει οτι να ναι.... χτεσ εκανα συνεχεις δοκιμες για να δω ποτε εχω μεγιστο damage αλλα παρατηρησα αλλα και αλλα... Καταρχιν ενα κουφο που δεν καταλαβα... δειχνει στην καρτελα π.χ damage 1100.000 ωραια. Παταω στον κυβο το stak rend 2 times και Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ H ΚΑΡΤΕΛΑ ΠΑΕΙ DAMAGE 1.450.000 !!!! απο που και ως που...? Παταω WW να παει 400% και δεν βλεπω καμια αλλαγη... μενει στο +28% που ειχα! Πως θα βλεπω με μια απλη κινηση το μεγιστο damage που μου βγαζει οτι εχω επιλεξει τελικα και να ειναι real? επισης κατι αλλο... παταω το +100% damage στα primary resource απο κυβο και Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΟ DAMAGE ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ!!!!!!!!!!!! Θα ηταν σωστο αν ειχα κατι απο primary resource p.x cleave,freezy ktl ενω εγω ΔΕΝ εχω... αρα δειχνει μαλακιες σωστα? Θα νομιζεις οτι εχεις τρελο damage ενω θα εχεις παπαρια... τι κανουμε παλικαρια?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 αν θες με μια απλή κίνηση να τα βλέπεις όλα μετακόμισε στο wow αλλά δυστυχώς είναι με συνδρομή (ή γίνεσαι κινεζος farmer) εδώ τέτοιες ευκολίες δεν υπάρχουν οπότε πας σε trial and error καταστάσεις ή μπορείς να κοιτάξεις τη χρησημοποιουν οι τοπ players στα leaderboards με το νέο view hero details και δοκιμάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις