Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εμείς βγάλαμε 70ρι 4αδα χθες 

και φοράω ακόμα ένα σάπιο νορμαλ 3600 όπλο

μέχρι και πρόταση γάμου έχω κάνει σε κανταλα 

και μετανειες στον cube 

μέχρι τώρα ξεραΐλα ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμείς βγάλαμε 70ρι 4αδα χθες 

και φοράω ακόμα ένα σάπιο νορμαλ 3600 όπλο

μέχρι και πρόταση γάμου έχω κάνει σε κανταλα 

και μετανειες στον cube 

μέχρι τώρα ξεραΐλα ...

το δικο μου σου αρεσει? :P

τι ριφτ εισαι solo

edit : το παιχνιδι με τρολαρει! Μετα απο craft εβγαλε αμεσως με την πρωτη το "NO DIE"

και μαλιστα ancient!!! :-D

Στα αλλα δεν ξερει να δωσει ancient!

edit2 : να αυξησω το αρχικο damage h να κανω το7% στο 10% ? τι ειναι μεγαλυτερο?

Πως το βλεπω γρηγορα, παλια ειχα ενα link gmt και το εβλεπες γρηγορα!

Αλιακας μη ζηλευεις καλε μου πεταει και τα δικα σου!!!!!!!

post-44836-0-79813100-1442926791_thumb.jpg

post-44836-0-14817200-1442929168_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye

lol ρε

με τέτοια σαπίλα δεν ασχολούμαι καν

μόλις σκάει μύτη μπαμ αμόνι-σκονουλα 

εγώ έλεγα για το όπλο του παυλαρα που έχει στον barbie

solo δεν έχω ασχοληθεί ακόμα σ'αυτό το season

ίσως γιατί το boostαρισμενο build του βάρβαρου είναι πάρτι build

αλλά θα απογοητευτώ αν δεν βγάλω 60αρι για το archievment

δεν βιάζομαι για solo έχουμε καιρό εξάλλου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως βγαινουν 60αρια ριφτ γμτ, τι damage εχει το οπλο?! 4700?

edit: δεν ακουωωωωωωωωωωωωωωωωω :lol: :o :D  :mrgreen:

post-44836-0-51627700-1442949695_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye

ρε παιδες αρχισα και εγω το game μετα απο 2 χρονια αποχη,μπορει καποιος με λιγα λογια να μου εξηγησει ποια η διαφορα seasonal με non-seasonal character?εχω 60lvl monk πρεπει να αρχισω παλι απο την αρχη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εχεις αγορασει ΚΑΙ το reaper of souls τοτε δεν εχεις θεμα... μπορεις και τον παλιο ΜΟΝΚ να παιξεις ΑΛΛΑ πρεπει να τον πας στο 70 επιπεδο (ευκολα με λιγο farm) και να τον ντυσεις με πολυ καλυτερα αντικειμενα. ΟΜΩΣ οταν παιξεις season4 (που ειναι τωρα)

τοτε σημαινει οτι ΔΕΝ εχεις τον παλιο ΜΟΝΚ ΑΛΛΑ ξεκινας εναν ΝΕΟ χαρακτηρα (οτι θες) και οπου φτασεις μεχρι να τελειωσει το season περιπου σε  3-4 μηνες. Εχεις ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ αφου ο παλιος παικτης-παικτες του diablo  ΔΕΝ ειναι νικητης, ξεκινησε και αυτος απο το μηδεν! Οταν τελειωσει το season θα διατηρησεις το νεο χαρακτηρα σου (ουσιαστικα πετας τον παλιο αφου θα ειαι αδυναμος) και θα μεταφερεις ΟΛΑ τα αντικειμενα! Ολα αυτα μεχρι να αρχισει λογικα το season5... !!!

Αν παιξεις το παλιο με λιγα λογια μπορει να εισαι και ΜΟΝΟΣ χεχε

Επισης εχουν ladders, νεα αντικειμενα και αλλα καλουδια. Με λιγα λογια ξεκινα season!

*** Αλιακας δεν ειναι για πεταμα το νεροπιστολο μου... λεω να σπειρω πανικο!

ερωτηση : υπαρχει τελικα αντιστοιχια 10 ARMOR για 1 ALL RES η οχι?

ποια η διαφορα τους με τα τελευταια δεδομενα? με απλη ματια στο γοογλε o καθενας λεει τα δικα του!

Και τα 2 μειωνουν οποιαδηποτε ζημια η οχι?

Επεξ/σία από greeneye
  • Like 1

Αν εχεις αγορασει ΚΑΙ το reaper of souls τοτε δεν εχεις θεμα... μπορεις και τον παλιο ΜΟΝΚ να παιξεις ΑΛΛΑ πρεπει να τον πας στο 70 επιπεδο (ευκολα με λιγο farm) και να τον ντυσεις με πολυ καλυτερα αντικειμενα. ΟΜΩΣ οταν παιξεις season4 (που ειναι τωρα)

τοτε σημαινει οτι ΔΕΝ εχεις τον παλιο ΜΟΝΚ ΑΛΛΑ ξεκινας εναν ΝΕΟ χαρακτηρα (οτι θες) και οπου φτασεις μεχρι να τελειωσει το season περιπου σε  3-4 μηνες. Εχεις ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ αφου ο παλιος παικτης-παικτες του diablo  ΔΕΝ ειναι νικητης, ξεκινησε και αυτος απο το μηδεν! Οταν τελειωσει το season θα διατηρησεις το νεο χαρακτηρα σου (ουσιαστικα πετας τον παλιο αφου θα ειαι αδυναμος) και θα μεταφερεις ΟΛΑ τα αντικειμενα! Ολα αυτα μεχρι να αρχισει λογικα το season5... !!!

Αν παιξεις το παλιο με λιγα λογια μπορει να εισαι και ΜΟΝΟΣ χεχε

Επισης εχουν ladders, νεα αντικειμενα και αλλα καλουδια. Με λιγα λογια ξεκινα season!

*** Αλιακας δεν ειναι για πεταμα το νεροπιστολο μου... λεω να σπειρω πανικο!

ερωτηση : υπαρχει τελικα αντιστοιχια 10 ARMOR για 1 ALL RES η οχι?

ποια η διαφορα τους με τα τελευταια δεδομενα? με απλη ματια στο γοογλε o καθενας λεει τα δικα του!

Και τα 2 μειωνουν οποιαδηποτε ζημια η οχι?

καταρχην σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση. κατι ακομα ομως που δεν το επιασα...δλδ οταν τελειωσει η season ξαναρχιζω νεο χαρακτηρα παλι απο το 0? :blink:

καταρχην σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση. κατι ακομα ομως που δεν το επιασα...δλδ οταν τελειωσει η season ξαναρχιζω νεο χαρακτηρα παλι απο το 0? :blink:

Ξεκινάς νέο χαρακτήρα αν παίξεις season 5, αλλιώς, αν θες να παίξεις non-seasonal, μπορείς να παίξεις με το χαρακτήρα από season 4 ο οποίος πλέον έχει γίνει normal - non seasonal

χμμμ δλδ αμα δεν εχεις πολυ χρονο...μολις πας 70 ξανα παλιι απο το 0  :blink:  :wacko: . τελεια! οκ ευχαριστώ!

δεν πας στο 0, ο χαρακτηρας σου μενει οταν τελειωσει η season η τελος παντων τα αντικειμενα. Μπορεις να παιζεις αιωνια το χαρακτηρα και να τον βελτιωνεις, απλα οταν τελειωσει η season μετατρεπεται  se NORMAL χαρακτηρα. Εχεις το paragon level που δεν τελειωνει ποτε, συνεχως προσθετεις. Οτι χαρακτηρες κανεις κερδιζουν PL και τα προσθετει σε ΟΛΟΥΣ! Εχω π.χ 500 παραγκον απο νορμαλ και 500 τωρα παραγκον, οταν τελειωσει η σεζον θα εχω 1000 παραγκον σε καθε χαρακτηρα!

Αν εχεις λιγο χρονο παιζε νορμαλ και οπου φτασεις. Αλλα για να μην χανεις αντικειμενα ξεκινα κανε εναν χαρκατηρα 70 ευκολα με βοοστ και οπου φτασεις.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...