Locko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Restraint + Focus στον follower για να κάνει damage; Για πες πόσες ώρες έχεις played στον monk; Γιατί εγώ με 600 paragon όλα played στο monk, τέτοιο gear δεν έχω ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 εγω ακομα ψαχνω το αντικειμενο να μην πεθαινει ο follower... εχω φαει απιστευτες ηττες εξαιτιας του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 εγω ακομα ψαχνω το αντικειμενο να μην πεθαινει ο follower... εχω φαει απιστευτες ηττες εξαιτιας του! το βγάζεις από τον κύβο μέσω upgrade rare σε 10 δευτερόλεπτα νίκο softcore = σπαμάρεις 60άρια που κρατάνε 10 λεπτά και βγάζεις 350 shards / grift και είχα και επιλογή ανάμεσα σε μπότες και maxara dex στις καινούργιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 paulara καλη ιδεα να το κανω αλλα αμα δεν βγαλει το "no die" και βγαζει τα αλλα? μεχρι 3-4 upgrade αντεχω γιατι κοστιζουν, θα το βγαλει?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 no die / all skills / 50% cdr @ skils. 33,33% είναι να στο βγάλει. και εμένα το έβγαλε 2ο ή 3ο. το θέμα είναι ότι ο baba χωρίς αυτο και unity @ templar και στο kanai απλά δεν παίζει από ένα σημείο και μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 το ξερω... εκει που παω καμαρωτος καμαρωτος τσουπ... με αφηνει χωρις βοηθεια ζωης και τελος! Αντε μετα να ξαναστακαρω τα παντα! σημερα κιολας θα δοκιμσω την τυχη μου! Πρωτα βεβαια να μαζεψω κανα κιτρινο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα δοκιμασα να αγορασω απο battle.net το reaper of souls αλλα λογικα λογω cc δεν με αφηνει, Σκεφτομαι να δοκιμασω απο το παρακατω site,γνωριζει κανει κατα ποσο ειναι αξιοπιστο? http://www.instant-gaming.com/en/259-buy-key-battlenet-diablo-3-reaper-of-souls/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 εγω ακομα ψαχνω το αντικειμενο να μην πεθαινει ο follower... εχω φαει απιστευτες ηττες εξαιτιας του! Το εβαλα στο canai σημερα και το εβγαλε με την πρωτη το αντικειμενο.Για κανε κανα 2-3 δοκιμες αλλα μπορει και με την πρωτη να στο βγαλει.Σημερα βρηκα το unity και ενα καλο focus αλλα ειχε intell η βλακεια και το εβαλα στον δοκτορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ρε σεις δε μου πεφτει με τιποτα rare σε relic να το κανω upgrade!!! απιστευτη γκαντεμια!!!!!!!!!!!!! Επαιξα τοσα bounties,rifts ελεος !!! Ευτυχως επεσε ενα unity... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το έκανα craft rare και μετα το πήγα στο canal.Κανε craft ενα και πήγαινε στο canal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το έκανα craft rare και μετα το πήγα στο canal.Κανε craft ενα και πήγαινε στο canal. σωστος!!! απο τα νευρα μου δεν το σκεφτηκα να τελειωνω! Πραγματικα οπως ειπε και ο παυλαρας απο ενα σημειο και περα πραγματικα δεν πας βημα, σε κρεμαει και τελος. Το ποιο χρησιμο αντικειμενο του παιχνιδιου!!! απιστευτο * ψηνεται κανεις να παμε για helifire amulet? να ξοδεψουμε ετσι και λιγοτερα υλικα. Αντεχω Τ8 με Τ9 Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 καθάρισα 63 σε 14:50 και όταν πήγα να μιλήσω στην γκόμενα δεν μου έδινε gems ούτε μου έδωσε το clear του 63. αγαπάω blizzard και τις bugies της που σε κάνει να περάσεις το χέρι μέσα από την οθόνη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ελα ρε εφαγες τετοια ηττα????????????????? paulara δωσε μου link να δω το χαρακτηρα σου! (αν ειναι βαρβαρος μονο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Τονιζω οτι τωρα πλεον χτιζω το χαρακτηρα και μετα απο πολυ προσπαθεια εφτασα σε αυτο το σημειο μιας και δεν επεφτε τιποτα! Συντομα πλεον θα ειναι ετοιμος... πολυ συντομα! Το ανεβαζω ποιο πολυ για το socket που ηθελε να το δει ο φιλος fernades. απο 3900 οπλο πηγα σε αυτο! χαρακτηρας : NEWKONAN http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/64651983 Θες Focus & Restraint δαχτυλίδια Θες The Furnace & The Gavel of Judgement (ενα κρατας ενα στον κυβο) Θες Strongarm Bracers & Bracers of the First Men (ενα φοράς ενα στον κυβο) Θες Convention of Elements δαχτυλίδι για τον κυβο και μετα θα μπορεις να παιζεις ανετα Τ8+ ρε σεις δε μου πεφτει με τιποτα rare σε relic να το κανω upgrade!!! απιστευτη γκαντεμια!!!!!!!!!!!!! Επαιξα τοσα bounties,rifts ελεος !!! Ευτυχως επεσε ενα unity... κράφταρε rare relic * ψηνεται κανεις να παμε για helifire amulet? να ξοδεψουμε ετσι και λιγοτερα υλικα. Αντεχω Τ8 με Τ9 το βράδυ θα ειμαι μεσα και αν μαζευτουμε 4αδα παμε για HA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ο βάρβαρος που καθαρίζουμε 68άρια party είναι ο http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/65197136. έχω καιρό να τον πιάσω μιας και μπαίνω απλά για να παίζουμε παρέα. ο monk είναι ο http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/66685887 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις