Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω ακομα ψαχνω το αντικειμενο να μην πεθαινει ο follower... εχω φαει απιστευτες ηττες εξαιτιας του!

το βγάζεις από τον κύβο μέσω upgrade rare σε 10 δευτερόλεπτα

νίκο softcore = σπαμάρεις 60άρια που κρατάνε 10 λεπτά και βγάζεις 350 shards / grift

RTOZWJP.jpg

και είχα και επιλογή ανάμεσα σε μπότες και maxara dex στις καινούργιες

ovIQGrt.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

no die / all skills / 50% cdr @ skils. 33,33% είναι να στο βγάλει. και εμένα το έβγαλε 2ο ή 3ο. το θέμα είναι ότι ο baba χωρίς αυτο και unity @ templar και στο kanai απλά δεν παίζει από ένα σημείο και μετά

το ξερω... εκει που παω καμαρωτος καμαρωτος τσουπ... με αφηνει χωρις βοηθεια ζωης και τελος! Αντε μετα να ξαναστακαρω τα παντα!

σημερα κιολας θα δοκιμσω την τυχη μου! Πρωτα βεβαια να μαζεψω κανα κιτρινο!!!

καλησπερα

δοκιμασα να αγορασω απο battle.net το reaper of souls αλλα λογικα λογω cc δεν με αφηνει, Σκεφτομαι να δοκιμασω απο το παρακατω site,γνωριζει κανει κατα ποσο ειναι αξιοπιστο?

http://www.instant-gaming.com/en/259-buy-key-battlenet-diablo-3-reaper-of-souls/

εγω ακομα ψαχνω το αντικειμενο να μην πεθαινει ο follower... εχω φαει απιστευτες ηττες εξαιτιας του!

Το εβαλα στο canai σημερα και το εβγαλε με την πρωτη το αντικειμενο.Για κανε κανα 2-3 δοκιμες αλλα μπορει και με την πρωτη να στο βγαλει.Σημερα βρηκα το unity και ενα καλο focus αλλα ειχε intell η βλακεια και το εβαλα στον δοκτορα.

ρε σεις δε μου πεφτει με τιποτα rare σε relic να το κανω upgrade!!! απιστευτη γκαντεμια!!!!!!!!!!!!!

Επαιξα τοσα bounties,rifts ελεος !!! Ευτυχως επεσε ενα unity...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έκανα craft rare και μετα το πήγα στο canal.Κανε craft ενα και πήγαινε στο canal.

σωστος!!! απο τα νευρα μου δεν το σκεφτηκα να τελειωνω! Πραγματικα οπως ειπε και ο παυλαρας απο ενα σημειο και περα

πραγματικα δεν πας βημα, σε κρεμαει και τελος. Το ποιο χρησιμο αντικειμενο του παιχνιδιου!!! απιστευτο

* ψηνεται κανεις να παμε για helifire amulet? να ξοδεψουμε ετσι και λιγοτερα υλικα.

Αντεχω Τ8 με Τ9

Επεξ/σία από greeneye

καθάρισα 63 σε 14:50 και όταν πήγα να μιλήσω στην γκόμενα δεν μου έδινε gems ούτε μου έδωσε το clear του 63. αγαπάω blizzard και τις bugies της που σε κάνει να περάσεις το χέρι μέσα από την οθόνη

• Like 2

Τονιζω οτι τωρα πλεον χτιζω το χαρακτηρα και μετα απο πολυ προσπαθεια εφτασα σε αυτο το σημειο μιας και δεν επεφτε τιποτα!

Συντομα πλεον θα ειναι ετοιμος... πολυ συντομα!

Το ανεβαζω ποιο πολυ για το socket που ηθελε να το δει ο φιλος fernades. απο 3900 οπλο πηγα σε αυτο!

χαρακτηρας : NEWKONAN

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/64651983

Θες Focus & Restraint δαχτυλίδια

Θες The Furnace & The Gavel of Judgement (ενα κρατας ενα στον κυβο)

Θες Strongarm Bracers & Bracers of the First Men (ενα φοράς ενα στον κυβο)

Θες Convention of Elements δαχτυλίδι για τον κυβο

και μετα θα μπορεις να παιζεις ανετα Τ8+

ρε σεις δε μου πεφτει με τιποτα rare σε relic να το κανω upgrade!!! απιστευτη γκαντεμια!!!!!!!!!!!!!

Επαιξα τοσα bounties,rifts ελεος !!! Ευτυχως επεσε ενα unity...

κράφταρε rare relic

* ψηνεται κανεις να παμε για helifire amulet? να ξοδεψουμε ετσι και λιγοτερα υλικα.

Αντεχω Τ8 με Τ9

το βράδυ θα ειμαι μεσα και αν μαζευτουμε 4αδα παμε για HA

• Like 1

ο βάρβαρος που καθαρίζουμε 68άρια party είναι ο http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/65197136. έχω καιρό να τον πιάσω μιας και μπαίνω απλά για να παίζουμε παρέα. 

ο monk είναι ο http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/66685887

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...