Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως λέει και ο φίλος παραπάνω, το παιχνίδι είναι 'in development" απο το 2005. Αν είναι δυνατόν... 7 χρόνια και ακόμα ψάχνονται. Στην τελική ας το βγάλουν και κάποια πράγματα μπορούν να διορθωθούν και στην πορεία με patches.

Τι να πω... ελπίζω να μην έχουν ρίξει όλα τα resources στο expansion του WOW (που δεν απασχολεί πλέον κανέναν) και πάει το D3 για 2013.

We never said we're missing our new target. But no' date=' we generally don't tell people anything about release targets because they tend to be reduced to screaming obscenities at us when we inevitably miss them, reminding us why we used to not tell anyone anything.

Again, right now, people are begging to know a release window. And we should update them so... they can be nasty and angry when we miss it again? I don't understand who benefits from that.[/b']

Τάδε έφη Bashiok (όπου new target=early 2012)

Ελπίζω να το δούμε -μέχρι- Ιούνιο.

early 2012 για μένα σημαίνει το αργότερο μέχρι Απρίλιο, που το βλέπω ανέφικτο με τα σημερινά δεδομένα.

Δημοσ.

Ακούγεται αρκετά ότι η Blizzard θέλει να βγάλει πρώτα το WoW exp και μετά το Diablo 3 για ευνόητους(όπως το πάρει κανείς)λόγους.

Το τι πιστεύει ο καθένας βέβαια είναι θέμα δικό του,εγώ θέλω να είμαι ο ρομαντικός που πιστεύει ότι όντως κάνουν αλλαγές και δουλεύουν πυρετωδώς για να το βγάλουν μέσα στο Q2 :-D

@Angeldust Early για μας σημαίνει χρόνικό διάστημα dt για την Blizzard :mrgreen:

Δημοσ.

early 2012 για μένα σημαίνει το αργότερο μέχρι Απρίλιο, που το βλέπω ανέφικτο με τα σημερινά δεδομένα.

οταν θα βγει σε 1-2 χρονια , θα χει φαση να γυρναμε πισω σε κατι τετοια posts και να γελαμε! :rolleyes:

Αν θελετε να σπασετε πλακα , ψαξτε αντιστοιχα στα posts του Starcraft 2...

Δημοσ.

Hey Twitter, I'm no longer working at Blizzard or on D3. I've had a great 5 years there and those guys are going to kill it with Diablo.

Βαριές κουβέντες ...... τι να εννοεί ; ρε λες να φάμε καμμιά φόλα και να ψαχνόμαστε ;

• Moderators
Δημοσ.

Hey Twitter, I'm no longer working at Blizzard or on D3. I've had a great 5 years there and those guys are going to kill it with Diablo.

Βαριές κουβέντες ...... τι να εννοεί ; ρε λες να φάμε καμμιά φόλα και να ψαχνόμαστε ;

Bad phrasing on my part. I mean they're going to do a great job.

Yeah, probably should have used a better verb than "kill it" about D3. They're going to do an amazing job.

Δημοσ.

εγω ξέρω πως γλώσσα λανθάνουσα αλήθειες λέει.

ας ελπίσουμε πως όχι ..

για να δούμεεεε............ :huh:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...