BlackScorpionX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 και επειδη οσο και να γυρισει η τυχη παντα σου θυμιζει οτι δεν ξεχασε τα παλια ωριστε! Εξηγημενη κανταλα... στο πρωτο αδειασμα 4 πρασινα boots !!! Εγω κυνηγαω τα immortal boots... η παλιογρια εξηγηθηκε καλα... εβγαλε 2 blackthrone, 1 wastes και 1 raekor!!!!!!!!!! Ρε σεις, ξεκολλάτε, δεν είναι παλιόγρια! Πιπινάκι είναι το κορίτσι και μάλιστα ομορφούλα! Την γουστάρει και ο μπάμιας που κουβεντιάζει με τον Tyrael.
Tmark Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε σεις, ξεκολλάτε, δεν είναι παλιόγρια! Πιπινάκι είναι το κορίτσι και μάλιστα ομορφούλα! Την γουστάρει και ο μπάμιας που κουβεντιάζει με τον Tyrael. Τώρα γιατί τον λες μπάμια τον άνθρωπο, τι σου έκανε δηλαδή? 1
BlackScorpionX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα γιατί τον λες μπάμια τον άνθρωπο, τι σου έκανε δηλαδή? Ε, είναι λίγο μπάμιας μεταξύ μας ο Lorath Nahr... αφού το γουστάρει το γκομενάκι, γιατί δεν πάει να της μιλήσει; Να την κεράσει ένα healing potion, βρε αδελφέ;! (Μπας και ξεχαρμανιάσει κι αυτή και μας δώσει τίποτα ancient items...) Ορίστε, ο άλλος της τραγουδάει κιόλας! Occasionally, Tyrael will remark that Lorath Nahr is staring at Kadala and inquires why. Lorath simply states that he's suspicious of her, although this conversation might also suggest that he hides a mild attraction to her. 1
Snolly Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 * ευχαριστουμε locko. εκανα upgrade rare ΜΗΠΩΣ και σπασει ο διαολος κανα ποδαρι... Ειπα να το κανω σε ζωνη μιας και με 5 κανταλες γεματες δεν πηρα καν 1 πρασινο!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδωσε πρασινο και μαλιστα ANCIENT IMMORTAL!!! αντε να δουμε θα αλλαξει η τυχη?! εμ τι εννοεις 5 κανταλες; για να ερθει ενα item μπορει να χρειαστει να το κανεις και 100 και 200 και 500 φορες.
Metaksas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε μάγκες το έχει τσεκαρεις κανείς αυτο; Δεν είμαι σπίτι κ Τ διάβασα τώρα! https://m.reddit.com/r/Diablo/comments/3kgzsz/servers_shutting_in_down_in_45m_8est/ hellfire amulet stuck!!
gildo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο αντικείμενο που ανοίγει socket το πετυχαίνω πάντα στην ίδια τοποθεσία.Εχθες έτυχα με αλλους 2 βαρβαριαν και ο ένας πέταξε το immortal kings boots και το immortal Boulder.Τα είχα και τα δυο απο 3 φορες και τις δυο πρώτες μου τις είχε δώσει το canal.Απο σετ παντως στο canal δεν εχω παράπονο σε σχεση με την καλαντα.Αυτο το καταραμένο focus θα μου σπάσει πάλι τα νεύρα όπως και στην προηγούμενη season.
Locko Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το fixάρανε χθες από όσο ξέρω το bug με το hellfire. Edit: Απο σετ παντως στο canal δεν εχω παράπονο σε σχεση με την καλαντα. Τα κάλαντα αργούν κάτι μήνες. Η Καντάλα μας "γλεντάει" καθημερινά από την άλλη.
greeneye Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 βρε το ερημο... ψαχνω οτιδηποτε immortal και μου πεταει ασχετα και μαλιστα ancient... αυτο και αν ειναι δουλεμα! βαρβαρο εχω παναθεμα με
Raptoras76 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 άντε ανεβαίνουμε πάμε για 65 σιγά σιγά
gildo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ειπα στον greeneye να παμε κανα rift παρεα αλλα με απερριψε Εντυσα 2 ατομα εχθες σε public games. Α ρε greeneye που εισαι
greeneye Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 ειχα παει στην Βληζαρ να διαμαρτυρηθω για τα drops και το trolling με τα blackthrone.
paularas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 full monk geared σε 9 ώρες. το έκαψα άλλα άξιζε. όταν γίνει update θα φανεί http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/66685887
Kapws Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) w00h00... Archie, περίμενέ με που να με πάρει Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2015 από Kapws 1
Metaksas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι περίμενε ερχομαι κ εγώ μόλις τελείωσω Τ season achievement
Προτεινόμενες αναρτήσεις