Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τελικα εκανα το εξης κολπο... θα την φερω στο παιχνιδι ειπα!

Ας κανω upgrade rare αφου εχω 100 death για πεταμα !

Παταω 4 ζωνες και παιρνω...

2 καφετι...

καιιιιιιιιιιιιιιιιιι

2 πρασινες... και οι 2 black throne

re δε γαμι*μαστε λεω εγω???????? :shock: :shock: :shock: Ακομα και στο upgrade?

Παω στην καριολα την κανταλα μετα και ξοδευω 700 shards και δινει 3 πρασινα στα πρωτα shards.

Μαντεψε... κανενα απο αυτα που θελω!!! Ολα amulet και black throne! ΕΛΕΟΣ

ερωτηση : Αν λεω ΑΝ ΠΟΤΕ πεσουν πρασινα απο wastes kai immortal εχει διαφορα ποια θα επιλεξω για 6 και ποια για 4?

Ενοω αν εχω π.χ θωρακα immortal και ζωνη wastes h θωρακα waste kai zonh immortal?

Πρεπει υποχρεωτικα για καλυτερα να διαλεξω το

γαντι-θωρακα-ζωνη και οπλο immortal η οχι? (καλα οπλο οπωσδηποτε)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ολοκληρη μερα παλι τζιφος, κουτσα κουτσα φαρμαρω σε Τ5 με μαγικα. Ακομα ψαχνω ενα legendary για να δινει socket gmt!

Aκομα ψαχνω πρασινα που να μην ειναι blackthrone. Ακομα να ντυθω, ο ποιο γκαντεμης στη season πρεπει

να ειμαι τωρα.Ακομα και τα convert ενω ψαχνω ενα αντικειμενο (απο 3-4 θεσεις) και εχω μιν 50% συνεχως πεφτει στα πεσμενα!!!

8 φορες convert και τις 8 επεσε εναλαξ στα 3 που ειχα ηδη!!! jackpot μιλαμε. Δωσε μωρη κουφαλα εστω το 1 :cry:

Άμα γκρινιάζεις το game δεν σου δίνει. Παρ' το χαλαρά και τα loots θα έρθουν. Άλλωστε είναι πολύ εύκολο να ντυθείς πλέον αλλά όσο τυχερός κι αν είσαι δεν πρόκειται να έχεις το ίδιο gear με άτομα που παίζουν τις διπλές ώρες από εσένα.

Besides, σε αυτό το season το πρώτο gift μου έπεσε όταν έφτασα 400 paragon και έχω craftarei 40 Hellfire Amulets χωρίς κανένα να πλησιάζει στο BiS. Tough luck.

ποια ειναι τα resource generating attack kai poia ta spending στον Βαρβαριαν?

Μη βιαστει κανεις να πει οτι ειναι οτι δημιουργει fury γιατι π.χ το ground stop δεν ειναι.

Η καποιο link να τα δουμε ετοιμα.

Μη βιαστει κανεις να πει οτι ειναι οτι δημιουργει fury γιατι π.χ το ground stop δεν ειναι.

Αν θυμάμαι σωστά είναι τα "Primary skills" δηλαδή Bash,Cleave,Frenzy,Weapon Throw. Τα υπόλοιπα είναι spending.

Αν θυμάμαι σωστά είναι τα "Primary skills" δηλαδή Bash,Cleave,Frenzy,Weapon Throw. Τα υπόλοιπα είναι spending.

δεν εχω κανενα απο αυτα για αριστερο η δεξι κλικ στο ποντικι. Σε τι θα ωφελουσε λοιπον ενα σετακι πρασινο

focus restrait πως λεγεται που δινει damage στα resource

δεν εχω κανενα απο αυτα για αριστερο η δεξι κλικ στο ποντικι. Σε τι θα ωφελουσε λοιπον ενα σετακι πρασινο

focus restrait πως λεγεται που δινει damage στα resource

Βρε πανάθεμά σε μάθε να διαβάζεις. Διπλασιάζει το damage σου. Σ'αυτό θα ωφελούσε. 

• Like 1

Προφανώς έχει νόημα για builds που χρησιμοποιούν ανάλογα skills. Αν στο δικό σου barbarian build δεν έχεις κανένα απο αυτά τότε παραμένεις με ring of royal grandeur και stone of jordan ή ότι άλλα rings έχεις.

Επίσης υπάρχουν items που δίνουν καλά bonuses σε primary skills για παράδειγμα http://us.battle.net/d3/en/item/odysseys-end.

Το Entangling Shot είναι primary skill για τον DH. Με αυτό το bow πχ αξίζει το bonus από το focus/restraint set.

http://us.battle.net/d3/en/item/dishonored-legacy Άλλο όπλο που ίσως να αξίζει επίσης το focus/restraint set.

εμ αυτο ειπα, θες και τα αναλογα builds, οποτε σε εμενα δεν κανει αφου εχω προς το παρον το whilwhird και το rend.

O φιλος jim777 δε με επιασε isvw 100% ti ennoysa. nucleus συμφωνω μαζι σου φιλε, Αν τυχον

αλλαξω build τοτε θα το ξαναδω.

ευχαριστω για τις απαντησεις οπως και να εχει.

Εχει καποιος καποιο καλο λινκ για τετοιες πληροφοριες καθως και calculator απλο για τα οπλα

να βλεπουμε ποτε αυξανουμε και ποιο stat?

Έφτιαξα βάρβαρο χτες και βοήθησε πολύ ο Χρήστος στο lvling.

Γενικά μου αρέσει το gameplay του, ww κτλ... Έχοντας παίξει και λίγο monk καταλαβαίνεις γιατί είναι τα 2top classes αυτή τη στιγμή

Έχει κάποιος τα 2 βασικά builds σε calculator κάπου; Γιατί ότι βίντεο είδα είναι μισή ώρα, λες και αναλύουν το μεσανατολικό...

@greeneye Κανόνισε να ντυθώ πριν από σένα...

Αφού είστε σε clan βρείτε ένα καλό βάρβαρο που έχετε εκεί και κάντε inspect. Skill build,items είναι όλα εκεί.

Για κάποιο build skill calculator δεν γνωρίζω κάτι.

passive skills fury generating:

weapons master

unforgiving

animosity

superstition

οποιος θέλει οτιδήποτε για βάρβαρο η για farm gr-t10

θα με βρει εδώ : RaidCall  ID 11435515

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...