Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημερα ξεκολιαστηκε.Full set waste,2 imortal king,skull grasp.witching hour,και το cube 2 immortal kings two handed.Tον εκανα hybrid με 6 waste και 2 immortal king και παει σφαιρα τ6-τ7 που δοκιμασα.Λειπουν πολλα ακομα για να γινει τουμπανο αλλα και τωρα κοβει.Φιλε greeneye ποιο ειναι το id σου να μπαινουμε παρεα και οποιος αλλος θελει.Ειμαι γουρλης σου λεω :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμ αυτο κανω πλεον και προσπαθω να μη με παρουν χαμπαρι και με χ*σουν  :fear:

lol τώρα κοίταξα το profile σου και κλαίω :P

σε κόβω Τ2 με το ζόρι 

κανε συνέχεια public να ανεβάσεις paragon

μην θες πράσινα καλά set με 150 paragon 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

aneta Τ3 εχω και υποφερτα Τ4 αλλα με εχει σκισει πραγματικα! Δε λεει να ριξει τιποτα χρησιμο

ας ειναι και μαπα ρε παιδι μου, να κανω το build θελω!!!!!

public παιζω με αλλους μπας και εχω καλυτερη τυχη αλλα ακομα τιποτα!!!!

* 2 ωρες χτες public T6 και δεν ειχα χωρο στο μπαουλο να βαλω αλλα blackthrone :rolleyes:

Επεξ/σία από greeneye

Καταρχην για να μην κανω quote οταν κανεις convert set item πχ immortal δεν θα σου πεταξει κομματι απο αλλο σετ αλλα απο το ιδιο απλα απο γαντι μπορει να πεταξει κρανος κτλ..

Οσο για το leach εγω μεχρι και σε τ10 μπηκα και δεν ημουν καλα ντυμενος και ακολουθουσα τους αλλους αλλα ειναι σε ποιον θα πεσεις γιατι παρολο που δεν εκανα πολυ damage επειδη προσπαθουσα κτλ με αφησανε τα παιδια και δεν με kickarane.

Θελω να πω με αυτο οτι μπορει οποιος δεν ειναι καλα ντυμενος ακομη να χωθει σε τ8 και να ακολουθει.

aneta Τ3 εχω και υποφερτα Τ4 αλλα με εχει σκισει πραγματικα! Δε λεει να ριξει τιποτα χρησιμο

ας ειναι και μαπα ρε παιδι μου, να κανω το build θελω!!!!!

public παιζω με αλλους μπας και εχω καλυτερη τυχη αλλα ακομα τιποτα!!!!

* 2 ωρες χτες public T6 και δεν ειχα χωρο στο μπαουλο να βαλω αλλα blackthrone :rolleyes:

Αυτά είναι... όταν εγκαταλείπεις τις παραδόσεις...τα ήθη και τα έθιμα... όταν αλλοτριώνεσαι τότε η τύχη σου γυρνά την πλάτη!

Γύρνα στο παλιό καλό σπιτάκι πρασινομάτη! Back to the roots λέμε! :P

• Like 1

Ε ναι το ξεχασα αυτο παει αναλογα με το παραγκον το επιπεδο δυσκολιας οποτε μπες σε οτι μεγαλυτερο Torment σε public μπορεις αλλιως οταν μπω απογευμα μπορω να σε μπουσταρω με τον μαγο αν θες...

lol τώρα κοίταξα το profile σου και κλαίω :P

σε κόβω Τ2 με το ζόρι 

κανε συνέχεια public να ανεβάσεις paragon

μην θες πράσινα καλά set με 150 paragon 

Μη μας κοροϊδεύεις βρε τσούχτρα :P [666 ε; μια χαρά]

Χρειάζονται πολλέεεες ώρες ρε γαμώτο για ν'ανεβάσω κι εγώ paragon και να μαζέψω ολόκληρο σετ...ώρες και μέρες βασικά. Αφού λοιπόν δεν υπάρχει τόσος χρόνος διαθέσιμος χαλλλλαρά casual και ό,τι κάτσει.

δεν τρολλαρω

απλά επισημαίνω ένα πραγματικό γεγονός :P

έτσι είναι αν παίζω casual θα έχω casual gear 

εσύ το έχεις συνειδητοποιησει άλλοι όμως όχι

και παραπονιουνται και δεν ξέρουν τι φταίει για την κακή τους τύχη 

παιδια και με casual gaming ντυνεσαι για να παιζεις ΤΧ ανετα. non-casual χρειαζεται για να πουσάρεις Greater Rifts οπου το καθε item πρεπει να ειναι perfectly rolled και τα πάντα best-in-slot.

ειναι εξαιρετικα απλο παιχνιδι το diablo. και ευκολο. και casual.

• Like 2

Έβαλα στο canal πέντε rare pants και αυτα που έβγαλε ήταν ολα απο σετ.Συμπληρωσα ολα τα σετ σήμερα και τωρα περιμένω να πέσει κανα καλο οπλακι και το focus.Στο kanai powers εχω βάλει το furnace και θελω να βάλω το unity απο ring.Απο armor στο kanai powers τι θα ειναι καλύτερο για το βαρβαριαν?Παντως στα απλα ριφτ δεν φωνάζει κανεις απο οσο εχω δει σε περίπτωση που μπει κάποιος που ειναι χαμηλό λεβελ.Εκτος και αν δεν εχουν οι υπόλοιποι καλο gear και αρχίζουν να φεύγουν επειδη δεν προχωράει το πράγμα.Τωρα αν σου κάτσει και ειναι μέσα κάποιος τουμπανιαρης και ισοπεδώνει τα πάντα δεν θα χρειαστείς να κανεις τίποτα.Εκει που έπεφτε η μεγαλη γκρίνια θυμάμαι ήταν στα bounties που έπρεπε να κανουν split για τελειώσουν πιο γρήγορα.

ισχυει ναι... δε με βρισαν ακομα στα Τ6 ριφτς ενω στα bounties ακουσα κατι κορυφαια του τυπου (οταν με παιρναν χαμπαρι)

Oh! my god!!! a barbarian without gear!!!

:-) :-D

Καλησπέρα παίδες!

Μια γρήγορη ερώτηση : στο Kanais Cube όταν κάνω upgrade rare bracers έχω πιθανότητα να πάρω jerams bracers?

Έκανα χθες μερικές προσπάθειες άλλα δεν... και τελειώσαν και τα deaths breath.....

ισχυει ναι... δε με βρισαν ακομα στα Τ6 ριφτς ενω στα bounties ακουσα κατι κορυφαια του τυπου (οταν με παιρναν χαμπαρι)

Oh! my god!!! a barbarian without gear!!!

:-) :-D

Άντε να μπαίνεις σε rifts χωρίς gear δεν είναι τόσο κακό αλλά ακόμη και στα bounties? Έλεος....

Καλησπέρα παίδες!

Μια γρήγορη ερώτηση : στο Kanais Cube όταν κάνω upgrade rare bracers έχω πιθανότητα να πάρω jerams bracers?

Έκανα χθες μερικές προσπάθειες άλλα δεν... και τελειώσαν και τα deaths breath.....

Ναι, μπορείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...