greeneye Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ρε σεις οντως συζηταμε για το αν πεφτουν ή δεν πεφτουν πρασινα; είναι θεμα 4-5 ωρων να σεταρεις ο,τι θες. ειτε απο ριφτ ντροπς, ειτε απο κανταλα ειτε απο κυβο. το θεμα ολο ειναι στο πως θα σου κατσουν οχι στο αν θα σου κατσουν. φιλε εισαι πολυ λαθος... (και τυχερος προφανως). Εγω εχω φτασει Paragkon 130 περιπου και βλαστημαω καθε ωρα γιατι συνεχως πεφτουν (οταν πεφτουν) ασχετα... π.χ χτες ξεφορτωσα shards... εβγαλε 3 πρασινα ναι!!! Μαντεψε... ουτε 1 waste h ιμμορταλ !!! Επαιξα τοσα ριφτς μονος... παλι παπ*αρια... καφε κυριως και πρασινα σπανια και ασχετα. Επαιξα Τ6 με αλλους... μπορω να πω οτι δεν επεφτε γενικα legendary!!!!!!!!! Τι να τον κανω τον κυβο οταν δεν εχω 1 κομματι να αλλαξω! 1 επεσε χτες και χαραμισα 80 items για να καταφερω να παρω 1 γαντακι immortal... Θελω αντικειμενο για socket αλλα ακομα να πεσει, μαλλον θα πεσει στο season5. Μηπως δεν ξερω να παιζω, αρχιζω και ανησυχω... υψηλος ριφτης απο season3 ειμαι εμπειρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 monk (palm) + monk (healing) + barb + barb ξέχασες.... και wd είναι καλός.... βασικα ο wd ειναι καλυτερος αλλα δν τον παιζουν τωρα στα παρτυ γιατι τους γα#$#ει στο LAG! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 έχω δει wd να σκάει 1shot t8 boss χωρίς pylon. ναι οκ σε lagarei αλλά κόβει άντερα (και χαιρόμουν με τα 12b hammer που έριξα επειδή είχε proqarei το convention of elements + gem stack ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 To build ειναι στο τελος του video https://www.youtube.com/watch?v=NuLx-QQKaec Επεξεργασία από Raptoras76, σήμερα, 12:16. ωραίος έπεσε και οπλακι βλέπω gratz εγώ θα αλλάξω build όταν μου πέσει καλό όπλο αλλιώς πάω πιο κάτω από εδώ που είμαι με το 2 h IK λογικά το 6+4 με πάει μέχρι 55 αν βρω unity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 φιλε εισαι πολυ λαθος... (και τυχερος προφανως). Εγω εχω φτασει Paragkon 130 περιπου και βλαστημαω καθε ωρα γιατι συνεχως πεφτουν (οταν πεφτουν) ασχετα... π.χ χτες ξεφορτωσα shards... εβγαλε 3 πρασινα ναι!!! Μαντεψε... ουτε 1 waste h ιμμορταλ !!! Επαιξα τοσα ριφτς μονος... παλι παπ*αρια... καφε κυριως και πρασινα σπανια και ασχετα. Επαιξα Τ6 με αλλους... μπορω να πω οτι δεν επεφτε γενικα legendary!!!!!!!!! Τι να τον κανω τον κυβο οταν δεν εχω 1 κομματι να αλλαξω! 1 επεσε χτες και χαραμισα 80 items για να καταφερω να παρω 1 γαντακι immortal... Θελω αντικειμενο για socket αλλα ακομα να πεσει, μαλλον θα πεσει στο season5. Μηπως δεν ξερω να παιζω, αρχιζω και ανησυχω... υψηλος ριφτης απο season3 ειμαι εμπειρος. σε καθε rift run σε Τ6-Τ10 πεφτουν από 1 εως και 5-6 legendaries. Αν ειστε 4 του ιδιου κλας σε 5-6 ωρες παιχνιδιου (δεδομενου πως σε 5 λεπτα εχετε καθαρισει το ριφτ) εχετε ντυθει. χωρις κυβους και κραφταρισματα. ξεκινησα να παιζω τον βαρβαρο μου που ηταν αντυτος την πρηγουμενη τεταρτη. σε λιγοτερο απο εβδομαδα εχω σεταρει τα παντα. οχι με καλα ρολαρισματα αλλα σιγουρα σεταρισμενος (και μου εχουν πεσει και διπλα και τριπλα καποια και τα εσπασα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσοι είμαστε με (αρκουδο)δόκτωρες εδώ μέσα (season πάντα )να κανονίσουμε κανένα παρτάκι βραδιάτικα να πέσει ο server της βλιζαρντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 τι rift να παιξω σε Τ6 οταν ειδα και επαθα να φαρμαρω σε Τ3 !!!!!!!! (Τ3 ειμαι τωρα αντε 4 μεγιστο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 τι rift να παιξω σε Τ6 οταν ειδα και επαθα να φαρμαρω σε Τ3 !!!!!!!! (Τ3 ειμαι τωρα αντε 4 μεγιστο) αρα ναι δεν παιζεις καλα. ή φορας λαθος πραγματα, ή ρολαρεις λαθος στατς, ή χρησιμοποιεις μη βιωσιμα builds. αν θες δωσε λινκ απο τον βαρβαρο σου να σου πω τι θα αλλαζα και τι θα εψαχνα Πόσοι είμαστε με (αρκουδο)δόκτωρες εδώ μέσα (season πάντα )να κανονίσουμε κανένα παρτάκι βραδιάτικα να πέσει ο server της βλιζαρντ εγω μεσα γενικα για παρτυ αλλα οχι σιζον. βαριεμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 κάνα τιπ για το τι να προσέξω στον μονκ;στατ; σετ; και κανα καλό λινκ ευπρόσδεκτο γιατί εχω μείνει 2 χρόνια πίσω Παίζεις seasonal ή non-seasonal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παίζεις seasonal ή non-seasonal; seasonal α) δεν εχω ιδέα από μονκ πέρα από common sense. β) πειραματίζομαι με τα build Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 DPS Monk: - Uliana's SSS/EP: http://www.diablofans.com/builds/57405-quin69-gr69-ulianas-monk - Generator: http://www.diablofans.com/builds/57396-quin69-gr69-generator-build Tank/Heal Monk: - http://www.diablofans.com/builds/57533-quin69-gr74-healing-monk-group-only Το generator είναι πιο εύκολο για αρχή γιατί κομμάτια όπως τα magefist/cindercoat δεν είναι absolute must και σε αυτό το build χωράει να βάλεις και Sage's εάν θες να farmάρεις πιο efficient Death's Breath. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 βλέπω τους monks να καθαρίζουν 60άρια σχεδόν afk και δακρύζω παλεύοντας στα 57-58 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Με softcore δεν μιλάω Ήδη έχω ripάρει 2 monk σε αυτό το season. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 τι rift να παιξω σε Τ6 οταν ειδα και επαθα να φαρμαρω σε Τ3 !!!!!!!! (Τ3 ειμαι τωρα αντε 4 μεγιστο) Σκέψου να leachαρεις και κανα Public T6 για 4-5 ριφτς ωστε να σου ερθουν items. Άσχημη λύση μεν αλλά εύκολη δε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Σκέψου να leachαρεις και κανα Public T6 για 4-5 ριφτς ωστε να σου ερθουν items. Άσχημη λύση μεν αλλά εύκολη δε. εμ αυτο κανω πλεον και προσπαθω να μη με παρουν χαμπαρι και με χ*σουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις