Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και εκει που δεν επεφτε πρασινο με τιποτα τσουπ... πεφτει ενα immortal king κρανακι...

τι να το κανω που εχω το wastes... convert item με κλαμα για τα 10 death και 10 souls...

convert KAIIIIIIIIIII

Spoiler 
καλημέρα Aliakas...  :P

δύσκολα θα με φτάσεις 

παίζω πολύ περισσότερες ώρες από σένα 

φαντάσου ότι αυτή τη μουφα που σου έδωσε ο κύβος την έχω από day 2 

και πόσο ποιο γρήγορο proggress έχω κάνει από σένα (ήδη τα gems μου είναι 50)

η μόνη σου ελπίδα θα είναι να μην μπορέσω να συνηθίσω το νέο boostαρισμενο build με HotA και μείνω πίσω ή ανεβάσω άλλο char

progress σε Grifts δεν ποσταρω αν δεν φτάσω στο σημείο που σταμάτησα στο season 3 (53)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δύσκολα θα με φτάσεις 

παίζω πολύ περισσότερες ώρες από σένα 

φαντάσου ότι αυτή τη μουφα που σου έδωσε ο κύβος την έχω από day 2 

και πόσο ποιο γρήγορο proggress έχω κάνει από σένα (ήδη τα gems μου είναι 50)

η μόνη σου ελπίδα θα είναι να μην μπορέσω να συνηθίσω το νέο boostαρισμενο build με HotA και μείνω πίσω ή ανεβάσω άλλο char

progress σε Grifts δεν ποσταρω αν δεν φτάσω στο σημείο που σταμάτησα στο season 3 (53)

Περαν του χαβαλε με εχει σκισει το παιχνιδι... ουτε αντικειμενο για socket δεν εχει δωσει, ουτε καν wastes kai immortal

να κανω build aplo esto! μιλαμε ελεος! Ακομα δεν εχω κανει τους ancients no die! απιστευτο rng και απιστευτη ατυχια!!!!!

Ειμαι πολυ πισω οχι λογω ωρων αλλα λογω γκαντεμιας θα ελεγα... υπομονη ομως εχουμε δρομο!

ίσως είναι ο τρόπος που παίζεις  

όποτε σε βλέπω μέσα παίζεις solo οπότε έχεις μειωμένες πιθανότητες για καλό loot

για μένα ο καλύτερος τρόπος είναι σε party clan ή public

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ίσως είναι ο τρόπος που παίζεις  

όποτε σε βλέπω μέσα παίζεις solo οπότε έχεις μειωμένες πιθανότητες για καλό loot

για μένα ο καλύτερος τρόπος είναι σε party clan ή public

με πετυχες σε λαθος στιγμη, επαιξα καποια ριφτ μονος για αλλαγη. Επαιξα παρα πολυ σε παρτυ και μαλιστα σε Τ6 που με χεζανε επειδη δεν το ειχα και δεν επεφτε τιποτα σου λεω! επισης παρα πολλα σε Τ3 και Τ4 που αντεχω παρτυ αλλα πεφτουν πολλα καφε σχετικα και σπανια πρασινο ... και οταν πεφτει με εχει πηξει se blackthrone και αλλες παπαριες! Θα γυρισει η τυχη δε μπορει

edit : η ατυχια συνεχιζεται... μου εριξε πρασινη στολη torso και ηταν immortal... τι να κανω παω για convert

και σκαω 10 death και 10 souls... και τσουπ! Μου ριχνει κρανουμπα σε immortal! Τι να το κανω μωρε

εχω το wastes!  ξανακανω convert και ριχνει 2-Hand immortal αλλα μαπα!!! Γαμωτο!

Ξανακανω και ριχνει παλι κρανος immortal! Ξανακανω και ριχνει παλι τορσο immortal! ΟΥΦ

δεν εχω αλλα souls! τελευταια ευκαιρια! Βαραω και...

ΓΑΝΤΙ immortal μετριο... ε αντε γαμ*σου blizart... ας ειναι και ετσι ομως! 1 πρασινο λιγοτερο ψαχνω

να μην πεθαινουν οι φουσκωτοι!!! Θα με σκασει το κολοπαιχνιδο μεχρι

να φτιαξω το build!!!!!!!

ξοδεψα 40 deaths και 40 souls... τοσο κοπο εκανα

τοσες ωρες επαιξα και δεν εριξε το αντικειμενο για socket- τι θα γινει μαριιιιιιιιιιιιιιιι

Επεξ/σία από greeneye

ρε σεις οντως συζηταμε για το αν πεφτουν ή δεν πεφτουν πρασινα; είναι θεμα 4-5 ωρων να σεταρεις ο,τι θες.

ειτε απο ριφτ ντροπς, ειτε απο κανταλα ειτε απο κυβο. το θεμα ολο ειναι στο πως θα σου κατσουν οχι στο αν θα σου κατσουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...