sleepy_head Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά από πολύ κόπο (παίζω λίγο κάθε μέρα) κατάφερα και έφτασα τον seasonal wd 70 lvl. Για αρχή λέτε να κραφτάρω set items μπας και την παλέψω καθόλου(κανά cains ή και κανά aughild's) ή να μην χαραμίσω τα mats και ότι κάτσει από drop? p.s. έχω να ασχοληθώ με το diablo3 πάνω από χρόνο.... Μην ασχολείσαι με craftable legendaries γιατί χρειάζονται mats από bounties. Απλά κάνε rifts (λογικά μπορείς να κάνεις σε T1) και θα σου πέσουν. Όποτε σου πέφτει Greater rift keystone να το χρησιμοποιείς για να πάρεις legendary gems. 1
nevermore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Party t6 με καλή παρέα... Και σιγά σιγά προχωράς. Ιδανικά θες helltooth 6 set. Επίσης αν βρείτε in geom μην το πετάξετε, χρειάζεται για 0 cd Wall. Μην ασχολείσαι με craftable legendaries γιατί χρειάζονται mats από bounties. Απλά κάνε rifts (λογικά μπορείς να κάνεις σε T1) και θα σου πέσουν. Όποτε σου πέφτει Greater rift keystone να το χρησιμοποιείς για να πάρεις legendary gems. Θενξ και τους 2 cya in game
*nenya* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τα νεύρα μου. Έπεσα σε bug που δεν μου επέτρεπε να σηκώσω τα set items που μου έπεσαν στο Vault. Όπως θα δείτε και στο screenshot, τα set items μου τα εμφάνιζε μέσα στο chest αλλά δεν μου επέτρεπε να τα πάρω. Δοκίμασα να κάνω teleport, να πάω τριγύρω απ'το chest μπας και είναι από πίσω....but nothing worked :/ κλαψ σνιφ μπουχουχου
greeneye Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 δεν πειραζει nenya Μου, θα σε παω εγω στα καλυτερα μαγαζια να σε ντυσω τοσο πρασινη οσο ειμαι και εγω 1
dante14023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 καλημερες! εχω στειλει req για το clan. οποιος μπορει ας με κανει add! (κι ενα boostαρισμα μεχρι το 70 δεν θα ηταν ασχημο ) 53 lvl monk, ειπα να δοκιμασω και κατι αλλο απο dh αυτη τη φορα (αν και μαλλον θα μου λειψει το aoe του dh)
zeniath Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλει γερά νεύρα για να ανεβάσεις DH αυτό το season. Πρέπει να είμαι ο μοναδικός στο clan
paularas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 εσυ δεν έχεις ανάγκη. σου ανοίγει ο πάτος και ντύνεσαι full ancient σε 1 μέρα... in other news... ακόμα συνεχίζω το quest για το malthaels mount... http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/65197136 1
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ δημοσίως zeniath, archie, legend για τον χθεσινοβραδινο κοτσαδόρο! 2
paularas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 όποιος θέλει 1 -> 70 ή 70 t6 ας σφυρίξει ελεύθερα.
greeneye Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 εριξε πρασινη κρανουμπα... και πανω που πηγα να χαρω ιδιαιτερα διαπιστωσα οτι ητανε για ΜΑΓΟ... το γαμ*ς η οχι? τι τρολια ηταν αυτη?
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 εριξε πρασινη κρανουμπα... και πανω που πηγα να χαρω ιδιαιτερα διαπιστωσα οτι ητανε για ΜΑΓΟ... το γαμ*ς η οχι? τι τρολια ηταν αυτη? Εσύ δεν έλεγες να ντύσεις κι άλλους χαρακτήρες; Ορίστε, σε άκουσε η Μητέρα και πραγματοποίησε την ευχή σου! Θα έχεις έτοιμη πράσινη κρανούμπα για μάγο!
ADHD Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 όποιος θέλει 1 -> 70 ή 70 t6 ας σφυρίξει ελεύθερα. Δεν θα ελεγα οχι σε ενα μικρο boost, ειμαι 55 με cain set/leoric crown/ring αλλα αρχισε να γινεται πολυ βαρετο το solo rifting..
headbanger Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 παίζετε ακόμα ρε αλάνια; με σκοτώνει η διαφορά ώρας, το εκανα εγκατάσταση πάλι χθες και είπα, "βρε λες;"
Προτεινόμενες αναρτήσεις