suffocater Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ακομα να μου πεσει 1 πρασινο να αρχισω να χτιζω χαρακτηρα. Ακομα στο Τ1 ειμαι με 500.000 damage ελεος Απο τότε που αρχισα να παρακολουθω το τοπικ,ολο πόσο δεν σου πεφτουν αντικειμενα διαβάζω.? Νομιζω σε εχει σταμπαρει η blizzard. Ολοι ξερουμε που θα καταληξεις λαλανη... αστα τα σαπια... lel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ας μπω να πάω 70 για το mount στο hots.... μετά από μερικές ώρες.... http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/65197136 (και 120 paragon lvl) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Πάλι σε boostάρανε; Πάντως το game γίνεται όλο και πιο ευκολο και προσιτό αλλά και ταυτόχρονα challenging (τουλάχιστον σε hardcore που παίζω) σε κάθε season, ώστε να έχεις την αίσθηση ότι κάνεις actual progress και να σε κρατάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 όχι. μόνος έκανα grinding και ανέβηκα. με την αξία μου.... (γελάν και οι πέτρες... τόσο carry που έφαγα μόνο ο κοτσαδόρος έλειπε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 αληθεια ποσα πρασινα σας επεσαν? εμενα μια αχρηστη πρασινη ζωνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Η ερώτηση είναι πολύ σχετική. Πόσες ώρες played έχεις, σε τι torment farmάρεις, με πόσα άτομα στο party και πόσο magic find έχεις; Ενδεικτικά με 25 ώρες played, torment 7 farming και magic find gem σε Leoric helm πάντα σε 4παρτο, έχω σπάσει πάνω από 30 πράσινες αηδίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ολοι ξερουμε που θα καταληξεις λαλανη... αστα τα σαπια...Χαχαχα... Μα πόσο op πια... Εγώ τον θυμάμαι το monk που ήταν η παραδουλεύτρα του diablo, πως το γυρίσαμε τώρα; Βαράει ο καψερός ο wd, πετάει σκυλιά, γατιά(seasonal), εμετούς, μπεκάτσες, μπακαλιάρους κτλ και ο χίπστερ τους κοιτάει και πέφτουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Έτσι έτσι wd op, ενα κατσούλι μ έπεσε και εμένα προχθες αναρωτιέμαι αν το χρησιμοποιεί κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά από πολύ κόπο (παίζω λίγο κάθε μέρα) κατάφερα και έφτασα τον seasonal wd 70 lvl. Για αρχή λέτε να κραφτάρω set items μπας και την παλέψω καθόλου(κανά cains ή και κανά aughild's) ή να μην χαραμίσω τα mats και ότι κάτσει από drop? p.s. έχω να ασχοληθώ με το diablo3 πάνω από χρόνο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Party t6 με καλή παρέα... Και σιγά σιγά προχωράς. Ιδανικά θες helltooth 6 set. Επίσης αν βρείτε in geom μην το πετάξετε, χρειάζεται για 0 cd Wall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 να ρωτησω εκανα εναν season χαρακτηρα και εχω κολησει σε ενα objective. γραφει reach greater rift level 10. μπηκα στο ριφτ λεβελ 10 το εβγαλα αλλα το objective δεν εγινε? τι κανω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Το έβγαλες on time, εντός 15 λεπτών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 οχι τελειωσε ο χρονος. για λιγο. πρεπει να το βγαλω on time? για να το πιασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 οχι τελειωσε ο χρονος. για λιγο. πρεπει να το βγαλω on time? για να το πιασει? Ναι φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Πείτε αν θέλετε κανένα Battletag για Season γιατί ακόμα και εκεί με κυνηγάνε καταραμένοι Ρώσσοι :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις