Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ακομα να μου πεσει 1 πρασινο να αρχισω να χτιζω χαρακτηρα. Ακομα στο Τ1 ειμαι με 500.000 damage ελεος

Απο τότε που αρχισα να παρακολουθω το τοπικ,ολο πόσο δεν σου πεφτουν αντικειμενα διαβάζω.?

Νομιζω σε εχει σταμπαρει η blizzard.

Ολοι ξερουμε που θα καταληξεις λαλανη... αστα τα σαπια...

lel

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάλι σε boostάρανε;

Πάντως το game γίνεται όλο και πιο ευκολο και προσιτό αλλά και ταυτόχρονα challenging (τουλάχιστον σε hardcore που παίζω) σε κάθε season, ώστε να έχεις την αίσθηση ότι κάνεις actual progress και να σε κρατάει.

Η ερώτηση είναι πολύ σχετική.

Πόσες ώρες played έχεις, σε τι torment farmάρεις, με πόσα άτομα στο party και πόσο magic find έχεις;

Ενδεικτικά με 25 ώρες played, torment 7 farming και magic find gem σε Leoric helm πάντα σε 4παρτο, έχω σπάσει πάνω από 30 πράσινες αηδίες.

• Like 1

Ολοι ξερουμε που θα καταληξεις λαλανη... αστα τα σαπια...

Χαχαχα... Μα πόσο op πια... Εγώ τον θυμάμαι το monk που ήταν η παραδουλεύτρα του diablo, πως το γυρίσαμε τώρα;

Βαράει ο καψερός ο wd, πετάει σκυλιά, γατιά(seasonal), εμετούς, μπεκάτσες, μπακαλιάρους κτλ και ο χίπστερ τους κοιτάει και πέφτουν.

• Like 1

Μετά από πολύ κόπο (παίζω λίγο κάθε μέρα) κατάφερα και έφτασα τον seasonal wd 70 lvl. Για αρχή λέτε να κραφτάρω set items μπας και την παλέψω καθόλου(κανά cains ή και κανά aughild's) ή να μην χαραμίσω τα mats και ότι κάτσει από drop?

p.s. έχω να ασχοληθώ με το diablo3 πάνω από χρόνο.... :)

να ρωτησω εκανα εναν season χαρακτηρα και εχω κολησει σε ενα objective.  γραφει reach greater rift level 10. μπηκα στο ριφτ λεβελ 10 το εβγαλα αλλα το objective δεν εγινε? τι κανω λαθος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...