*nenya* Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ρε μλκ σαλιαρη πράσινο άτη....μπήκα στο diablo να παίξω και κολουσε το πάτωμα απο τα σιρόπια.... Μάλλον είναι ένα είδος μαγικού attack. 'Death by Syrup' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 για όποιον δεν ξέρει το vault ανοίγει και από cube με το puzzle ring αν είστε σε party μπαίνουν όλοι τρελά λεφτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Καλά greeneye ωραία ήταν σήμερα ε; μ'άρεσαν και οι ανταλλαγές μας...αντικειμένων. Άντε να ξαναπαίξουμε σύντομα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) ναι nenya μου, ντουετακι και με το νεο patch κιολας οτι καλύτερο! Ωραιες και οι ανταλλαγες μας... Ελπιζω την επομενη να μου βγαλει ακομα περισσοτερα και να φτιαξω και την προικα... Τα λεμε παλι κανα βραδακι μεσα, οσα παιδια θελουν ευπροσδεκτα ενοειται * εφτασα Paragon50 - level70 και ακομα να ριξει 1 πρασινο, ελεος. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiatsek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα και από μένα!Να ευχαριστήσω και από εδώ κάποιον (δεν θυμάμαι όνομα , εγώ είμαι nemesis @ diablo) που με boostαρε μερικά λέβελ. Απορία , το vault πως τυχαίνει και με το cube πως αλληλεπιδρά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 to vault οταν σκοτωσεις καποιο goblin (to mikroylh poy trexei) ανοιγει 1 στις τοσες φορες την πυλη τυχαια μονο του! Αν εισαι σε Τ6 τουλαχιστον με παρεα 3 ατομα εισαι τυχερος γιατι δινει αρκετα. Στο cube δεν ξερω ακομα. Βασικα εγω στο cube ακομα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει αυτο με τις δυναμεις, το πρωτο στο cube δηλαδη. Ολα τα kafe πρεπει να τα φυλαμε και να τα ριχνουμε εκει? ας μας πει καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 to vault οταν σκοτωσεις καποιο goblin (to mikroylh poy trexei) ανοιγει 1 στις τοσες φορες την πυλη τυχαια μονο του! Αν εισαι σε Τ6 τουλαχιστον με παρεα 3 ατομα εισαι τυχερος γιατι δινει αρκετα. Στο cube δεν ξερω ακομα. Βασικα εγω στο cube ακομα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει αυτο με τις δυναμεις, το πρωτο στο cube δηλαδη. Ολα τα kafe πρεπει να τα φυλαμε και να τα ριχνουμε εκει? ας μας πει καποιος Έστω ότι βρίσκεις ένα legendary Που έχει το Χ effect και σου είναι αρκετά χρήσιμο αλλά δεν κάνει καλό Synergy. Το βάζεις στο Cube μαζί με τα υλικά από κάθε Bonus cache και μερικά Deaths Breath Και σου βγάζει το Effect από το όπλο. Μετά το επιλέγεις και το έχεις μόνιμα. Απλό παράδειγμα : Βρίσκεις Death Watch Mantle αλλά μετά βρίσκεις καλύτερο Shoulder. Αν σου αρέσει το Effect με το ΑΟΕ weap % dmg το βάζεις στο Cube μαζί με τα υλικά που θέλει το κάνεις Extract και μετά έχεις μόνιμα το effect αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Απορία , το vault πως τυχαίνει και με το cube πως αλληλεπιδρά ? απλό είναι βάζεις στον κύβο το puzzle ring μόνο του και πατάς transmute ή όπως λέγετε το κουμπί από κάτω και ως δια μαγείας ανοίγει το portal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Έστω ότι βρίσκεις ένα legendary Που έχει το Χ effect και σου είναι αρκετά χρήσιμο αλλά δεν κάνει καλό Synergy. Το βάζεις στο Cube μαζί με τα υλικά από κάθε Bonus cache και μερικά Deaths Breath Και σου βγάζει το Effect από το όπλο. Μετά το επιλέγεις και το έχεις μόνιμα. Απλό παράδειγμα : Βρίσκεις Death Watch Mantle αλλά μετά βρίσκεις καλύτερο Shoulder. Αν σου αρέσει το Effect με το ΑΟΕ weap % dmg το βάζεις στο Cube μαζί με τα υλικά που θέλει το κάνεις Extract και μετά έχεις μόνιμα το effect αυτό. ωραια μπηκα στο νοημα. ΑΛΛΑ... πως ξερω ποια μπορει να υπαρχουν στον κυβο για να γινουν extract? πχ το ring of gradier... με βολευει το να ριχνει 1 σετ κατω τα αντικειμενα που χρειαζονται. Το βαζω στον κυβο με τα υλικα και παταω το κουμπακι...? Αν ναι το εκανα αλλα μαυρο σκοταδι με εφαγε, κατι κανω λαθος. Τα υλικα φτανανε παντως. edit : το καταφερα αλλα καταστρεψα το ring ενω ειχα ενα αλλο ποιο αδυναμο να το εκανα γαμωτο. Τωρα αν φοραω οποιοδηποτε ring εκτος απο αυτο χρησιμοποιω την ιδιοτητα του με -1 σετ ε? edit2 : φυλαω τα legendary με τις χρησιμες ιδιοτητες και οταν εχω τα υλικα θα τα βαζω ενα ενα... Αυτο το death κιτρινο υλικο εχω πολυ λιγα γμτ Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ρε συ Green, απορώ πώς κατάφερες και έκανες install το diablo δηλαδή διάβασε ρε αγορίνα τίποτα απο ingame όταν πατάς στον κύβο έχει ολόκληρο manual πάνω. Πού να δείς τι ζητάει στα transmute legenedary. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 καταλαβα πως λειτουργει ολα καλα ΟΜΩΣ λυστε μου μια απορια... Γιατι πρεπει εκτος απο το αναλογο αντικειμενο να ριχνω μεσα στον κυβο διαφορα υλικα λες και ριχνω υλικα στο μιξερ για να φτιαξω τουρτα... γιατι να μην τα τραβαει απευθειας απο το μπαουλο? Καθε φορα βαλε βγαλε. Τα gems μια χαρα τα τραβαει ας πουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ναι είναι λίγο μαλακία. Απλά επειδή έχει πολλές δυνατότητες - διαφορετικές επιλογές λογικά. Και για λόγους νοσταλγίας απο D2. το θέμα είναι, θα έχει κανα easter egg κρυφό recipe? Νομίζω στο 2 είχε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ακομα να μου πεσει 1 πρασινο να αρχισω να χτιζω χαρακτηρα. Ακομα στο Τ1 ειμαι με 500.000 damage ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Έφτιαξα ένα seasonal monk να δω πως είναι να παίζεις ένα σιχαμένο op class. Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι παίζει πολύς κόσμος solo... Κάντε κάνα party ρε σεις, δεν είναι κακό.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markerparts Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ολοι ξερουμε που θα καταληξεις λαλανη... αστα τα σαπια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις