mphxths Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 20 ευρω δηλαδη παλι ? κουτσα κουτσα θα μου φαει η ερημη η Βληζαρ οτι τσιμπησα απο το ΑΗ αλλιως θα τα επενδυες στο χρηματιστηριο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 αλλιως θα τα επενδυες στο χρηματιστηριο ε? οχι απλα ειχα αρχισει να μαζευω για να αγορασω τη Βληζαρτ και να ξαναβαλω το ΑΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 οχι απλα ειχα αρχισει να μαζευω για να αγορασω τη Βληζαρτ και να ξαναβαλω το ΑΗ εχεις κολλημα με το ΑΗ ε? απολαυσε το παιχνιδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Το απολαμβανω βρε παιδι μου πλεον, συνηθισα δε λεω... ουτε τα λεφτα που εβγαλα ειναι... απλα αυτη η μαγεια του να βαλεις κατι να πουληθει να ανοιξεις το internet και να δεις οτι πουληθηκε δεν την αλλαζω με τιποτα! Ειδικα οταν βρισκεις θυμα και γελας μια ωρα! Δε θα ξεχασω την πρωτη πωληση μου δοκιμαστικη καπου 500.000 νομιζω gold για καπου 0,50-1 ευρω (!) αλλα και μια ζωνη της πεινας, ουτε για φτυσιμο δεν εκανε που εφυγε για 10 ευρω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 εχεις κολλημα με το ΑΗ ε? απολαυσε το παιχνιδι.. βγάλαμε πολλα λεφτα(και άκοπα αν το συγκρινεις με το ποσο) για να μην το νοσταλγουμε,οπως και να το κανεις. Ειδικά οσοι μποτάραμε απ τον πρωτο μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 εγω ακομα δεν μπορω να πιστεψω πως πουλησα περιπου 20 βιβλια στο ΑΗ με λεφτα οταν με gold ειχαν 10.000 ..... τα εβαζα 1 ευρω και εφευγαν..... ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 βγάλαμε πολλα λεφτα(και άκοπα αν το συγκρινεις με το ποσο) για να μην το νοσταλγουμε,οπως και να το κανεις. Ειδικά οσοι μποτάραμε απ τον πρωτο μήνα. αλλο η νοσταλγια και αλλο το πρηξιμο μπαλων σε καθε ποστ του πρασινου για το ΑΗ...η νοσταλγια κραταει λιγο..η εμμονη περισσοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ................. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Το patch λάθος βγαίνει Live αύριο (25/8) γύρω στις 18.00 (cube κουτουλου). Η S4 ξεκινάει 28/8.* * Αν δεν κάνω λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) θα μου ανεβασει καποιο παλικαρι 1 χαρακτηρα σημερα στο 70? ποιος θα μπορει βραδακι edit : ευχαριστω πολυ τον forisGR για το ανεβασμα 0-70 του Voldemort μαγου μου Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2015 από greeneye 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 κάποιος είχε ζητήσει σε μια-δυο γραμμές να μάθει τη προσφέρει το νέο patch ορίστε σε ένα λεπτό https://youtu.be/qzXew-Gl2AQ το patch όπως είχαμε πει μπαίνει μετά το maintenance Patch 2.3 will release tomorrow after maintenance (Wednesday for Europe and Asia) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 αλλο η νοσταλγια και αλλο το πρηξιμο μπαλων σε καθε ποστ του πρασινου για το ΑΗ...η νοσταλγια κραταει λιγο..η εμμονη περισσοτερο lel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 aliakas... μιλαμε φιλε με αυτο το βιντεο του 1 λεπτου τα ειδα ολα και τα εμαθα ολα αμεσως!!!!! πολυ κατατοπιστικο!!! Περαν της πλακας τωρα λιγο πολυ ξερω τι γινεται απλα οταν τα διαβαζεις σταα notes φαινονται πολλα, φαινονται βουνο κτλ κτλ Οταν το αρχισουμε σε λιγα λεπτα θα ειμαστε expert Ελπιζω να σταματησει να στριφογυρναει ο βαρβαρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 περα απο το video του ενος λεπτου υπαρχει και το : http://www.diablofans.com/news/48504-patch-2-3-roundup-2-3-releasing-tomorrow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 δεν είναι μια-δυο γραμμές όμως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις