Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 ευρω δηλαδη παλι ? κουτσα κουτσα θα μου φαει η ερημη η Βληζαρ οτι τσιμπησα απο το ΑΗ :-)

αλλιως θα τα επενδυες στο χρηματιστηριο ε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι απλα ειχα αρχισει να μαζευω για να αγορασω τη Βληζαρτ και να ξαναβαλω το ΑΗ :P

εχεις κολλημα με το ΑΗ ε? απολαυσε το παιχνιδι..

Το απολαμβανω βρε παιδι μου πλεον, συνηθισα δε λεω... ουτε τα λεφτα που εβγαλα ειναι... απλα αυτη η μαγεια

του να βαλεις κατι να πουληθει να ανοιξεις το internet και να δεις οτι πουληθηκε δεν την αλλαζω με τιποτα!

Ειδικα οταν βρισκεις θυμα και γελας μια ωρα! Δε θα ξεχασω την πρωτη πωληση μου δοκιμαστικη καπου 500.000 νομιζω

gold για καπου 0,50-1 ευρω (!) αλλα και μια ζωνη της πεινας, ουτε για φτυσιμο δεν εκανε που εφυγε για 10 ευρω!!!!

εχεις κολλημα με το ΑΗ ε? απολαυσε το παιχνιδι..

βγάλαμε πολλα λεφτα(και άκοπα αν το συγκρινεις με το ποσο) για να μην το νοσταλγουμε,οπως και να το κανεις.

Ειδικά οσοι μποτάραμε απ τον πρωτο μήνα.

εγω ακομα δεν μπορω να πιστεψω πως πουλησα περιπου 20 βιβλια στο ΑΗ με λεφτα οταν με gold ειχαν 10.000 ..... τα εβαζα 1 ευρω και εφευγαν..... !

βγάλαμε πολλα λεφτα(και άκοπα αν το συγκρινεις με το ποσο) για να μην το νοσταλγουμε,οπως και να το κανεις.

Ειδικά οσοι μποτάραμε απ τον πρωτο μήνα.

αλλο η νοσταλγια και αλλο το πρηξιμο μπαλων σε καθε ποστ του πρασινου για το ΑΗ...η νοσταλγια κραταει λιγο..η εμμονη περισσοτερο :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα μου ανεβασει καποιο παλικαρι 1 χαρακτηρα σημερα στο 70? ποιος θα μπορει βραδακι

edit : ευχαριστω πολυ τον forisGR για το ανεβασμα 0-70 του Voldemort μαγου μου :-)

Επεξ/σία από greeneye
  • Like 1

κάποιος είχε ζητήσει σε μια-δυο γραμμές να μάθει τη προσφέρει το νέο patch 

ορίστε σε ένα λεπτό 

https://youtu.be/qzXew-Gl2AQ

το patch όπως είχαμε πει μπαίνει μετά το maintenance

Patch 2.3 will release tomorrow after maintenance (Wednesday for Europe and Asia)

• Like 1

aliakas... μιλαμε φιλε με αυτο το βιντεο του 1 λεπτου τα ειδα ολα και τα εμαθα ολα αμεσως!!!!!

πολυ κατατοπιστικο!!!

Περαν της πλακας τωρα λιγο πολυ ξερω τι γινεται απλα οταν τα διαβαζεις σταα notes φαινονται πολλα, φαινονται βουνο κτλ κτλ

Οταν το αρχισουμε σε λιγα λεπτα θα ειμαστε expert

Ελπιζω να σταματησει να στριφογυρναει ο βαρβαρος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...