Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ειμαστε μαλλον καλυμενοι με το στριφογυρισμα... :X

Και εγώ παραμένω barbarian για την καινούρια σεζόν...δυστηχώς WD ακόμα δεν φτάνει τις άλλες classes σε clear times.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν πέσει Nerf του κερατά, το Cube θα κάνει νουμπάδες (σαν και μένα, καλή μου ώρα  :P ) να γκριφτάρουν ψηλά σε χρόνο μηδέν.

Κατάφερα και μπήκα πριν μερικές μέρες στο PTR, ξόδεψα στον βάρβαρο μερικές δεκάδες/εκατοντάδες mats και εκεί που έφτανα με το ζόρι 46-47, με το καλημέρα χτύπησα 51, χωρίς καν Unity

Furnace passive στο όπλο, Royal Grandeur passive στο ring (δεν θυμάμαι το 3ο passive που επέλεξα) και με όλο το gear Ancient (τα παραπάνω mats που χάλασα) grift high 40s/low 50s φεύγουν για πλάκα.

Τα rifts που δοκίμασα ήταν σε Τ8 ήταν δυσκολούτσικα θα έλεγα. Επίσης  έχω την αίσθηση ότι το repair cost έχει πάει στο Θεό.

Γενικότερα θα έλεγα ότι με το patch το Diablo θα γίνει ακόμη πιο fun/easy, for better or for worse (better για τους καζουαλονουμπάδες, worse για αυτούς που θέλουν challenge*)

Αυτά τα ολίγα από εμένα.  :-)

* (Βέβαια, στην αρχή τουλάχιστον, φαντάζομαι το Τ10 θα είναι αγγουρι, και τα 55+ grifts ψιλοεφιάλτης, οπότε κάτι θα υπάρχει και για αυτούς που θέλουν να ματώσουν λίγο το πληκτρολόγιο)

εγω paulara τηρησα οτι ειπα... 1 χρονο ΔΕΝ αγορασα και το πηρα οταν ποια δεν επεφτε με τιποτα αλλα και για fun μαζι σας.

Οπως και να εχει ευτυχως και το ΑΗ και κερδισα 72 ευρω! τσαμπα παιζω λεμεεεεεεεεεεεεε

ειχες βγαλει 72 ευρω και το επαιζες ιστορια...μεχρι να πεσει  κατα 10-15ευρω?

Ενιωσες για λιγο επαναστατης ε? Δεν πληρωνω και τετοια? ωω θεε...

• Like 1

τσαντιστηκα που βγηκε και το auction house :devil:

λοιπον παικταραδες υπαρχει κανενας να μου ανεβασει 1 character sto 70?

με 72 ευρω σου ανεβαζω οσους θες :)

• Like 2

παιδια το auction house το εχουνε βγαλει απο το diablo? παπαλα τα νταλαβερια? οχι τιποτα αλλο το ειχα αγορασει πανακριβα και ηθελα να το ξαναβαλω να δω τι εχουνε κανει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...