GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του 10 χαρακτήρες ΑΝΑ ACCOUNT που ανακοίνωσε .... Δηλαδή θα σκάσω λεφτά να αγοράσω ένα παιχνίδι και δεν θα μπορώ να κάνω ότι θέλω ; Μήπως το έχει χέσει λίγο η bliz ? Καταλαβαίνω ότι 10 χαρακτήρες η λογική λέει ότι θα είναι αρκετοί αλλά γιατί περιορισμός ; Λόγω battle.net λέει το μυαλό μου ..... Με το ζόρι να παίζεις ΜΟΝΟ εφόσον είσαι συνδεμένος στο battlenet και να με περιορίζεις και απο πάνω .... ΟΤΙ ΝΑΝΕ την ψιλιάζομαι την δουλειά ...... Θα βγάλει κανα 8 μηνο μετά απο την κυκλοφορία να αγοράζεις τίποτα extra slot με 10 € και θα γελάσουμε....
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 φαντάζομαι θα εννοούν 10 χαρακτήρες ταυτόχρονα. Δηλαδή αν διαγράψεις τον ενα να ανοίγει να φτιάξεις άλλον. Μέχρι τώρα υπάρχουν 5 classes . Ελπίζω μόνο να μην εννοούν 10 γενικά γιατι θα είναι τραγικό.
remalis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Χωρίς να έχω διαβάσει το σχετικό άρθρο, απλά να πω ότι έτσι όπως το ακούω μου ακούγεται σαν τον περιορισμό του WoW. 10 χαρακτήρες/σέρβερ. Δλδ μπορείς να έχεις μέχρι 10 χαρακτήρες. Αν έχεις 10 κ θες να φτιάξει νέο χαρακτήρα απλά σβηνεις έναν από τους 10 κ φτιάχνεις καινούργιο. edit: φαντάζομαι θα εννοούν 10 χαρακτήρες ταυτόχρονα. Δηλαδή αν διαγράψεις τον ενα να ανοίγει να φτιάξεις άλλον. Μέχρι τώρα υπάρχουν 5 classes . Ελπίζω μόνο να μην εννοούν 10 γενικά γιατι θα είναι τραγικό. όπως τα λέει ο nicoc89, δεν το δα γτ δεν είχα κάνει refresh
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Server load το θέμα με τους χαρακτήρες. Θεμιτό το βρίσκω.
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Έχω βαρεθεί να λέω να ψαχτείτε λίγο παραπάνω πρωτού κράξετε.... Με Skills που μπορείς να αλλάζεις όποτε θέλεις από τα altars(μιας και θα είναι όλα Unlocked) και αντικείμενα που θα τα βλέπουν όλοι οι Characters,μιας και το stash θα είναι shared. Δηλαδή σε αφήνουν να αλλάζεις τα πάντα σε έναν χαρακτήρα μέσα σε 5 λεπτά αλλά παρόλα αυτά εσύ θα προτιμήσεις να κάνεις νέο χαρακτήρα απο την αρχή για να έχεις τι διαφορετικό? Το όνομα? Αν το leveling system και τα builds δούλευαν όπως στο D2 θα είχες απόλυτο δίκιο,τώρα όμως κράζεις απλά για να πεις κάτι....
remalis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Έχω βαρεθεί να λέω να ψαχτείτε λίγο παραπάνω πρωτού κράξετε.... Με Skills που μπορείς να αλλάζεις όποτε θέλεις από τα altars(μιας και θα είναι όλα Unlocked) και αντικείμενα που θα τα βλέπουν όλοι οι Characters,μιας και το stash θα είναι shared. Δηλαδή σε αφήνουν να αλλάζεις τα πάντα σε έναν χαρακτήρα μέσα σε 5 λεπτά αλλά παρόλα αυτά εσύ θα προτιμήσεις να κάνεις νέο χαρακτήρα απο την αρχή για να έχεις τι διαφορετικό? Το όνομα? Αν το leveling system και τα builds δούλευαν όπως στο D2 θα είχες απόλυτο δίκιο,τώρα όμως κράζεις απλά για να πεις κάτι.... έλα ρε, δε το ξερα αυτό με το shared inv. καλο ε? καλά όντως δεν έχει νόημα, (που προσωπικά νομίζω κ να μην είχε το re-skill feature κ παλι ειναι ενα καλο νουμερο, για χαρακτήρες που όντως θα παίζεις, όχι να χεις 10 χαρακτηρες να καθονται ) Και για το όνομα πάντως παίζει να μπορείς να το αλλάξεις. Έστω με paid name change από τη blizzard. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2012 από remalis
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Έτσι είναι... Όσον αφορά την Beta του Diablo 3 Θυμαστε? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2TMvsLXwr-w
Stavrakas13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ JAY WILSON(game director for Diablo III) While working on Diablo III we've been called out for messing around with systems too much, that the game is good as-is and we should just release it. I think that's a fair argument to make, but I also think it's incorrect. Our job isn't just to put out a game, it's to release the next Diablo game. No one will remember if the game is late, only if it's great. We trust in our ability to put out a great game, but we're not quite there yet. In addition to finishing and polishing the content of the game we're continuing to iterate on some of the core game systems. So all that said, I'd like to provide everyone an update on some of the systems we're currently working on. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
Cue Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 We want Diablo III to be the best game it can be when it launches. To get there, we're going to be iterating on designs we've had in place for a long time, making changes to systems you've spent a lot of time theorycrafting, and removing features you may have come to associate with the core of the experience. Καλό καλοκαίρι δηλαδή. Για να μην πω καλό χειμώνα.
doommaster Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 όποιος παίζει beta ξέρει ότι το game είναι μισό και κουλό.....
Cue Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω δει την beta, μου κάνει εντύπωση όμως πως θεωρητικά στο "τέλος" αποφάσισαν να το γυρίσουν σε Diablo 2 mechanics. Πλάκα θα έχει να γυρίσουν το skill tree σε custom
doommaster Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω δει την beta, μου κάνει εντύπωση όμως πως θεωρητικά στο "τέλος" αποφάσισαν να το γυρίσουν σε Diablo 2 mechanics. Πλάκα θα έχει να γυρίσουν το skill tree σε custom αν έβγαινε το game έτσι όπως είναι τώρα θα ήταν μεγάλη απογοήτευση. Τα skills δεν μας τα λένε καθόλου καλά. ελπίζω οι "εργατοώρες" μας και στα diablo και στα υπόλοιπα hack 'n slash να μην πάνε χαμένες και να συνεχίσουν στο diablo 3. ευτυχώς ακούσανε τις κραυγές από την community της beta και κάτι πάνε να αλλάξουν. θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο beta patch όμως........ δεν μου κάνει κέφι να logάρω προς το παρόν.
Tobajara Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά επειδή είμαι ανενημέρωτος, τι συμβαίνει με τα skills? Σκέφτονται να καταργήσουν το υπάρχον σύστημα και να πάνε πίσω σε αυτό του Diablo 2?
doommaster Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 όχι απλώς θα αλλάξουν αρκετά από τα υπάρχοντα γιατί είτε είναι σχεδόν ίδια μεταξύ τους, είτε γιατί είναι άχρηστα τελείως, είτε γιατί έχουν bugs και δεν μπορούν να τα διορθώσουν! πχ σε μερικά skills όταν τα χρησιμοποιείς και σου τελειώσει το mana/energy ο χαρακτήρας σου κολλάει και βγαίνεις από το game μόνο με Alt+F4 ...........
Προτεινόμενες αναρτήσεις