aliakas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 δώστε πόνο Site: Battle.net 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 εγω δε ασχολήθηκα καθολου με season heroes. να ρωτησω αυτο το pet που δινει η season 4 θα το εχουν ολοι οι χαρακτηρες οταν το παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Κάνε ένα χαρακτήρα τότε, παίξε 2-3 levels και παράτα τον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 δώστε πόνο Site: Battle.net Οπ! Nice! Ευκαιρία να ξαναρχίσω να παίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 και ναι μετά από ένα μήνα απουσίας o Diablo με θερμώ καλωσόρισε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 ποτε ξεκιναει τελικα. πρεπει να ανεβασω αλλους 2 χαρακτηρες level70 να εχω απο εναν σε καθε επιλογη, θελουμε δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Στις 28 ξεκινάει η νέα σεζόν όπως είπε και ο aliakas. Δεν έχει κανένα νόημα να ανεβάσεις χαρακτήρες τώρα εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει η καινούρια σεζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 δεν το έχει πιάσει ακόμα βρε. θέλει κόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 για αλλο λογο το θελω βρε γατακια... εχω ενα σωρο αντικειμενα level70 και πρεπει να 70ρισω τους παικτες για να βαλω τα καλυτερα και να αδεισω μπαουλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 'Ολοι season παίζετε ρε παιδιά? Τι σας κάνει να το προτιμάτε από το non-season? Προσωπικά δε βρίσκω κανένα λόγο να ξεκινήσω από την αρχή. Στο D2 έπαιζα ladder για να αποφεύγω τα hacks, τώρα δεν τίθεται τέτοιο θέμα πλέον. Περιμένω και εγώ το 2.3 για να ασχοληθώ πάλι μετά από 9-10 μήνες απουσίας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ολοι season παίζετε ρε παιδιά? Τι σας κάνει να το προτιμάτε από το non-season? εμένα τα leaderboards αν και δεν μπόρεσα να μπω στο τοπ 1000 της blizzard στην ευρωπη και το leaderboard της clan καλό είναι Περιμένω και εγώ το 2.3 για να ασχοληθώ πάλι μετά από 9-10 μήνες απουσίας! είσαι τυχερός θα δεις το game στα καλύτερά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 aliakas ενα σου λεω... στο neo season θα δεις τη σκονη μου... i promise!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 χε χε αν σηκώσεις πάλι barbie θα δούμε πόσα φίδια πιάνει ο σάκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Έχει συναγωνισμό μες την κλαν του Insomnia για τα leaderboards? Season μόνο φαντάζομαι έτσι ? είσαι τυχερός θα δεις το game στα καλύτερά του Είχα παίξει από την αρχή του reaper of souls μέχρι και τον περασμένο Νοέμβριο. Καλά ήταν αλλά μετά ήθελα ένα μεγάλο break τώρα με τις αλλαγές στο 2.3 ψήθηκα αρκετά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 εμένα τα leaderboards αν και δεν μπόρεσα να μπω στο τοπ 1000 της blizzard στην ευρωπη και το leaderboard της clan καλό είναι γιατι δεν υπαρχουν leaderboards για τους νορμαλ ? Αν προσθεσεις το γεγονος οτι φημες θελουν τα drop rates να ειναι "πειραγμενα" στους seasonal ενεκα οτι πρεπει να ντυθουν γρηγορα μιας και το season ειναι συγκεκριμενου χρονικου πλαισιου..να το χεσω το seasonal leaderboard..δεν αντικατροπριζει την πραγματικοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις