zeke Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Εννοειτε οτι ασχετα αν σου αρεσει η οχι, απο την στιγμη που εχεις αφιερωσει αρκετο χρονο (τουλαχιστον για τα βασικα) θα βγαλεις μια αποψη και συμπερασμα. καποια θα παρουν παραπανω χρονο απο καποια αλλα,,,αλλα στην τελικη ετσι ειναι. Οταν απλα το δεις στο youtube ή αφιερωσεις 1-2 ωρες για μενα δεν εχεις αποψη. Μπορει να μην σε τραβαει, να μη σου αρεσει, να σε χαλανε 100 πραγματα,,,οκ θα το δεχτω αλλα δεν θα δεχτω την αποψη σου με τιποτα ,, μονο συζητηση θα κανουμε.Αμα λοιπον οι φιλοι σου επαιζαν 1000 ωρες fallout δεν θα επαιρνες πιο σοβαρα τις αποψεις τους και το πως κρινουν στην τελικη το game? Ασχετα αμα τους αρεσε στην τελικη η οχι. Ετσι δεν παει? λεω κατι λαθος? θα εκανες μια συζητηση, θα λεγατε τα αρνητικα και τα θετικα,,,αλλα εσυ που θα ηξερες 5 πραγματα παραπανω λογω οτι το γουσταρεις, δεν θα τους εκανες να αλλαξουν γνωμη απο την στιγμη που δεν τους αρεσει,,,,απλα θα κανατε συζητηση/κουβεντα.τελοςπαντων εγω ετσι το βλεπω γενικα σε συζητησεις και θεματα,,,οχι μονο στα games,,,και επι του θεματος ο τροπος οπως το ειπε δεν ειναι απλα μια συγκριση ,,, και να στο κανω πιο εμφανες. "πέρυσι που το είχα πιάσει,,,,,δεν παιζόταν! πως αντέχεις! (καντο unistall καλυτερα μην το δοκιμασεις) σε σχέση με το d3 είναι αργό και καθυστερημενο! (παιξε το d3 που ειναι πολυ καλυτερο σε ολα) μονο το tree λεει..... " (που δεν θα καταλαβεις και πολλα πολλα, ουτε respec εχει,,,αστα! μια βλακεια)Δεν ειναι θεμα προσβολης, ουτε προσπαθω να βγαλω κατι απο αυτο, ουτε τιποτα,,,σοβαρα,,,με τον ιδιο τροπο ακριβως θα απαντουσα σε θεματα που ασχολουμαι γενικα, οταν καποιος θα πει αποψεις και θα πει την γνωμη του χωρις να ξερει πραγματα. Ειναι εκ φυσεως γνωστο να κανουμε πολυ ευκολα τους ξερολες για πολλα πραγματα χωρις να ξερουμε που παν τα 4.
fixxxer29 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ρε ζεκε τι έπαθες αγορίνα...? Του έθιξαν το PoE.
icenex Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Στο εξηγησα μην επαναλαμβανομαι 100 φορες εμενα προσωπικα ειτε 1 ωρα κατσει ο αλλος ειτε 100 το ιδιο μου κανει. η αποψη του ειναι δεν θα κατσω να σκασω κιολας γιατι στην τελικη το ειπες κ μονος σου και 100 ωρες να κατσει ο αλλος και να βγαλει τα αρνητικη κριτικη θα ειναι υποκειμενικη οπως σου αναφερα.Για αυτον ειναι μαπα το καρπουζι οσες ωρες και να αφιερωσει για σενα οχι γιατι σου αρεσει τελος δεν εχει κατι να αναλυσεις...Ξερεις τι μου θυμιζει αυτο 2 φιλους που εχουν διαφορετικα γουστα σε γκομενες στον εναν αρεσουν οι σκυλοφατσες και στον αλλον οι γλυκές...ειναι θεμα γουστου στο ξαναλεω και αυτο επηρεαζει την κριση ενος ανθρωπου...αυτο γινεται στα παντα μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη.Και στο φαγητο γινεται εγω δεν τρωω αυγα τα σιχαινομαι ξερναω μονο που τα μυριζω τι σημαινει οτι οι αλλοι που τα λατρευουν εχουν γουστο κ εγω οχι?ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ αυτο που ειπε το παιδι. 1
greeneye Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 το 50 γμτ... το εχω καπως οριακα αλλα δεν βγηκε, μου εβγαλε και ασχημο guardian και ειχα 1 death εκει πολυ κρισιμο που με αφησε λιγα sec απο το να το βγαλω... * πολεμω κα με το νεροπιστολο μην το ξεχνας...!
greeneye Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 παιδια ναι εγινε ενα μπερδεμα εχετε δικιο! Να η σωστη φωτογραφια! Εχω βγαλει το 50 λοιπον! παμε για 51 !
aliakas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Season 3 will be ends at North America: Sunday, August 23 @ 5:00 p.m. PDT Europe: Sunday, August 23 @ 5:00 p.m. CEST Asia: Sunday, August 23 @ 5:00 p.m. KST Season 4 will be starting shortly after at the following dates and times for each region: North America: Friday, August 28 @ 5:00 p.m. PDT Europe: Friday, August 28 @ 5:00 p.m. CEST Asia: Friday, August 28 @ 5:00 p.m. KST ΑΝΤΕ ΕΠΕΙΤΕΛΟΥΣ 1
greeneye Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 να κανω boost 2 χαρακτηρες που ειχα level0 στο 70 τωρα στο season3 η δεν εχει νοημα?
tzelen Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δε νομίζω ότι έχει νόημα - τί έχεις να κερδίσεις;
greeneye Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 αυτο σκεφτηκα και εγω αλλα λεω μηπως υπαρχει κατι που δεν σκεφτηκα... τι περιμενουμε απο season 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις