sleepy_head Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Παίζω path of exile μέχρι να βγεί καινούρια season στο d3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 πέρυσι που το είχα πιάσει δεν παιζόταν πως αντέχεις σε σχέση με το d3 είναι αργό και καθυστερημενο μονο το tree λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) πέρυσι που το είχα πιάσει δεν παιζόταν πως αντέχεις σε σχέση με το d3 είναι αργό και καθυστερημενο μονο το tree λεει μαθε αγορινα μου να παιζεις κανα arpg της προκοπης,,,οχι μονο να πατας 1 κουμπι χωρις να ξερεις γιατι το πατας. μην ζοριζεσαι επειδη δεν μπορεις να μαθεις ενα true classic arpg,,,παιξε το no-brain arcade σου και μη μιλας! edit: επειδη φενεται οτι δεν σκαμπαζεις μια απο τετοιου ειδους arpg μαθε αυτο: ξεκινας αργα και καθυστερημενα (επειδη δεν εισαι OP με το που ξεκινησεις οπως στο arcade που παιζεις) αλλα γινεσαι ολο και πιο δυνατος και γρηγορος αναλογα τι build θα κανεις. στην τελικη ειναι 100 φορες πιο γρηγορο στο end game απο το ποταπο arcade no-brainer που συγκρινεις. παρε ενα scrubcore buildspeed για σενα που θες ταχυτητα: Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2015 από zeke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 wow και omg για ποιο λόγο βγάζεις τέτοιο rage παίρνεις τπτ ποσοστά ? edit tnx για το fast build αλλά αν είναι έτσι και η community, δεν θα πάρω over 'n' out 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 ρε ζεκε τι έπαθες αγορίνα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 wow και omg για ποιο λόγο βγάζεις τέτοιο rage παίρνεις τπτ ποσοστά ? edit tnx για το fast build αλλά αν είναι έτσι και η community, δεν θα πάρω over 'n' out οταν κρινεις κατι, με τετοιο τροπο χωρις καν να ξερεις το γιατι ή επειδη το επαιξες σαν scrubcoras για 5-10 λεπτα ή 5-6 ωρες και να το λες αργο και καθυστερημενο,,,με bolt κ'ολας,,,(που εσυ εχεις το rage εξαρχης και την αντιπαθεια) ε τοτε τετοια απαντηση αξιζει να σου ειπωθει. γι'αυτο πριν πεταξεις τετοιες απαντησεις και θεωριες του κεφαλιου σου,,,πρωτα μαθαινεις τα παντα για κατι και μετα εχεις αποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ρε ζεκε τι έπαθες αγορίνα...? Ο Ζέκε είναι ο Τσουκαλάς του ΡοΕ. Μόνο που δεν είπε "άντε γεια" στο τέλος! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 οταν κρινεις κατι, με τετοιο τροπο χωρις καν να ξερεις το γιατι ή επειδη το επαιξες σαν scrubcoras για 5-10 λεπτα ή 5-6 ωρες και να το λες αργο και καθυστερημενο,,,με bolt κ'ολας,,,(που εσυ εχεις το rage εξαρχης και την αντιπαθεια) ε τοτε τετοια απαντηση αξιζει να σου ειπωθει. γι'αυτο πριν πεταξεις τετοιες απαντησεις και θεωριες του κεφαλιου σου,,,πρωτα μαθαινεις τα παντα για κατι και μετα εχεις αποψη. Πρώτα απ όλα ο τύπος από πάνω (aliakas) απλά είπε μια προσωπική άποψη για ενα παιχνίδι δεν σου έβρισε και το σόι. Δεύτερον πως ξέρεις αν έπαιξε 5 λεπτά η 5 μέρες. Επισεις εσύ σύμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα ή πρέπει να ξέρεις τα πάντα για το diablo ενώ το συχαίνεσαι για να έχεις άποψη και άρα μάλλον έχεις τάσεις μαζοχισμού η το έχεις παίξει λίγο και άρα υπάρχει φαινόμενο double standar για σένα μεταξύ των 2 παιχνιδιών και το ένα χρειάζεται να το λιώσεις για να έχεις άποψη ενώ το άλλο το είδες πολύ arcade για τα γούστα σου απ την αρχή και άρα να το πετάξουμε στον καιάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 πέρυσι που το είχα πιάσει δεν παιζόταν πως αντέχεις σε σχέση με το d3 είναι αργό και καθυστερημενο μονο το tree λεει Μια χαρά είναι, ίσως δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το D3 αλλά μου αρέσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ρε σταματειστε να φαγωνεστε και γραψτε κανα καλο build η κατι για το ptr να ειμαστε ετοιμοι. Εγω ανεβαζω ΜΟΝΚ. Ηδη τον εφτασα 1 Μ ζημια. Στοχος ολοι να βγαζουν Τ6 ανετα για αρχη. Θελω να ανεβασω στο 70 crusader ποιο καλο παιδι μπορει. Ποτε ληγει η season 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ορίστε πάρε άλλο ένα video έχει για όλα τα class https://www.youtube.com/watch?v=zL4UkYcyxyY λόγο ξαφνικής δουλειάς τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχω μείνει λίγο πίσω αλλά με 20 53αρες πέτρες στο inventory είμαι αισιόδοξος για ένα ακόμα update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Πρώτα απ όλα ο τύπος από πάνω (aliakas) απλά είπε μια προσωπική άποψη για ενα παιχνίδι δεν σου έβρισε και το σόι. Δεύτερον πως ξέρεις αν έπαιξε 5 λεπτά η 5 μέρες. Επισεις εσύ σύμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα ή πρέπει να ξέρεις τα πάντα για το diablo ενώ το συχαίνεσαι για να έχεις άποψη και άρα μάλλον έχεις τάσεις μαζοχισμού η το έχεις παίξει λίγο και άρα υπάρχει φαινόμενο double standar για σένα μεταξύ των 2 παιχνιδιών και το ένα χρειάζεται να το λιώσεις για να έχεις άποψη ενώ το άλλο το είδες πολύ arcade για τα γούστα σου απ την αρχή και άρα να το πετάξουμε στον καιάδα. ωραια, θα αρχισω και εγω να παιζω οσα πιο πολλα games μπορω, απο λιγο το καθενα και θα γραφω τις αποψεις μου,,,να δεις μετα με τι "ωραιο" τροπο θα μου απαντανε. μονο πετρες δεν θα μου πεταξουνε. αν το ειχε παιξει κανονικα,,,γιατι το συγκεκριμενο δεν μπορεις να βγαλεις αποψη μεσα σε 5 ωρες ή 100 ή 200, δεν θα τα ελεγε αυτα. ειναι η εννοια της παραπληροφορησης, δεν υπαρχει αλλος τροπος να στο εξηγησω. και δεν ειναι θεμα γουστου! μιλαω γενικα,,,υπαρχουν ανθρωποι που κρινουν και βγαζουν αποψη για πραγματα που δεν εχουν μαθει ή διαβασει,,και σε αυτους που ειναι οπαδοι ή φανατικοι με το συγκεκριμενο θεμα/αντικειμενο θα βγει μια επιθετικοτητα. λογικο δεν ειναι? θα πιασω κουβεντα και θα λεω τα δικα μου για το πινγκ-πονγκ ,, που απλα εχω δει 2-3 φορες στους ολυμπιακους και θα εχω και αποψη! δεν θα ειμαι **** ή οχι? Για μενα το diablo κρατησε 4 μηνες οταν το σταματησα, ειχα ξεπερασει τις 1500ωρες ενω ειχα μαθει τα παντα και πιο πριν, και ποσες ωρες ακομα με το demo. δικαιουμαι πιστευω να εχω αποψη για το συγκεκριμενο και να το αποκαλω "arcade no-brainer" γι'αυτο οταν ο aliakas και καθε aliakas φτασει τις 3000+ ωρες στο poe και μαθει τα παντα για το παιχνιδι και κανει το αναλογο competitive gaming,,, τοτε να μου πει την αποψη του, θα την σεβαστω απολυτα. οποια και αν ειναι αυτη εννοειτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Η πολυ απλα για μερικους δεν τους αρεσουν τα αργα-καψιμο-ψαξιμο παιχνιδια και θελουν κατι πιο γρηγορο κ απλο και δεν χρειαζεται να αφιερωσουν 1000 ωρες για να βγαλουν ενα συμπερασμα αν τους αρεσει η οχι.Αυτο ειναι υποκειμενικο τι αρεσει στον καθενα δεν σημαινει οτι το παιχνιδι ειναι βλακεια...για καποιον μπορει να ειναι βλακεια για καποιον το καλυτερο παιχνιδι...θυμαμαι καποτε επαιζα το fallout 1-2 και τα ειχα λιωσει κ τερματισει πανω απο 20 φορες με διαφορετικους τερματισμους αλλα σε κανενα φιλο-γνωστο μου δεν του αρεσε τι σημαινει αυτο επρεπε να παρω το δικανο και να τους κυνηγησω?Γουστα ειναι αυτα παιδια μην τρελενεστε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Η πολυ απλα για μερικους δεν τους αρεσουν τα αργα-καψιμο-ψαξιμο παιχνιδια και θελουν κατι πιο γρηγορο κ απλο και δεν χρειαζεται να αφιερωσουν 1000 ωρες για να βγαλουν ενα συμπερασμα αν τους αρεσει η οχι.Αυτο ειναι υποκειμενικο τι αρεσει στον καθενα δεν σημαινει οτι το παιχνιδι ειναι βλακεια...για καποιον μπορει να ειναι βλακεια για καποιον το καλυτερο παιχνιδι...θυμαμαι καποτε επαιζα το fallout 1-2 και τα ειχα λιωσει κ τερματισει πανω απο 20 φορες με διαφορετικους τερματισμους αλλα σε κανενα φιλο-γνωστο μου δεν του αρεσε τι σημαινει αυτο επρεπε να παρω το δικανο και να τους κυνηγησω?Γουστα ειναι αυτα παιδια μην τρελενεστε. ρε ανθρωπε αυτο καταλαβες εσυ? αν δεν αρεσει κατι σε καποιον δεν θα κατσω να ασχοληθω εννοειτε (δεν ειμαι ουτε εκκλησια, ουτε στρατος lol) και ποσο μαλλον ο οποιοσδηποτε εδω μεσα και εξω δεν θα το εκανε αυτο!,,,εκτος αν εχει καποιο σοβαρο κερδος (οπου εκει αλλαζουν τα πραγματα). ωραιο το παραδειγμα σου με τα fallout, αλλα εκει ειναι θεμα γουστου. Ηρθε ο φιλος σου να σου πει την αποψη του ή αν αξιζει ή οχι αφου το επαιξε και να σου λεει το πως και γιατι ή οτι δεν αξιζει αυτο και πως αντεχεις σε σχεση με εκεινο,,,παιξε κανα rts γιατι αυτο ειναι πολυ αργο και καθυστερημενο, περιμενεις τις κινησεις 100 ωρες......ενω επαιξε μερικες ωριτσες και εβγαλε και αποψη? ειμαστε σοβαροι? Αλλο το μου αρεσει κατι (ασχολουμαι/λιωνω απειρες ωρες/το γουσταρω τερμα) ή δεν μου αρεσει (δεν το κοιταω καθολου/δεν ασχολουμαι σε καμια περιπτωση) και αλλο το δοκιμαζω/κατακρινω και στο τελος το θαβω επειδη ετσι μου την βιδωσε ή ειμαι τετοιο ατομο/ξερολας. πιασε εσυ με 2-3 ατομα κουβεντα για ποδοσφαιρο,,,θα πεταχτω και εγω σαν μ.. και θα κραζω την μπαλα για 1002 λογους χωρις να ειμαι ουτε οπαδος, ουτε φανατικος και να ξερω μονο τα βασικα,,,απλα ετσι για να σας την σπασω και να φανω ανωτερος και ξερολας. πως θα σου φενοταν μετα? το ιδιο πραγμα ειπε και ο ανθρωπος πανω,,,αν εσυ το εκλαμβανεις ως "γουστα" τι να πω? αντε γεια?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μα αυτο σου απαντησα και δεν το επιασες ειναι η αποψη του για το παιχνιδι οπως και το ποδοσφαιρο ειναι αποψη δεν σημαινει κατι κ ας μην εχει ολα τα δεδομενα-ωρες αφιερωσει οπως λες κ ας ειναι ασχετος.Για καποιους ανθρωπους ειτε μας αρεσει ειτε οχι βγαζουν συμπερασμα πολυ ευκολα και με λιγα δεδομενα αν κατι ειναι βαρετο η οχι καλο ή κακο κτλ...Ας το θαβει τι σε κοφτει εσενα αν οντως ειναι παιχνιδαρα ασε να το λιωνεις εσυ και ασε τους αλλους να ειναι ανιδεοι(κατα την δικη σου αποψη γιατι οπως ειπα ολα ειναι υποκειμενικα)να παιζουν αλλα χαζα παιχνιδια.Και εσενα δεν σου αρεσε το d3 γιατι το θεωρεις πολυ arcade δηλαδη αυτοι που το θεωρουν παιχνιδαρα πρεπει να σε ριξουν στην πυρα?Ειναι υποκειμενικη η αποψη του και ας εχει παιξει 2-3 ωρες και να μην το εχει δει ολο το παιχνιδι μπορει να το βαριεται ετσι οπως ειναι το παιχνιδι και ο τροπος gameplay γενικοτερα αυτο δεν το καθιστα το παιχνιδι **** γιατι ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι δεν ειναι για ολα τα γουστα.Δηλαδη τι θες να μου πεις οι φιλοι μου αμα παιζανε 1000 ωρες fallout μετα θα ειχαν καλυτερη αποψη για το παιχνιδι οτι δεν ειναι πχ αργο...αφου τους χαλαγε που πρεπει να πας να μιλας με κοσμο κ να ψαχνεις εδω και εκει κ τελος η μαχη ηταν turn based δηλαδη να παιζει μια ο ενας μια ο αλλος.Για αυτους τους λογους δεν τους αρεσει κ το θεωρουσαν βλακεια και ητανε υποκειμενικη αποψη τους γιατι δεν ηταν του γουστου τους.Το παιδι αυτο ειπε οτι ητανε αργο σε σχεση με το d3 μια συγκριση εκανε κατα τα δικα του δεδομενα τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο απλα εσυ αρπαχτηκες γιατι προφανως εισαι πορωμενος με τον εν λογω game αλλα μην στεναχωριεσαι δεν σε εβρισε ουτε σε προσβαλε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις