Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επαιξα το παλιο... αστ τα διαλα!

* επαιξα ριφτ 51 για πρωτη φορα... την παλεψα καλα εφτασα με ωραιο χρονο στο τελος, εβγαλε βατουλη σχετικα guardian αλλα το damage δε με βοηθησε να προλαβω για λιγο το χρονο... οποτε με λιγο damage παραπανω το εχω!

* με 30% καταφερα το gem απο 52 να το παω 53! το ενα απο τα τρια, διανα η στατιστικη! :confused:

Δημοσ.

Λιγότερο από 6 ώρες αναμονή δεν μου έχει βγάλει...και ήθελα να δω τα νεα features ρε γμτ, φαίνονται σούπερ

Δημοσ.

ενα ancient δεν καθεται με τιποτα γαμωτο... και ας μην ειναι οπλο, ενα κομματι απο το puzl να ανεβουμε!

Καλα για το PTR ουτε λογος... ακομα ουτε 1 sec δεν καταφερα να παιξω!

Δημοσ.

Το λοιπόν, κατάφερα και μπήκα στο ptr, χωρίς να πρέπει να σκάσει λογαριασμός ΔΕΗ 14234234234324 ευρώ :devil:

Αν και κυκλοφορούν ήδη πολλά guides εκεί έξω, συν τοις άλλοις αρκετά πράγματα μπορεί να αλλάξουν όταν βγει live, εγλω αυτό που είδα και έχω να προτείνω είναι να κρατήσετε μια κόπια από item που έχετε ήδη και σας ξαναπέφτει:

πχ πέφτει Furnace ενώ το έχεις ήδη. Με το transmute που κάνεις στο cube, καταστρεφεται το original αντικείμενο (αλλά σου μένει το passive).

Επίσης, η διαδικασία αυτή σου δίνει πάντα το max αποτέλεσμα που θα έδινε το αντικείμενο.

Χρειάζονται mats από τα Bounties κάποιου (ή όλων) zone, οπότε ετοιμαστείτε για μπόλικο bounty farming

Για να πάρεις το cube δεν έχει καν να κάνεις κάποιο quest, απλά μιλάς λίγο με τον Zoltan Kulle, σου αραδιάζει 5-6 λαλακίες, πας στο νέο zone και το τσιμπάς.

Καλούτσικο φαίνεται το patch πάντως :-)

Δημοσ.

εκανα ΑΚΤ1 full. με το τουφεκι τα legendary.

Επισης σε 4 ΑΚΤ που επαιξα για κλειδια-mαchines πεταξε στα 3! στο 4ο οχι!!! γιατι??????? bug? η δε ριχνει παντα?

* edit : πολλα disconect! spasan ta @@ moy

Δημοσ.

αν λες για την PTR δεν ξέρω τι παίζει

στο κανονικό πάντως ναι δεν είναι 100% drop

και τα 3 στα 4 που πέταξε καλά ήταν μου έχει τύχει και 2 στα 4

Δημοσ.

αν λες για την PTR δεν ξέρω τι παίζει

στο κανονικό πάντως ναι δεν είναι 100% drop

και τα 3 στα 4 που πέταξε καλά ήταν μου έχει τύχει και 2 στα 4

στο κανονικο εχω πετυχει και 0/4 ! το ατιμο ναι!

Στην ptr ελεγα... πολλα disconect κιολας ΔΕΝ ρισκαρω αλλο... πηρα 4 infernal και λουης. Μαλιστα το ενα ενω το ειχα πανω

μου το εχασα με το disconect και ξαναεπαιξα να το παρω! Μεχρι να σταθεροποιηθει μαλλον δε ξαναμπαινω.

Αρα να δοκιμασω να βγαλω amulet η δεν το μεταφερει μετα και θα παει ακλαφτο?

Δημοσ.

μιλάς σαν τα αντικείμενα από την PTR να μεταφέρονται με κάποιο τρόπο στο κανονικό game

πράγμα το οποίο απ' ότι ξέρω δεν ισχύει για κανένα game πόσο μάλλον για το diablo 

το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παίξεις με αυτά τα αντικείμενα μέσα στην PTR 

• Like 1
Δημοσ.

μιλάς σαν τα αντικείμενα από την PTR να μεταφέρονται με κάποιο τρόπο στο κανονικό game

πράγμα το οποίο απ' ότι ξέρω δεν ισχύει για κανένα game πόσο μάλλον για το diablo 

το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παίξεις με αυτά τα αντικείμενα μέσα στην PTR 

δηλαδη αμα φτιαξω ενα amulet στην PTR οταν ληξει θα εξαφανιστει αν και θα το φοραω? :mad:

Δημοσ.

Βασικά δεν θα εξαφανιστεί το item αλλά όλος ο χαρακτήρας σου. Ο PTR server είναι μόνο για testing σκοπούς.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...