icenex Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ποσα ΓΙΓΑ εγω εκανα το εξης πατησα να αρχισει το setup και μολις εφτιαξε τον φακελο στο program files πατησα Pause και μετα εκανα αντιγραφη τα αρχεια που υπαρχουν στο κανονικο φακελο του diablo μεσα στο φακελο του Ptr και μετα μου εκανε μερικα Update το πολυ σε ενα μισαωρο και λιγοτερο τελειωνει το θεμα απλα μολις μπηκα και ειτε το πιστευεις ειτε οχι σε βαζει σε que και ειδα 2 ωρες que..... Lol αντι να κατεβαινει ο χρονος αναμονης αυτος ανεβαινει wtf... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 φοβηθηκα να το βαλω ιδιο φακελο μην τα γαμισει ολα... και κατεβαζω 15 γιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 μπαινεις στο φακελο του diablo 3 κανεις αντιγραφη ολα τα αρχεια και μετα τα πετας στο φακελο του diablo ptr και μετα ανοιγεις το battlenet και κανεις update και εισαι ετοιμος δεν χαλας τιποτα μην ακουω χαζα αφου το εκανα ηδη σου λεω...δεν ειδες την εικονα..αυτο το κανεις για να μην κατεβαζεις παλι ολα τα αρχεια απο την αρχη γιατι καποια αρχεια ειναι ιδια δεν αλλαζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 μπηκα ηδη με 20% των αρχειων ΑΛΛΑ... πρεπει να φτιαξω νεο χαρακτηρα? δε μου εμφανιζει τους δικους μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 μπηκα ηδη με 20% των αρχειων ΑΛΛΑ... πρεπει να φτιαξω νεο χαρακτηρα? δε μου εμφανιζει τους δικους μου πανω δεξια νομιζω εχει ενα που λεει copy εκει διαλεγεις ευρωπη γιατι λογικα εκει επαιζες και πατας copy και το κανει copy τον χαρακτηρα σου και στο ptr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) τα νευρα μου!!!!!!!!! Μεχρι ποτε μπορουμε να τεσταρουμε? θα μετρησει οτι κανουμε εδω η οχι? ευχαριστω φιλε ice * 16 hours εβγαλε για να παιξω ελεος!!! edit : ice ok δουλεψε ομαλα - εκανα copy paste αφου πηρα αντιγραφο για ασφαλεια και ολα πηγαν καλα... σε ελαχιστα λεπτα ειχε τελειωσει και μπηκα... αλλα ειπαμε! 16 ωρες αναμονη!!!!! Δεν μπορουμε να παιξουμε. Ανοιξε μαρι κανα σερβερ βλημα... εε βληζαρτ! Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirkas7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μάγκες τελείωσα το starter edition και ψήθηκα να το πάρω σε retail,όταν το κανω install θα συνεχίσω κανονικά απο κει που άφησα τον χαρακτήρα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μάγκες τελείωσα το starter edition και ψήθηκα να το πάρω σε retail,όταν το κανω install θα συνεχίσω κανονικά απο κει που άφησα τον χαρακτήρα μου; Νομιζω πως ναι συνεχιζεις αλλα κ ετσι να μην ειναι ενας που ειναι μεγαλο level ετσι κ σε παρει μαζι του party σε 1 ωρα θα εισαι 70 level για πλακα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 @greeneye φτιαχνεις εναν char lvl1 και μετα σου βγαζει επιλογη να διαλεξεις σερβερ (ευρωπη) και να κανεις "copy" τους chars σου. ειναι διαφορετικο "παιχνιδι" εκει..δεν μπορεις να επαναφερεις οτι κανεις (chars/items/κλπ) πισω στο κανονικο.... ειναι μονο για τεστ και πειραματισμο εκει περα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 καταλαβα... ποσο καιρο θα κρατησει το πανηγυρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 τι εννοεις ποσο καιρο... το PTR ειναι ο "ειδικος" σερβερ οπου περνανε τις μελλοντικες εκδοσεις του κανονικου παιχνιδιου για να μπαινει ο κοσμος να πειραματιζεται..να δουν τι δουλευει και τι οχι ...τι αρεσει και τι οχι. Κανουν τις διορθωσεις και περνανε την εκδοση στον "κανονικο" σερβερ...ο PTR συνεχιζει να υπαρχει και να patch-αρεται συνεχως παραλληλα και με τον "κανονικο".... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) με 1 σερβερ ουτε μυρμηγκι δε μπαινει ομως... καταφερε να παιξει κανεις? ουτε λεπτο εγω. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μην ξεχνάτε ότι εάν τελικά μπείτε στο PTR οτι ο server είναι στην Αμερική οπότε το ping στο θεό...δεν έχει τεράστια διαφορά αλλά θέλει προσοχή σε high GR level. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 δεν προκειται να μπουμε - παντα κατι ωρες βγαζει αναμονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 εμένα μου βγάζει γύρω στη 1 μέρα αναμονή...μπορείς να μπείς μέσω communities αν έχει κανείς spot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις