Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραίος ο παίχτης 

τυχαίνει και από κανένα god mode στο game για να μας ξεγελάει η blizz

και μετά τα κεφάλια μέσα :P

51 είμαι εγώ το έχω και με καλό χρόνο

52 το έχω αν μου καθίσει το boss poison

μέχρι τώρα γκίνια :P

Δημοσ.

Ελατε γατάκια θα ανεβασω και αλλο τον πηχη...και ψοφησα και 5 φορες... αν δεν ψοφαγα θα το τελειωνα μπαμ μπαμ κ σιγουρα η πετρα θα πηγαινε 54 και οχι 53 που πηγε τωρα.

post-279402-0-96789900-1435548486_thumb.jpg

Δημοσ.

Και δεν πιανεις να δεις την γλυκα που πεφτεις για πλακα, ενα hit εισαι ακομη και σε μικρα ριφτ απο απλα mobs αν δεν εχεις σωστο build-skills αστα να πανε ειναι...παιζεις με 15κ toughness και 650-750 hp αναλογα τα items που εχεις και γενικα δεν προλαβαινεις να ζησεις εγω πριν αλλαξω build επαιζα max 45αρι αλλα πηγαινα χωρις templar γιατι ημουν νουμπας και δεν το ηξερα οτι βοηθαει πολυ o templar..ασε που δεν του ειχα βαλει και items..Τωρα κατι γινεται...

Δημοσ.

πως γινεται μολις σε φτανω να ξεφευγεις... θα σε φτιαξω καλα μολις μου πεταξει ενα οπλακι ΙΚ ! :rolleyes:

Συγχαρητηρια παντως, ποιον poizano αντιμετωπισες? ^_^

ποσο poison αντοχη εχεις στην εσωτερικη καρτελα? τελικα ξερετε τι καταλαβα...

πρεπει να ενισχυουμε 1 στοιχειο μονο για τα ριφτ π.χ fire ωστε αν μας πεσει ο αναλογος

πε-ριφτ-ερας να τον κανουμε αλοιφη :ph34r:

edit : Αλιακας... τι λες? xi xi :-D

post-44836-0-27708100-1435583739_thumb.jpg

Δημοσ.

τον αγαπημένο σου cold snap 

και δεν είναι εύκολος 

απλά είναι βατός 

όσον αφορά το poison σου τα έχω γράψει 

έχω το amulet και  είμαι εντελώς immune

δεν έχει σημασία πόσο γράφει στην καρτέλα μου

όχι μόνο δεν με επηρεάζει καθόλου ,με healαρει κιόλας 

Δημοσ.

τρελο cheat  :mad:

ρε γαμωτο ειδα το profil σου... ολα ancient τα εχεις!!! Επομενο ειναι να εισαι 1-2 ριφτακια ποιο ψηλα

και λιγα ειναι μαλλον!!! Πρεπει να πεσει ενα καλο οπλο για αρχη γιατι χωρις damage οσο καλα και να παιξω υπαρχει ενα οριο που μαλλον το ξεπερασα ηδη!!!!!

Δημοσ.

πρώτα βίντεο από την PTR 

δείχνουν την γ@ματη δυνατότητα του 2.3 patch,το Kanai's Cube 

απ΄οτι κατάλαβα

στην ουσία είναι ένα δώρο από την blizz τριών legendary ιδιοτήτων

so far looking good 

Δημοσ.

Patch 2.3.0 is introducing a lot of new and revised Legendary and Set items to the game. Some may find it challenging to gear effectively and fully explore the features of Kanai's Cube within a short testing window, especially if you don't happen to own some of the items receiving updates. To help facilitate item testing, we will be activating community buffs during the course of the PTR.

The following buff is currently active on the PTR:

2000% Bonus Chance to find Legendaries

This buff went live June 30. We will be activating and deactivating community buffs throughout the course of the PTR as testing needs arise.

http://www.diablofans.com/news/48457-2-3-0-ptr-patch-notes-are-live

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...