aliakas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 αυτά είναι νέα New Artifact: Kanai’s Cube αυτό είναι πολλά υποσχόμενο αλλά να δούμε πως ακριβός θα το υλοποιήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 όνειρο ζω μην με ξυπνάτε Site: Keywardenswill now directly drop Infernal Machines instead of Keys Αnd the Hellfire Amulet now has a socket built in Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 πανω που αρχισα χτες να μαζευω... αντε να συντομευουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 οπα τι πιστα ειναι αυτη παλι?! τι πανυγυρι ειναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 ανεβαινει η ομαδα...! και unity ancient και κρανουμπα ancient! Μου επεσαν και 2 σπαθια IK αλλα δυστυχως ΔΕν ηταν ancient... που θα παει! ζηλεψτε το unity μου :-) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 gratzz περισσότερο χαζεύω το κράνος παρά το unity εγώ κουλός είμαι ? έχω σηκώσει 1 εκατομμύριο helms ...καμία τύχη έχω χαλάσει 1 εκατομμύριο shards ... καμία τύχη η γρια μόνο ανέκδοτα λέει ancient κράνος τίποτα ακόμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Εγώ όποτε πάω για ancient WotW ξοδεύω κάποια χιλιάδες bloodshards και μετά πέφτει από mob και όχι από kadala. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 το κρανος ως δια μαγειας μου το εριξε η πατσιογρια... *****? * τα secondary στο κρανος δεν μου αρεσαν, οπως και το οτι δεν εκατσε απο default κανα critical chance γιατι ετσι θα χιλιαριζα strength... anyway μην τα θελουμε και ολα! Εκατσε και καλο ancient unity με CC 6 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ημουν στην διαδικασια να φτιαξω νεο build εδω και κατι μερες για την μαγισσα μου και μπορω να πω μετα απο δοκιμη ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο οσον αφορα τουλαχιστον solo GR.Πριν λιγο εκατσα να το δοκιμασω και εβγαλα 50αρι για πλακα αφου πηρα 52αρα πετρα...Για οποιον ενδιαφερεται να φτιαξει κατι αντιστοιχο για τον μαγο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 σοπα ρε! ευγε! και εμεις παιδευομαστε με τον πορδο-σβουρα βαρβαρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) σοπα ρε! ευγε! και εμεις παιδευομαστε με τον πορδο-σβουρα βαρβαρο? Καλα μην νομιζεις οτι ο μαγος ειναι καλυτερος και αυτος ολο τελεπορτ ειναι...Να δες απο αυτον πηρα την ιδεα του build βεβαια μου λειπουν κανα 2 πραγματακια αλλα θα τα φτιαξω σιγα σιγα.. epic gr 52 Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2015 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 παμε για μεγαλα πραγματα... μου εβγαλε το αντικειμενο για socket οποτε εφτιαξα ενα νεο ΙΜ με 2% λιγοτερο damage ΑΛΛΑ με +25% tough!!! Επισης μου εβγαλε νεο ancient soulders οπου προσθεσα vitality που ελειπε... πλεον ειμαι δυνατο tough και παω για μεγαλα ψαρια νομιζω χωρις καν να εχω πολλα αντικειμενα ancient! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 παμε για μεγαλα πραγματα με 1.2m damage στην καρτέλα πας μέχρι 50 από κι και πάνω σου λείπει damage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 ξενερφαρανε τον wd η ακομα?για να αρχιζω να ξαναπαιζω δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) με 1.2m damage στην καρτέλα πας μέχρι 50 από κι και πάνω σου λείπει damage θα βγαλω το 50 συντομα... απο εκει και περα βλεπουμε! Παντως μου εδωσε μια πετρα 51 γιατι με ειπε ανετο το παιχνιδι!!! χαχα Ποιο εχεις βγαλει? το 50? με τι χρονο? για να σε περασω...! * edit : νεο ρεκορ και παμε full για το Τιερ50 !!! Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις