Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ναι και εγω απλα μου δινει χαμηλοτερο νουμερο και ειναι σπαστικο γιατι πρεπει να βγαλεις δυσκολα ριφτ για να ανεβεις.

Νομιζω ειναι καλυτερα να παιξω 42-43 να το βγαλω γρηγορα ωστε να παρω το +6 νομιζω που δινει να παω εκει που θελω γιατι αλλιως

ειναι δυσκολοτερο να βγαλεις 45 μετα 46 47 και να ανεβαινεις ανα ενα, και μετα πεταγεται και ενας παπαρας guardian

και σε ξαπλωνει για να βαλεις μυαλο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ειναι μονο αυτο... εχω βελτιωθει πολυ τεχνικα. Πλεον γνωριζω ποτε μενω, ποτε φευγω σε μπουγιο, απο που ακριβως περναω (μεση-ακρη μπουγιου), ποτε ψαχνω κολωνα και ποτε οχι, ποτε κινδυνευω και ειμαι με το δακτυλο στο q και αλλα πολλα. Δεν αλλαζω το Build αυτο μεχρι να μου πεσουν καταλληλα οπλα-items. Μιλαμε οτι παιζω με οπλο χωρις μεγιστο damage το οποιο ΔΕΝ εχει και vitality! Με ενα σωστο οπλο χωρις να ειναι υπερδυναμη πιστευω βγαζω το 50... ευκολα η δυσκολα!

Στο μονο που σταθηκα καπως τυχερος ειναι οτι με 8% αναβαθμισα 2 διαμαντακια απο 51 στο 52 :X

Aliakas ερχομαι δε μου γλιτωνεις!!!! :-)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/58511427

Επεξ/σία από greeneye

ειτε με 15% ειτε με 1% θα σε περασω και στα gems :-)

μπορει να φαινεται μικρο το 0,5% σε arm και damage (αν πιασω το gem tongue) αλλα σε τετοιο επιπεδο το λιγο ειναι ΠΟΛΥ γιατι ηδη το damage εχει φτασει σε υψηλα επιπεδα οποτε ανεβαινει με γεωμετρικη προοδο και οχι ενα ελαχιστο... για αυτο μας φαινονται και βουνα τα επιπεδα αυτα οσο ανεβαινουμε...

δεν το βρισκω 100% σωστο γιατι... αν πετυχω upgrade τοτε μεγαλωνει η πιθανοτητα την επομενη φορα το ριφτ

να ειναι επιτυχημενο! Το θεμα ειναι να ανεβεις ριφτ... δε μου λεει κατι να παιζω π.χ το 46 να το βγαλω και να παω 47!

Καλυτερο να παιξω 43 και να παω με γρηγορο ριφτ στο 49 επειδη ημουν ανετος.... ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εβγαλα αερα το 48 και εφτασα boss... και τσουπ! Βρε καλως τον τον perdition!!!!!! καιρο ειχα να σε δω φιλε!

Με χαιρετησε με ενα δυνατο καρφωμα και τον χαιρετησα με ενα leave game! :-D

μειωσε το damage του μωρη βληζαααααααααααααρρρρρρρρρρρρρρρρ :mad:

edit : μαγικο... με 4% πηγα διαμαντακι 51 στο 52 !!!!!!! :P

Επεξ/σία από greeneye

εχουμε νεα τι περιεχει?

Ερωτηση : το +400 damage απο πυλωνα - το 20% more damage μετα απο ελιτε και το +4000% weapon damage

απο πετρα... πως μεταφραζονται ουσιαστικα? πως καταλαβαινουμε ποιο ειναι καλυτερο?

Με το ματι φαινεται το +400 ΑΛΛΑ εσεις πως το βλεπετε?

http://us.battle.net/d3/en/blog/19802338/patch-230-ptr-preview-6-23-2015#zone

Table of Contents

New Zone: Ruins of Sescheron
    New Artifact: Kanai’s Cube
    Crafting System Updates
    Adventure Mode Updates
    New Feature: Season Journey
    New Difficulty Levels
    New Legendary and Set Items
    Combat Changes

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...