greeneye Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 10 sto 51? πως τα μαζευεις ρε χαχα τηχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 με αυτό το build μαζεύω αν δεν πεθάνω με πάει 52 max 50 min αν πεθάνω 48-49 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 ναι και εγω απλα μου δινει χαμηλοτερο νουμερο και ειναι σπαστικο γιατι πρεπει να βγαλεις δυσκολα ριφτ για να ανεβεις. Νομιζω ειναι καλυτερα να παιξω 42-43 να το βγαλω γρηγορα ωστε να παρω το +6 νομιζω που δινει να παω εκει που θελω γιατι αλλιως ειναι δυσκολοτερο να βγαλεις 45 μετα 46 47 και να ανεβαινεις ανα ενα, και μετα πεταγεται και ενας παπαρας guardian και σε ξαπλωνει για να βαλεις μυαλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 χωρις καμια αναβαθμιση απο items... και μετα απο 3 τραγικα death... ΝΑΙ !!! ο greeneye ειμαι ρε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Gratzz παίζει ρόλο το rift που θα σου κάτσει και ο guardian φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) δεν ειναι μονο αυτο... εχω βελτιωθει πολυ τεχνικα. Πλεον γνωριζω ποτε μενω, ποτε φευγω σε μπουγιο, απο που ακριβως περναω (μεση-ακρη μπουγιου), ποτε ψαχνω κολωνα και ποτε οχι, ποτε κινδυνευω και ειμαι με το δακτυλο στο q και αλλα πολλα. Δεν αλλαζω το Build αυτο μεχρι να μου πεσουν καταλληλα οπλα-items. Μιλαμε οτι παιζω με οπλο χωρις μεγιστο damage το οποιο ΔΕΝ εχει και vitality! Με ενα σωστο οπλο χωρις να ειναι υπερδυναμη πιστευω βγαζω το 50... ευκολα η δυσκολα! Στο μονο που σταθηκα καπως τυχερος ειναι οτι με 8% αναβαθμισα 2 διαμαντακια απο 51 στο 52 Aliakas ερχομαι δε μου γλιτωνεις!!!! http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/58511427 Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 εγώ δεν τζογαρω παίρνω την πετρουλα μου .... Κύριος μόνο στα 51 που δεν βγαίνουν στα 15' κάνω upgrade gems (με 15%) έτσι τα gems μου είναι στο 53 και τα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 ειτε με 15% ειτε με 1% θα σε περασω και στα gems μπορει να φαινεται μικρο το 0,5% σε arm και damage (αν πιασω το gem tongue) αλλα σε τετοιο επιπεδο το λιγο ειναι ΠΟΛΥ γιατι ηδη το damage εχει φτασει σε υψηλα επιπεδα οποτε ανεβαινει με γεωμετρικη προοδο και οχι ενα ελαχιστο... για αυτο μας φαινονται και βουνα τα επιπεδα αυτα οσο ανεβαινουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 δεν είναι μικρο απλά λέω ότι το λογικό είναι σε επιτυχημένο Grift περνούμε πέτρα και σε αποτυχημένο κάνουμε upgrade gems Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 δεν το βρισκω 100% σωστο γιατι... αν πετυχω upgrade τοτε μεγαλωνει η πιθανοτητα την επομενη φορα το ριφτ να ειναι επιτυχημενο! Το θεμα ειναι να ανεβεις ριφτ... δε μου λεει κατι να παιζω π.χ το 46 να το βγαλω και να παω 47! Καλυτερο να παιξω 43 και να παω με γρηγορο ριφτ στο 49 επειδη ημουν ανετος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Οποιον μπορεσα τον εκανα add αν ειναι καντε με εσεις φιλο να παιζουμε παρεα μη παιζω με ακυρους κ ξενους. Dy1ngW1sh#2490 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) εβγαλα αερα το 48 και εφτασα boss... και τσουπ! Βρε καλως τον τον perdition!!!!!! καιρο ειχα να σε δω φιλε! Με χαιρετησε με ενα δυνατο καρφωμα και τον χαιρετησα με ενα leave game! μειωσε το damage του μωρη βληζαααααααααααααρρρρρρρρρρρρρρρρ edit : μαγικο... με 4% πηγα διαμαντακι 51 στο 52 !!!!!!! Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 2.3 στα σκαριά σε λιγες μέρες ptr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 εχουμε νεα τι περιεχει? Ερωτηση : το +400 damage απο πυλωνα - το 20% more damage μετα απο ελιτε και το +4000% weapon damage απο πετρα... πως μεταφραζονται ουσιαστικα? πως καταλαβαινουμε ποιο ειναι καλυτερο? Με το ματι φαινεται το +400 ΑΛΛΑ εσεις πως το βλεπετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakman21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 http://us.battle.net/d3/en/blog/19802338/patch-230-ptr-preview-6-23-2015#zone Table of Contents New Zone: Ruins of Sescheron New Artifact: Kanai’s Cube Crafting System Updates Adventure Mode Updates New Feature: Season Journey New Difficulty Levels New Legendary and Set Items Combat Changes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις