greeneye Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 σηκωνει πολλες βελτιωσεις το παιχνιδι. Δε μου πεφτει με τιποτα ancient πρασινο... πλεον επειδη ταβανιασα 48 και θελει κοπο χρονο πειραματισμους σκεφτομαι να αρχισω να μαθαινω τους αλλους χαρακτηρες... λιγο wizard παλια ειχα παιξει, δεν θυμαμαι καν ιδιοτητες. Δεν εχει μεγαλυτερο drop στα seasons απλα ριχνει ΚΑΙ ΑΛΛΑ αντικειμενα που ΔΕ θα στα ριξει στο normal. Επισης οπως ειπε και ο παραπανω και εχει απολυτο δικιο δε μπορει ρε φιλε να κανω 1 ωρα να βγαλω 45-50 rift και να εχω περιπου ιδια αντικειμενα στο τελος... πρεπει να με ευχαριστησει το παιχνιδι...οχι απλα 1 legendary διαφορα... Ας ριχνει ας πουμε μονο πρασινα η εστω 1-2 σιγουρο πρασινο και πολλα καφε κατι τελος παντων.
jim777 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 @jim777 δεν πανε ετσι τα πραγματα 1. για μενα τα seasons δεν εχουν νοημα. και αν ισχυει οτι το drop rate εκει , ειναι ψιλο-πειραγμενο για να δελεασει τους παιχτες..τοτε αυτα που λεει ο greeneye με αφηνουν παγερα αδιαφορο και δεν με συγκινουν... τι παει να πει να ξεκινησουν απο το μηδεν και να μετρησουν ποσο την εχουν...με πειραγμενο drop rate? seasonal chars φτιαχτηκαν καλυτερα απο νορμαλ..που νορμαλ παλευουν επι πολυ καιρο να βγαλουν ενα καλο upgrade. Ηθελε να τραβηξει κοσμο , να λεει να εχω τοσους παιχτες σε καθημερινη βαση , αρα ειμαι το καλυτερο action rpg. 2.Τα επιπεδα δυσκολιας και τα rifts/grifts εχουν νοημα...περιμενες να υπαρχει campaign επ'αοριστον? παιχνιδι που φαρμαρεις ειναι..τι αλλο περιμενες να κανεις ? η λογικη του παιχνιδιου λεει το εξης.. α) ντυσου..και προσπαθησε να φαρμαρεις Τ6 β) καταφερες το α) , τωρα παιξε κανα ριφτακι... γ) ντυθηκες και απο το ριφτακι ...παιξε κανα grift να δουμε ποσο την εχεις...δεν την ειχες μεγαλη τελικα...επανελαβε το β) Κλασικη λογικη ..την ξεραμε απο το diablo 1 , δεν καταλαβαινω γιατι να κλαιγομαστε. 3. Αuction House. Για μενα κακως μπηκε , γιατι ειχε καταληξει να αραζουν ολοι στο ΑΗ και να κοιτανε να βρισκουν ευκαιριες μπας και βγαλουν κανα gold ή ευρω. Πλεον το loot ειναι soulbound..με δυνατοτητα να ανταλλαξεις με το παρτυ...δεν μπορει να δουλεψει κατι διαφορετικο..αν μπορουσες να ανταλλαξεις αντικειμενα με τον οποιονδηποτε , θα ειχαμε παλι "μαυρη αγορα" , οποτε δεν θα ειχε νοημα να βγαλει το ΑΗ. Για την ιστορια να αναφερω οτι καποτε που επαιζα diablo 2..μπηκα για την πλακα στο battlenet..με necromancer επαιζα τοτε..με βρισκει ενας τυπος και χωρις πολλες κουβεντες μου πεταξε στα ποδια μου ολο το σετ του necromancer. Κατι τετοιο θες να γινει και εδω? Βαρεθηκες να φαρμαρεις , μπαινεις στο ταδε σαιτ αγοραζεις τα BiS items / sets και συνεχιζεις το παιχνιδι σου..παει γαμηθηκε το ζητημα. 4.Grifts = ladder...να δεις ποσο φτουρας..τιποτα παραπανω... τα περι economy κλπ τα ακουω βερεσε..παιχνιδι ειναι..να σφαζεις ειναι το ζητουμενο..οχι να φτιαξεις περιουσια μετοχες και ακινητα. Τελος , το παιχνιδι εχει ανισορροπιες προφανως και μπορει να βελτιωθει.. το loot στα grifts θα επρεπε να ειναι αναλογο της δυσκολιας τους (μιας και εχουν επιπεδα). Εδω τυχαινει να βγαζεις περισσοτερα απο τα απλα ριφτς παρα απο τα grifts. Σημερα ειδικα που ειναι "φτωχη" μερα... ετυχα σε μεγαλα grifts που στο τελος δεν μου ριξε τιποτα..απολυτως. Εχουν γινει βελτιωσεις στο παιχνιδι , αλλα σηκωνει και αλλες. Και για τους παραπάνω λόγους το Diablo 3 είναι ένα αρκετά καλό offline Action game με achievements και όχι ένα top MMO Action-RPG.
mphxths Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δεν εχει μεγαλυτερο drop στα seasons απλα ριχνει ΚΑΙ ΑΛΛΑ αντικειμενα που ΔΕ θα στα ριξει στο normal. ναι , και οσοι μεσα σε 2 μηνες ντυθηκαν πληρως με ancients απλα ηταν κολοφαρδοι ε? παντα η blizz ειχε πειραγμενα drop rates.Απο wow εποχες...δεν θα μου φαινοταν παραξενο να πειραζε τα drop rates στα seasons που ειναι περιορισμενης χρονικης διαρκειας...
greeneye Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 εμενα γιατι δεν πεφτουν τοτε? 1-2 εχω ολα και ολα! φαρδος ειναι και τιποτα αλλο.
mphxths Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 εμενα γιατι δεν πεφτουν τοτε? 1-2 εχω ολα και ολα! φαρδος ειναι και τιποτα αλλο. ρε με δουλευεις ? ο seasonal σου βγαζει σχεδον το ιδιο επιπεδο grift που βγαζει ο νορμαλ μου..σου φαινεται αυτο...νορμαλ ? τον ντυνεις ποσο ? κανα μηνα? τον ντυνω ποσο ? εξαρχης του παιχνιδιου? βλεπεις να υπαρχει ισορροπια?
greeneye Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 εξαρταται και οι ωρες που παιζει κανεις. Εγω το φορτσαρα λιγο επειδη αργησα να μπω.Μην ξεχνας οτι στο season εχει περισσοτερη ποικιλια απο αντικειμενα το οποιο ουσιαστικα σε βοηθαει να τον ντυσεις γρηγοροτερα κανοντας καλυτερους συνδιασμους. Εσυ που επαιζες normal νιωθεις να πεφτουν τωρα πολλα λεγενδαρυ? σκεψου και υπολογισε kai to γεγονος oti με to τελευταιο patch και τα ριφτς πεφτουν αρκετα οταν σκοτωσεις boss. Καποιος που βγαζει το 30 μετα το 35 μετα το 40 μετα το 45 στο τσακα τσακα εχει γεμισει μπαουλο (και δεν ανεβαζει gems). Δεν μπορω να ειμαι απολυτος επειδη ειχα κενο που δεν επαιζα. Παλια παντως δεν επεφταν πολλα, με το χρονο αυξηθηκε, το ποτε σταματησε δε θα το μαθουμε και ποτε! Παντως ancinet παρολο που πηρα τουφεκι δεν βρισκω Η kadala με βριζει και δεν πεταει τιποτα εκτος απο κιτρινα και καφε.
aliakas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 δίνει μωρέ αλλά με πολύ αργό ρυθμό χθες λίγο που μπήκα έβαλα ένα 50ρι και το πήγα στα 16' με fire guardian αν τύχω poison βγήκε άνετα
greeneye Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 τελικα κλαψε κλαψε κατι γινεται!!! (στα πρωτα 3-4 αντικειμενα επεσε!)
hawkpilot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μήπως ήταν λάθος να κάνεις roll το dmg (πόσο είχε???)? Νομίζω το area dmg έπρεπε να φύγει με attack speed τελικα κλαψε κλαψε κατι γινεται!!! (στα πρωτα 3-4 αντικειμενα επεσε!)
mphxths Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 το καινουργιο ειναι δεξια αν ρολλαρει το life per fury σε 10αρι %dmg... φτανει 4165 dps και εχει και vitality σαν κερδος... ή σπρωχνει το vit για %dmg....αναλογως ποσο HP εχει...
greeneye Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 δεν ρολαρα ακομα... το σκεφτομαι πως θα παρω μεγιστο damage. μαλλον ο μετρητης θα βοηθησει. Αν τον εχει καποιος προχειρο ας κανει υπολογισμο, θα το ψαξω και εγω ευχαριστω. μπηχτη χρειαζομαι vitality γιατι πρεπει να ανεβασω tough... εγω σκεφτομαι να θυσιασω το damage απο γιγαντες για να εχω και fury σε πολλη ζωη! Σιγα τι σκοτωνουν οι γιγαντες... εγω ειναι το θεμα τι κανω, να μη χανω. δεν ξερω αν το δινει δεν το εψαξα ακομα. edit : δεν το δινει... παει ακλαφτο το fury per life μαλλον! edit : με το πρωτο πατημα παιδια μου εβγαλε το +10% !!!!! ευτυχως τυχερος... δεν με εσκισε. Τωρα ψαχνω ομως το αντικειμενο που δινει socket... δεν το εδινε με socket η μαλακια! εχει καιρο να μου δωσει mantarini socket...
aliakas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 UPDATE έφτασα σχετικά εύκολα στον guardian και τον ισοπέδωσα με δυο θανάτους ΤΝΧ voren για την βοήθεια στο finalize του χαρακτήρα πραγματικά με βοηθησες 1
greeneye Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ποιον κολοκυθα σου εβγαλε για guardian ρε μπας και φουλαρετε ολοι αντι-poisonika και αναβετε κερια να σας πεσει ο κοπανος με τα poison και κανετε πλακα?
aliakas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 cold snap έβγαλε σχετικά εύκολος guardian σε σύγκριση με άλλους παρόλα αυτά με ξάπλωσε δυο φορές
greeneye Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ελεος τον ποιο ευκολο σου εβγαλε!!!!!!!!!!!!! για πρωινο τον εχω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις