mphxths Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 αυτοι που δεν εχουν unity , εχουν 500 κιλα toughness ... armor/res/life per sec/hp κλπ για να την παλεψουν..αν οντως παιζουν χωρις unity. πηγα προχτες στο 52 χωρις unity..και ενω τους ειχα στο dmg...ετρωγα τα πατωματα σαν σφουγγαριστρα..πολυ ξυλο... οσο για το turbohud..δεν το ειχα υποψη αλλα λιγο που το γοογλαρισα..ενα interface ειναι που απλα σου εχει πιο μαζεμενες και πιο ευχρηστες καποιες πληροφοριες..δεν ειναι οτι σε βοηθαει πρακτικα στο παιξιμο με καποιον τροπο. Αντε η μονη ουσιαστικη βοηθεια ειναι που σου δειχνει τα elite groups πριν ακομα μπουν στην οθονη σου..στην ακρη της οθονης και τι ειδους affixes εχουν...ετσι μπορεις απο πολυ νωρις να επιλεξεις να τα πολεμησεις ή να τα αποφυγεις. Η blizz δεν εχει παρει ξεκαθαρη θεση για αυτο το addon οποτε η χρηση του μπορει να οδηγησει σε ban...αλλα μπορει και οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πίστεψέ με, όταν παίζεις GR49+, αυτό ακριβώς που έχω κάνει έντονο στο μήνυμά σου παίζει σπουδαίο ρόλο. ... οσο για το turbohud..δεν το ειχα υποψη αλλα λιγο που το γοογλαρισα..ενα interface ειναι που απλα σου εχει πιο μαζεμενες και πιο ευχρηστες καποιες πληροφοριες..δεν ειναι οτι σε βοηθαει πρακτικα στο παιξιμο με καποιον τροπο. Αντε η μονη ουσιαστικη βοηθεια ειναι που σου δειχνει τα elite groups πριν ακομα μπουν στην οθονη σου..στην ακρη της οθονης και τι ειδους affixes εχουν...ετσι μπορεις απο πολυ νωρις να επιλεξεις να τα πολεμησεις ή να τα αποφυγεις. Η blizz δεν εχει παρει ξεκαθαρη θεση για αυτο το addon οποτε η χρηση του μπορει να οδηγησει σε ban...αλλα μπορει και οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 μιλαω για βαρβαρο-build παντα στο τι ειδα - και επισης το ειδα με ατομα που το εβγαλαν στις 7 Ιουνιου οποτε αποκλειεται σε μια μερα μεσα αυτα τα ατομα να αλλαξαν build! αντε να αλλαξε ενας!!! ο greeneye ειμαι... ευχαριστω τα παιδια που μου 70αρησαν τον αγροτη μου! τον εχω κανει πυραυλοκινητο σε ταχυτητα αλλα πρεπει να κανω αλλαγες γιατι τρωω death σε Τ6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ο greeneye ειμαι... καλά που μας το είπες εγώ προσωπικά είχα μια αμφιβολία μπορεί κάποιος να hackαρε το account σου ρε παιδί μου sorry δεν μπόρεσα να αντισταθώ ευχαριστω τα παιδια που μου 70αρησαν τον αγροτη μου! καλά μην κάνεις κουβέντα για 3 rift runs όποτε θες εδώ είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeTiPaleuw Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Υπαρχει περιπτωση να βρω πιο φτηνο κλειδακι για RoS περα απο το g2a.com? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Υπαρχει περιπτωση να βρω πιο φτηνο κλειδακι για RoS περα απο το g2a.com? http://www.instant-gaming.com/en/259-buy-key-battlenet-diablo-3-reaper-of-souls/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα το παιχνιδι με προκαλει... * ωραια η βολτα στο 50 πηγα συμπαθητικα μεχρι το τελος... Για αρχηγο μου εβγαλε τον αστειο τυπο με τα poison... Γελασα αρκετα για λιγα λεπτα και πατησα "εξοδος" ... Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 κοίτα τι amulet φοράω με αυτό τον είχες για πλάκα tnx archie το είχα και ancient στο μπαούλο είχε πιάσει αράχνες έκανα και γω 2 50ρια το πρώτο 18' το δεύτερο 20' και γενικά πήγαν πολύ καλά με αίμα δάκρυα και ιδρώτα ανεβάζω τα gems ρε που πας με 10k toughness ? τι αεροπλανο εισε ? στο boss τι θα κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 aliakas εξαντλησα τα ορια του "τσιτσου" χαρακτηρα... με 9-10 Κ και καλο damage ( > 1300.000) πας μεχρι 48 και με επιθετικα runes... ισως σε τελειο gaming οριακα και με καταλληλο boss (κολωνες στο δρομο κτλ) να βγει και το 49 χωρις να ειμαι βεβαιος. Για παραπανω θες > 15Κ tough... οποτε παμε για αλλαγες. * ουσιαστικα εφτασα στα ορια μου... τωρα θελουμε καποια κομματια ancient για να παμε παραπανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ε βέβαια αα το toughneess καντο 20M να'σε μέσα είναι farming το game γιαυτό έφτιαξες τον αγρότη για fast-turbo farming σε 4αδα παίρνεις περισσότερα xp για ανέβασμα paragon εγώ τσίμπησα 2 ancients κομμάτια χθες για να δούμε τι θα δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 στο μπαουλο μου εχω τοσα ring και amulet που ανοιγω καταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ακόμα δεν μου έχει πέσει Eun-jang-do για τον follower, πιστεύω θα βοηθούσε πάρα πολύ σε rift guardian. Μου έχει μείνει να βρω ancient gloves-weapons-rings. Συνήθως σπαταλάω κάποια χιλιάδες blood shards στη Kadala και μετά μου πέφτουν σαν drop τα ancients. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 εμένα μου έχουν πέσει 3-4 αλλά όχι ancient ακόμα και είναι όντος must για τον rift guardian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 τελικα τα skill down και gems και αλλα ωραια μετρανε στοn follower? αν ναι αλλαζουμε πλανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ακόμα δεν μου έχει πέσει Eun-jang-do για τον follower, πιστεύω θα βοηθούσε πάρα πολύ σε rift guardian. Μου έχει μείνει να βρω ancient gloves-weapons-rings. Συνήθως σπαταλάω κάποια χιλιάδες blood shards στη Kadala και μετά μου πέφτουν σαν drop τα ancients. μου πεσε χτες ενα... ρολλαρε 20αρι.. δηλ αρχιζει να stun-αρει οταν το mob (o guardian που μας ενδιαφερει εμας) εχει πεσει στο 20% της ζωης του. Σε ενα 48αρι-49αρι για παραδειγμα ο guardian εχει χοντρικα 160billion ζωη.. το 20% ειναι το 1/5 δηλ καπου στα 32billion. Επειδη εκανα αρκετα grifts χτες..μεχρι να φτασεις στο 1/5... εχεις φαει και χρονο και ξυλο Οταν φτασει στο "οριο"...μετα ειναι χαλαρα..ο guardian "σχεδον" παντα stun-αρισμενος..και απλα βαρας σαν φουστης να προλαβεις τον χρονο. Ειναι βοηθεια το συγκεκριμενο οπλο..αλλα οχι και τοσο μεγαλη...μιας και την περισσοτερη δουλεια πρεπει να την κανεις εσυ...σε εναν guardian με τα billions ζωης και ενα καρο abilities να σε βαρανε... @greeneye Βγηκε και το 50αρι χτες.. αλλαξε build στο χω πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις