Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρασινε , φημες λενε οτι σε αυτο το 48αρι εκανες πανω απο μια ωρα..αληθευουν ? :)

Στο χω πει χιλιαδες φορες..αλλαξε build..επισης ......... ignore pain.... μειωση 50% του dmg που τρως για 4 secs αν θυμαμαι καλα..

Μεγαλη υποθεση...αλλα δεν μπορεις να το χωρεσεις στο δικο σου build...

δεν ξερω ποση ωρα κρατησε το μαρτυριο γιατι πραγματικα δεν κοιταξα τον τελικο χρονο απλα πατησα να τελειωνει η εικονα το οκ!

το πράσινο μάτι φταίει 

μαγνητίζει τον αθάνατο :P

Συμβουλή

φόρα στο λαιμό ματάκι για να μην σε ματιάζουν

και στο χέρι κομποσκοίνι

α και στον άλλο καρπό βραχιολακι για τον Μάη 

εσυ Aliakas μην λες πολλα γιατι μου φαινεται θα βγαλω απευθειας το 49αρι και θα γινω εγω ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! :unsure:

edit : περιμενεις κατι καλο και βγαζει κατι παλαβα και αναρωτιεσαι... μπας και επιασα το τζακποτ

και δεν το πηρα πρεφα? :ph34r:

post-44836-0-26499200-1433350179_thumb.jpg

post-44836-0-01408000-1433350275_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και τωρα ειναι η ωρα της

ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

με cold snap...

ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΩ ΕΓΩ!!!

(4-5 περιεργα death στη διαδρομη απο μπουγιο... κανενα στον αρχηγο! (με κανενα αμυντικο rune!) )

post-44836-0-21890400-1433363334_thumb.jpg

gratzz βρε

χαράς στο κουράγιο σου να μπεις 48 rift χωρίς αμυντικό rune

εγώ δεν το τολμώ γιατί μετά ο guardian με έχει 1 καρπαζιά 

άσε που πιο εύκολα πιάνεις το joker παρά να σου πέσει εύκολος guardian

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

gratzz βρε

χαράς στο κουράγιο σου να μπεις 48 rift χωρίς αμυντικό rune

εγώ δεν το τολμώ γιατί μετά ο guardian με έχει 1 καρπαζιά 

άσε που πιο εύκολα πιάνεις το joker παρά να σου πέσει εύκολος guardian

τον guardian τον εβγαλα για πλακα περνωντας συνεχως μεσα του χωρις προβλημα... απλα προσεχα οταν εκανε την θανατηφορα

καρατια να μην ειμαι απο κατω. Αν εκανε απλη επιθεση την ωρα που περνουσα στη χειροτερη περιπτωση πηγαινα λιγη ζωη πριν το θανατο οποτε πατουσα q η απλα στριφογυριζα λιγο παραπανω η απλα πηγαινα σε health που ειχε πεσει. Ανετα παντως...

Τελικα το nerve of steel ΔΕ μου αρεσει καθολου... οσες φορες το ειχα αναθεμα και αν με εσωσε ποτε απο fatal ζημια.

Πιστευω απο οσα εχω δοκιμασει οτι το redless ειναι το ποιο χρησιμο αφου  σου μειωνει 50% το damage! (περαν τα λιγοτερα fury κτλ)

ειναι πολυ σημαντικο γιατι με -50% απο unity και -50% απο redless αμα εχεις καλη επαναφορα health θα προλαβεις να

σηκωθεις ορθιος... αν μου πεσει amulet και γλιτωσω 1 απο τα 4 runes τοτε θα βαλω νομιζω το redless.

Στο 49 που επαιξα για πλακα ρολουσα αλλα με ειχαν κουτουλια αυτα τα κερατιατικα ζωακια... οταν ξαναπαιξω δε θα περναω κοντα τους, καλη στρατηγικη να δουμε αν μπορει να βγει.

* το σκεπτικο μου ειναι το εξης... οτι και να κανεις θα πεθανεις 1-2 φορες μεχρι να πας guardian. Οποτε

εχε μεγιστο damage τουλαχιστον να καθαριζεις το γρηγοροτερον οταν καθαριζεις να σου φτασει ο χρονος

και για το boss.Ουσιαστικα πρεπει να βρεις το μεγιστο damage μεχρις εκει που μπορεις και προχωρας

ωστε να βρεις και πυλωνες και σχετικα γιατι χωρις αυτα ΔΕΝ πας πουθενα. Παντως στο 49 ζοριζουν τα πραγματα αφου τα ζωντανα με τις κουτουλιες με εχουν 1 κουτουλια. Οταν ξαναπαω θα δοκιμασω παλι επιθετικη τακτικη

χωρις να πλησιαζω τα ζωα αυτα να δω Αν μπορει να βγει. Ηδη με ολα αυτα (4 rune damage) νιωθω οτι καθαριζω αργα...που να μειωσω damage!

Αλιακας εσυ που πλησιασες το 49 να το βγαλεις... σε ειχαν και εσενα 1 κουτουλια η αντεχες μια?

Επεξ/σία από greeneye

είχα το nerve of steel οπότε δεν ξέρω πόσο damage κάνουν 

το nerve είναι καλύτερο αν έχεις λίγο health 

γιατί με ένα hit 800k damage με το redless είσαι dead 

ενώ με το nerve όχι προλαβαίνεις μέσα σε 3 sec να πατήσεις το q

το redless το χρησιμοποιουσα αναγκαστικά όσο δεν είχα unity τώρα δεν υπαρχει χώρος στο build μου

στο ww έχεις heal rune ή damage ?

εγώ έχω αρχίσει να καλοβλέπω το παλιό μου όπλο 

με λιγότερο damage αλλά με 35k health per hit

γιατί το q είναι τραγικά αργό 

τα 4 runes μου που εβγαλα το 48αρι ανετα (αφου ειχα και καποια death - σε καλο ριφτ ομως) ειναι

... συστημα full επιθεση με ξαφνικες αμυνες :devil:

- ruthless

- berserker

- brawler

- rampage

νομιζω το 30+ hit-health ειναι γαματο γιατι θα σε βοηθαει να χτυπας συνεχως τον boss και να διατηρεις ζωη,αρκει να αντεχεις 1 χτυπημα και να μην ειναι ο αθανατος... πλεον σκεφτομαι και εγω αλλαγη build για περισσοτερο damage και αντοχη... κατι εχω στο νου μου... xi xi

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/58511427

@greeneye

αλλαξε το rune στο battle rage .Δεν χρειαζεσαι τα εξτρα globes για να φουλαρεις fury..αφου οσο ζει το τριο στουτζες εχεις φουλ fury ..ειδικα σε μαχες που οι εχθροι δεν φευγουν γρηγορα.αρα εχουν χρονο οι τρεις να βαρανε αρκετες...

βαλε το αλλο rune που αυξανει το dmg.Περισσοτερο ωφελος θα χεις.

• Like 1

θέλει να είναι συνέχεια full στο boss για να δίνει +25% dmg το berseker

βέβαια αυτό δεν λειτουργεί καλα σε boss χωρείς adds 

... συστημα full επιθεση με ξαφνικες αμυνες  :devil:

η ξαφνικές άμυνες να καταλάβω ότι είναι όταν κρύβεσαι πίσω από γωνίες και κολόνες και όταν τρέχεις πιο γρήγορα και από τον Usain Bolt ?

- ruthless

- berserker

- brawler

- rampage

λες να μην ξέρω τα επιθετικά runes ?

για το whirwind λέω τι του έχεις βάλει dmg ή heal ?

EDIT 

ΤΟ είδα heal του έχεις βάλει 

έχεις θυσιάσει πολύ health απ ότι βλέπω

δύσκολα να πας παραπάνω με τόσο health

εξου και το 1 hit από τα trash 

απορώ πώς πέρασες τον 48ρι guardian

πρέπει να τον ήξερες πολύ καλά 

ή ίσως και τα φυλαχτά που σου είπα να φορέσεις

να έπαιξαν και αυτά το ρόλο τους :P

δεν χρειαζεται να ειναι φουλ fury για να δουλεψει το berserker...αλλα "near full"..με τους ancients εισαι παντα φουλ ο,τι και να κανεις..δεν κατεβαινει το fury..ειδικα στον guardian.

κατ'εμε τζαμπα παει το rune εκει περα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η πρωτη αλλαγη στα σκαρια ειναι να γινει 15% το damage... περιμενετε να δειτε ΟΛΗ τη σκεψη μου πρακτικα. Ως τοτε ζηλεψτε το παρακατω μερικοι!!! :-D

post-44836-0-22392300-1433425710_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye

ναι μια χαρά είναι για σπάσιμο

μερικοί παίζουμε μόνο με templar 

δεν χρειαζεται να ειναι φουλ fury για να δουλεψει το berserker...αλλα "near full"..με τους ancients εισαι παντα φουλ ο,τι και να κανεις..δεν κατεβαινει το fury..ειδικα στον guardian.

κατ'εμε τζαμπα παει το rune εκει περα.

ανάλογα το όπλο 

με τα δυο Bul ναι 

με το ΙΚ οχι

αυτό δεν είναι για templar που χρησιμοποιουμε

αν δεις το εικονίδιό του είναι διαφορετικό 

κάθε follower έχει τα δικά του 

γιαυτό έχει dexterity 

ναι καλε το ξερω! το εβαλα στον αλλον follower! χρησιμο ειναι για οποιον παρει τον follower αυτον!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...