aliakas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 αν φτιάξεις αγρότη βάλ'του το build που έδωσα παραπάνω γ@μ@ει και δέρνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 για instant teleport παμε πολη η γινεται αλλιως? δεξι κλικ στο εικονιδιο του ηρωα-->τελεπορτ του χιρο (απευθειας γραμμη χωρις επιπλεον χρεωσεις) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 ειναι αδικο ρε πουστη μου!!! δες με ποσο χρονο εφτασα και ποιον ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 esc και leave game ο τύπος είναι αθάνατος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Οταν κανει iniate τον keywarden,θα στο γραψει στο chat,απλα πρεπει να εχεις το νου σου να το δεις. (Οτ)αν το δεις,κανεις insta teleport σε εκεινον τον παιχτη. Δεν χρειάζεται να κάνεις TP εξ' αρχής. Όταν τον φάει τον keywarden κι αν πέσει το key (νομίζω έχει 50% chance σε T6) τότε κάνεις TP. Διαφορετικά συνεχίζεις το δικό σου ψάξιμο άλλου keywarden, για time efficiency. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δεν χρειάζεται να κάνεις TP εξ' αρχής. Όταν τον φάει τον keywarden κι αν πέσει το key (νομίζω έχει 50% chance σε T6) τότε κάνεις TP. Διαφορετικά συνεχίζεις το δικό σου ψάξιμο άλλου keywarden, για time efficiency. Και πως θα ξερεις οτι επεσε? Θα στο πει ο random public-ας που τον σκοτωσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 esc και leave game ο τύπος είναι αθάνατος Ακουστε τι εκανα! Βρηκα μια εξοδο στο τελος της πιστας που εμφανιστηκε ο χαρος (σε αλλη πιστα) και μπενοβγαινα! Στα κλασματα δευτερολεπτου που εμφανιζομουν εβλεπα να σηκωνει το χερι να με ξυλοφορτωσει!!! Αμεσως κρυβομουν και παλι εξω! Φορτωνα οτι skills ειχα και δεν ειχα και μπενοβγενα συνεχως μεχρι να νιωσω οτι εχω 1 δευτερόλεπτο ζωης να του ριξω μερικές! Το κόλπο έπιασε!!! Εκατσα και τον εφαγα, τα λιγοτερα death απο καθε φορα! Μολις καμια 50αρια death! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος, οι περισσότεροι greater rift guardians είναι "σκότωμα" για melee χαρακτήρες όπως ο βάρβαρος. Προσπάθησε να αλλάξεις play-style (hit & run) και αύξησε όσο μπορείς τα toughness & recovery - κόλπα σαν αυτό που "βρήκες" δε θα σε βοηθήσουν να τελειώσεις το rift στο 15λεπτο. Ακουστε τι εκανα! Βρηκα μια εξοδο στο τελος της πιστας που εμφανιστηκε ο χαρος (σε αλλη πιστα) και μπενοβγαινα! Στα κλασματα δευτερολεπτου που εμφανιζομουν εβλεπα να σηκωνει το χερι να με ξυλοφορτωσει!!! Αμεσως κρυβομουν και παλι εξω! Φορτωνα οτι skills ειχα και δεν ειχα και μπενοβγενα συνεχως μεχρι να νιωσω οτι εχω 1 δευτερόλεπτο ζωης να του ριξω μερικές! Το κόλπο έπιασε!!! Εκατσα και τον εφαγα, τα λιγοτερα death απο καθε φορα! Μολις καμια 50αρια death! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 αμα αρχισω και βαζω τough και παπαριες θα μειωσω damage... δε σηκωνει την παραμικρη μειωση damage γιατι μετα θα φτανω με χειροτερο χρονο στον guardian... ο boss βγαινει, αρκει να μην ειναι ενας απο τους παπαρες... το 48αρι το εχω παντως απλα δε μου καθεται ο αρχηγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Και πως θα ξερεις οτι επεσε? Θα στο πει ο random public-ας που τον σκοτωσε? Ε ναι, έτσι γίνεται συνήθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ε ναι, έτσι γίνεται συνήθως. Ειλικρινα,ΟΥΤΕ μια φορα δεν μου το εχει πει ενας. Καμια 2 φορες απλα ημουν τυχερος και εκανα τυχαια tp πανω του λιγο μετα αφοτου τον ειχε σφαξει,και ειδα στο minimap το αστερακι του legendary drop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Λογικό είναι να μη θες να μειώσεις το dmg αλλά πρέπει να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις. Δε γίνεται να παίζεις με 10k str, 1k vit εκτός κι αν κάνεις farm σε normal Τ6 rift. Δυστυχώς το D3 είναι πολύ unbalanced μετά το 2.2 - και δεν έχει αποβάλλει την αγάπη του προς τους dh. Το βάρβαρο τον κατέντησαν ανεμοστρόβιλο - το μοναδικό build που μπορεί να αντέξει σε μεγάλα rifts. αμα αρχισω και βαζω τough και παπαριες θα μειωσω damage... δε σηκωνει την παραμικρη μειωση damage γιατι μετα θα φτανω με χειροτερο χρονο στον guardian... ο boss βγαινει, αρκει να μην ειναι ενας απο τους παπαρες... το 48αρι το εχω παντως απλα δε μου καθεται ο αρχηγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpanos1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ειλικρινα,ΟΥΤΕ μια φορα δεν μου το εχει πει ενας. Καμια 2 φορες απλα ημουν τυχερος και εκανα τυχαια tp πανω του λιγο μετα αφοτου τον ειχε σφαξει,και ειδα στο minimap το αστερακι του legendary drop εγω παντως εχω παιξει πανω απο 50 φορες σε public για κλειδια και ολοι λεγανε στο chat αν το βρηκανε η οχι π.χ σε act 1 γραφουν 1+ αν επεσε το κλειδι η 1- αν δεν επεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 αμα αρχισω και βαζω τough και παπαριες θα μειωσω damage... δε σηκωνει την παραμικρη μειωση damage γιατι μετα θα φτανω με χειροτερο χρονο στον guardian... ο boss βγαινει, αρκει να μην ειναι ενας απο τους παπαρες... το 48αρι το εχω παντως απλα δε μου καθεται ο αρχηγος. πρασινε , φημες λενε οτι σε αυτο το 48αρι εκανες πανω απο μια ωρα..αληθευουν ? Στο χω πει χιλιαδες φορες..αλλαξε build..επισης ......... ignore pain.... μειωση 50% του dmg που τρως για 4 secs αν θυμαμαι καλα.. Μεγαλη υποθεση...αλλα δεν μπορεις να το χωρεσεις στο δικο σου build... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 το πράσινο μάτι φταίει μαγνητίζει τον αθάνατο Συμβουλή φόρα στο λαιμό ματάκι για να μην σε ματιάζουν και στο χέρι κομποσκοίνι α και στον άλλο καρπό βραχιολακι για τον Μάη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις