Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επαιξα 47αρι που το εχω σε ιδανικες συνθηκες και μου εβγαλε τον guardian perdition...  δε γλυτωνεις με τιποτα μιλαμε. Ενα χαστουκι εισαι ελεος :shock:

Κανονικα θα επρεπε να μπορεις να διαλεξεις rift που εχεις κανει, το νουμερο εννοω π.χ

να παιξω οποτε θελω το 47αρι. Δεν γινεται να παιζω 5 rift της μισης ωρας  για να παιξω στο rift

που θελω να περασω.

edit : παιδια progress κανεις μονο με kill η και με hit  μονο (οταν παιζεις greater rift)

Επεξ/σία από greeneye
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρησιμοποίησα αυτό το build και τελείωσα GR47 αλλά μόνο με λίγα δευτερόλεπτα να απομένουν. Το μόνο που άλλαξα ήταν το amulet, έχω ένα blackthorne με Str, CHC, CHD, socket οπότε χρησιμοποίησα αυτό, δεν πήγαινα για elites παρα μόνο όταν είχα power pylon και δεν είχαν reflect.

Σιγά σιγά μαζεύω ancient items για αυτό το build που μου αρέσει περισσότερο στο χαρτί.

post-45866-0-71471200-1433178148_thumb.jpg

παιδια οταν κυνηγαμε κλειδια ποιος ειναι ο γρηγοροτερος τροπος?

οταν πηγαινω σε public πρεπει να ειμαστε στο ιδιο ΑΚΤ για να πεσει σιγουρα? γιατι νομιζω παλι δεν πεφτει σιγουρα.

Επειτα αν το βρει καποιος που ξερω εγω που το βρηκε αφου δεν μιλαμε ειναι ξενος? υπαρχει κατι που δεν γνωριζω?

ποσο μεγαλωνουν οι πιθανοτητες παιζοντας public για τα κλειδια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ μπαίνω t6 bounties

κοιτάω στον χάρτη που είναι οι άλλοι

και μπαίνω στο ίδιο act αλλά όχι μαζί τους σε άλλο path αφού τα έχω όλα μόνος και το κάνω  αυτό για πιο γρήγορα 

όταν κάποιος στο πάρτι τελειώσει παίρνω και εγώ το κλειδί 

όταν εγώ τελειώσω το δικό μου παίρνουν και αυτοί το κλειδί

όταν τελειώσουμε όλο το act παίρνουμε όλοι το bonus 

Χρησιμοποίησα αυτό το build και τελείωσα GR47 αλλά μόνο με λίγα δευτερόλεπτα να απομένουν

με αυτό είμαι και εγώ στο Grift 48

ο χρόνος παίζει ανάλογα στο πόσο δύσκολος είναι ο guardian 

επαιξα 47αρι που το εχω σε ιδανικες συνθηκες και μου εβγαλε τον guardian perdition...  δε γλυτωνεις με τιποτα μιλαμε. Ενα χαστουκι εισαι ελεος  :shock:

αυτόν μου πέταξε και μένα στο 49  

ΑΘΑΝΑΤΟΣ ο τύπος

παίχτηκε άγριο sex και βια 

35 min ...

Επεξ/σία από aliakas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μολις μου εβγαλε στο 47 το βλακα με τους ανεμοστροβιλους... με ξετιναξε που να κρυφτεις :mad:

Εφτασα και με τοσο πολυ χρονο ΑΝΕΤΑ! κριμα.

εβγαλα και amulet hellfire συμπαθητικο με passive που μειωνει 30 sec το χρονο στα cooldowns

και με 97 νομιζω CD και με strength! αλλα χωρις socket η μαλακια!!! Κριμα

θα εφτιαχνα γαματο με αλλαγη σε CC μια ιδιοτητα...

EDIT : Νομιζω οτι πρεπει να αλλαξει τα δεδομενα σε καποιους guardians η βληζαρτ...

Δε μπορει ο αλλος ρε φιλε να πεταει 5 ανεμοστροβιλους και να βαραει και ο ιδιος, που να πας?

Οση αντοχη και να εχεις με το αγγιγμα σχολας. Ασε που αν εχεις ενα death μετα μεχρι να ξαναφορτωσεις

τα διαμαντια στο τερμα στους γυρους χαιρεται... με το καλημερα σε οριζοντιωνει.

Φαντασου οτι ΟΛΑ τα gems μου (3) ειναι ΟΛΑ στο RANK 50 !!!

Απο αυτα που εχω δει, με ενα καλο rift το 48 θα το βγαλω, παραπανω απιθανο, θες περισσοτερο damage.

Απορω πως καποιοι ειναι στο 58-60...

Επεξ/σία από greeneye

Χρησιμοποίησα αυτό το build και τελείωσα GR47 αλλά μόνο με λίγα δευτερόλεπτα να απομένουν. Το μόνο που άλλαξα ήταν το amulet, έχω ένα blackthorne με Str, CHC, CHD, socket οπότε χρησιμοποίησα αυτό, δεν πήγαινα για elites παρα μόνο όταν είχα power pylon και δεν είχαν reflect.

Σιγά σιγά μαζεύω ancient items για αυτό το build που μου αρέσει περισσότερο στο χαρτί.

το 2ο build χρησιμοποιω..το οποιο εχει θεμα με τα cooldowns γενικοτερα για αυτο το obsidian ring ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ..χωρις αυτο δεν γινεται δουλεια...με αυτο ριχνεις τους χρονους των cooldowns παρα πολυ..οποτε και εχεις σχεδον παντα το wrath of the berserker ενεργο..χωρις το ring γινεται "σχετικα" δουλεια , απλα εχεις μεγαλα διαστηματα χωρις το wrath...

το ring ειναι must.

Οσον αφορα τους guardians παιδια , σιγουρα μερικοι γαμιουνται ασχημα...αλλα αν εφαρμοσετε το "τους περπαταω συνεχως"..ψιλοβγαινουν.

ειδικα ο μαλακας με τα poisons και με τους ανεμοστροβιλους..ειδικα ο 2ος..πας λιγο πιο περα...και κανει teleport πανω σου...ουτε καν να τον κουβαλησεις απο το χερακι...σιγουρα ομως χανεις χρονο μαχης.

Ο αλλος ο ψηλος που ριχνει κατακεφαλα με τα 20 ποδια του..ειναι γαμημενος απο κουνια...αλλα ειναι ευκολος να τον αποφυγεις..απλα αλλαζεις μερια απο το σημειο που παει να βαρεσει..αν δεν το προλαβεις ειναι σιγουρο death :)

Οσον αφορα τους guardians παιδια , σιγουρα μερικοι γαμιουνται ασχημα...αλλα αν εφαρμοσετε το "τους περπαταω συνεχως"..ψιλοβγαινουν.

ειδικα ο μαλακας με τα poisons και με τους ανεμοστροβιλους..ειδικα ο 2ος..πας λιγο πιο περα...και κανει teleport πανω σου...ουτε καν να τον κουβαλησεις απο το χερακι...σιγουρα ομως χανεις χρονο μαχης.

Ο αλλος ο ψηλος που ριχνει κατακεφαλα με τα 20 ποδια του..ειναι γαμημενος απο κουνια...αλλα ειναι ευκολος να τον αποφυγεις..απλα αλλαζεις μερια απο το σημειο που παει να βαρεσει..αν δεν το προλαβεις ειναι σιγουρο death  :)

δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο :P

EDIT 

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ

o84pYGm.png

Απο αυτα που εχω δει, με ενα καλο rift το 48 θα το βγαλω, παραπανω απιθανο, θες περισσοτερο damage.

Απορω πως καποιοι ειναι στο 58-60...

ίσως λόγo paragon

και full ancient gear

συμφωνω με τους προλαλησαντες! ενα καλο hellfire ηθελα γμτ με ενα καλο rune να γλιτωνα ενα

απο τα 4 που εχω οπωσδηποτε.

Τελικα διαπιστωσα πως πρεπει να μενεις λιγο και να σκοτωνεις κοσμο για να προχωραει το progress

εγω ετρεχα περισσοτερο απο φοβο...τωρα που το χειριζομαι σωστα σε νορμαλ rift παω ευκολα

με καλο χρονο (rift47 !) στον αρχηγο... απλα με βγαζει στις κουφαλες... Με σωστο boss σας φτανω

που θα παει! Μεχρι τοτε ας πεσει και ενα ancient δεν ειναι κακο! η ενα καλυτερο gradier ring

• Like 1

το 2ο build χρησιμοποιω..το οποιο εχει θεμα με τα cooldowns γενικοτερα για αυτο το obsidian ring ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ..χωρις αυτο δεν γινεται δουλεια...με αυτο ριχνεις τους χρονους των cooldowns παρα πολυ..οποτε και εχεις σχεδον παντα το wrath of the berserker ενεργο..χωρις το ring γινεται "σχετικα" δουλεια , απλα εχεις μεγαλα διαστηματα χωρις το wrath...

το ring ειναι must.

Προσπαθώ να βρώ το ring με max IAS+CDR αλλά μέχρι τώρα το έχω δει μόνο με ένα από τα 2 maxed.

Έφτιαξα και 2 hellfire amulets, το ένα με pound of flesh passive (τελείως άχρηστο) και το άλλο Ruthless και είχε strength, vitality, physical 19% και socket. Άλλαξα το vitality σε CHC και τώρα είναι καλό.

θα ξαναμαζεψω κλειδια για amulet... πρεπει να πεσει ενα καλο ρε γμτ με καλο rune και socket αλλιως δεν παμε πουθενα.

Αν πεσει και ενα ΙΚ τουμπανο ευπροσδεκτο... και να μην πεσει με ενα τελειο ριφτ το 48 θα το βγαλω, δε μου γλιτωνετε!

Περιττο να πω οτι παιζω με 4 runes ΟΛΑ για damage!!! και παρολα αυτα λογω κακου boss δεν τα εχω βγαλει.

Αχρηστο και το nerve of steels...

αλλαξα και ενα 499 strength με CD και ανεβηκα 20.000 περιπου σε ζημια χωρις νε τερματισει το CD.

Κατι ειναι και αυτο, λιγο απο εδω λιγο απο εκει κατι θα γινει. Παντως ειμαι με 9.500.000 tough

ουτε φυσημα που λενε αλλα αντεχω!

εχω την εντυπωση οτι full immortal set ειναι καλο γιατι με ΟΛΑ τα πρασινα ανεβαζει 100% το damage.

Βεβαια χανεις τους ανεμοστροβιλους ΑΛΛΑ θα εχεις τεραστιο damage + το ring που δε θα χρειαζεται

+ επιλογη σκορπιων ιτεμς στα υπολοιπα... εσεις πως το βλεπετε? μαλιστα ειναι +100% και για call of ancients

* σκεφτομαι να κανω δευτερο βαρβαρο για να το δοκιμασω και να τον εχω για αγροτια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σκεφτομαι να κανω δευτερο βαρβαρο για να το δοκιμασω και να τον εχω για αγροτια...

αυτό έκανα και εγώ , του πήγα και 2 gems lvl 25 ,και με 2 συμπαθητικά ring και amulet είναι το παλικάρι με 1.7m dmg στην καρτέλα με berseker rage φυσικά 

βεβαίως αν φυσήξει αέρας πέφτει με την μια αλλά για αγρότης είναι super

μήπως υπαρχει κανένα  έτοιμο αγροτικό build να μην τεστάρω άδικα ? 

EDIT 

ok βρικα αυτο Link.png Site: speed run build

Επεξ/σία από aliakas

παιδια οταν κυνηγαμε κλειδια ποιος ειναι ο γρηγοροτερος τροπος?

οταν πηγαινω σε public πρεπει να ειμαστε στο ιδιο ΑΚΤ για να πεσει σιγουρα? γιατι νομιζω παλι δεν πεφτει σιγουρα.

Επειτα αν το βρει καποιος που ξερω εγω που το βρηκε αφου δεν μιλαμε ειναι ξενος? υπαρχει κατι που δεν γνωριζω?

ποσο μεγαλωνουν οι πιθανοτητες παιζοντας public για τα κλειδια?

Οταν κανει iniate τον keywarden,θα στο γραψει στο chat,απλα πρεπει να εχεις το νου σου να το δεις.

(Οτ)αν το δεις,κανεις insta teleport σε εκεινον τον παιχτη.

Εγω εχω της εξης απορια.

Ειναι λογικό στα τελευταια 30 καθαρισματα ακτ 1 για bounty,το σεντουκακι στο τελος να μου εδωσε 20 φορες

ena  legendary amulet (toy leoric,δεν θυμαμαι ακριβως ονομα),και τις αλλες 10 ενα legendary mace?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...