mphxths Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 ωχ προβλεπω νεες θεωριες σε στυλ "σπιτακι" τωρα...εχετε γεια ραχουλες ΥΓ : και μενα μου πεσε σημερα αλλα εχω κανονικα relic στον templar... 1
greeneye Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μπηχτη οπως τονισα... δεν ειπα οτι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΟΤΕ απλα... αν δεν εχεις τιποτα το παιχνιδι θα στο πεταξει πολυ συντομα (χωρις να ειναι βεβαιο οτι ειναι No Die). Σιγουρα πιανει το κολπο αφου επιασε και σε μενα... και τωρα διαταγη... SALVAGE ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΓΥΩΜΑΙ! 1
Kapws Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 πρέζα, κόκα και λεφτά τα posts του πρασινομάτη. ήρθε και ζωντάνεψε το thread!
mphxths Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 πανω που θα λεγα οτι δεν εχω ancient shoulders αλλα δεν λεει να μου τους ριξει..λες να τους στειλω αμονι? εγω λεω να στειλουμε οτι non-ancient εχουμε στον smith και να κοβουμε βολτες με τα βρακια μπας και ριξει ancient (βρακια) πρασινοματη δειξε μας τον δρομο λεμεεεεεε!!! 3
greeneye Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 αμα εχεις κοτσια ρισκαρε!!! αλλωστε για 1 αντικειμενο δεν τρεχει κατι, μια χαρα φαρμα κανεις απλα δε θα παιζεις ριφτ μεγαλα. Αντε θα δωσω νεο tip! Ισως αρκει να μην το φορας απλα και να το εχεις στο μπαουλο... Για δοκιμαστε Τστσιδος τελειως ομως, ουτε μπλε ουτε ασπρο στη θεση αυτη! χτες που εκανα δοκιμη στον Τεβλαρ μου να μη φοραω το relic και να το εχω μπαουλο... μου πεταξε και αλλο!!!!!!!!!!!!! Οποιος θελει θα ανεβασω φωτο αργοτερα αν δεν πιστεψει τα πρασινοματικα θαυματα αλα σπιτιου!
BlackScorpionX Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 ναι ρε πρασινομάτη, αλλά εχθές που παίζαμε και σου είπαμε να έρθεις να μας δώσεις λίγο από την τύχη σου... ούτε καν μίλησες στο chat! Τί παθαίνεις όταν είσαιν online και δε μιλας;! Σε πιάνουν οι ντροπές;!
greeneye Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 sorry ρε παιδια απλα επειδη παιζω grift >45 και πεφτει τρελη σφαλιαρα δεν διαβαζω τι γραφετε, αμα διαβαζα θα απαντουσα! συντομα να παιξουμε κανα bounties μαζι! Εχω τσαντιστει κιολας γιατι επαιξα 3 48αρια ριφτ και με εβγαλε στα χειροτερα με εντομα που πετανε μαλακιες και δεν ηξερα που να περασω να μην με ακουμπανε, τα death πηγαιναν συνεφο! Ουτε το nerves δεν προλαβαινε να με σωσει!!! Σε ενα που πηγα να την παλεψω ηταν στα ηφαιστιακα και... γυρνα γυρνα εχασα την εξοδο και δεν ηξερα που να την βρω να γλιτωσω, χαρτη δεν μπορουσα να δω γιατι γινοταν κυριολεκτικα της πουτανας και δεν εβγαλα το 48αρι! Απο κολωνες χαλια μιλαμε και απο αρχηγο στο τελος κλαφτα μιλαμε... οτι χειροτερο, εκανα και πειραματισμους στα runes και ακομα νιωθω να με βαρανε και ειμαι στη δουλεια * Παντως το 1400vitality που λειπει κανει αισθητη την απουσια του... 21% tough ηταν...αυτο ειναι το πρωτο συμπερασμα μου.
greeneye Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 ζοριζομαι δε ζοριζομαι aliakas ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 1
mphxths Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 χτες που εκανα δοκιμη στον Τεβλαρ μου να μη φοραω το relic και να το εχω μπαουλο... δεν θα μου αφησεις αντερο ρε πρασινε...χαχαχα συντομα να παιξουμε κανα bounties μαζι! ε μεχρι εκει μας εχεις ικανους? κανα bounty? ουτε καν απλο ριφτακι ? Τις παπατζες του στυλ " παιζω μεγαλο grift και δεν βλεπω τι γραφετε" τις ακουω βερεσε..σε εχω πετυχει και ενω δεν παιζεις κατι ..απλα καθεσαι στην πολη..γραφουμε μιλαμε ..και συ τπτ..ουτε καν χαιρετας οταν φευγεις... τοσο κλασιμο πια?!?!?! και ειμαι στη δουλεια ωραια δουλεια..προσλαμβανετε μηπως? θελω και γω να δουλευω..πανω στο diablo
greeneye Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 mphxth οταν με βλεπεις στην πολη ειναι που μιλαω... που chataro... ΣΤΟ FACEBOOK ! (TO ALT-TAB να είναι καλά!) * η μπορει να τρωω κουζινα, να ειμαι WC,να μιλαω στο τελ... δεν ειναι και βολικο το ομιλιτο στο diablo gmt γιατι εχεις ενα σωρο ασχετα μυνηματα και πρεπει να εχεις το νου σου συνεχως. Τωρα που το ειπατε παντως θα κοιταω να γραφω οκ.
mphxths Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 τωρα που αποφασισες να γραφεις..δεν υπαρχει clan "This clan is unavailable at this time" ή καποιο τεχνικο προβλημα παιζει ή απλα με σουταρε ο Archie
*nenya* Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Greeneye πες στα γκομενάκια του fb ότι παίζεις Diablo και δεν μπορείς να τους μιλάς εκείνη την ώρα. Αν τα γκομενάκια αξίζουν, τότε θα σε περιμένουν υπομονετικά να τελειώσεις. Focus στο ινσομνιοτσάτ μόνο!!! 1
mphxths Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 γυναικα που βαζει το diablo πανω απο τα γκομενοτσατς...τι αλλο να ζητησει κανεις απο αυτην την ζωη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις