Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα το σκεφτω με τον πρωινο καφε και θα δω τι θα αλλαξω ΓΜΤ!!! Παντως η σιγουρη μια λυση ειναι να κανω

το area damage vitality και θα εχω οτι ειχα πριν αλλα +200 damage παραπανω και ισοροπημενα ολα.

παντως με το ματι πιστευω το +4% δινει λιγοτερο απο αλλαγη στο βασικο damage.

και επειδη δεν εχω καταλαβει κατι καλα... αν κανω arcane h holy h poison ζημια παιζει καπου ρολο? ιδιο νουμερο

δεν πρεπει να παιρνω? (με το σκεπτικο οτι δεν εχω καποιο skill πανω σε κατι απο αυτα). Αν πιασω π.χ

ιδιο νουμερο σε lighting θα παρω παραπανω η τα ιδια?

εγω απο τα λιγα που ξερω απευθυνεται σε σκιλλ δηλαδη αν κανεις damage με φωτια κ το οπλο ειναι φωτια τοτε ναι θα κανεις παραπανω damage αν ητανε κατι αλλο τοτε δεν παιζει ρολο....σου ειπα τι να κανεις με το 4% εμενα που ειμαι μαγος το 4% ειτε το πιστευεις ειτε οχι κανει τρελη διαφορα στα απλα hit ανεβηκε μερικα εκατομυρια πανω κ στα critical σκαω ακομη παραπανω...εχω δει να σκαω 6-7 δις στα critical που εσκαγα 5....στα απλα hit η διαφορα ισως φαινεται μηδαμινη αλλα δεν ειναι...Τωρα ολα ειναι υποθετικα γιατι εχω αλλαξει πολλα setup οποτε μπορει να εκατσε η φαση αλλα γενικα στο damage στο inventory ανεβηκα 100κ.

Δημοσ.

Kάνε reroll το base dmg.Σου δίνει max 4236.Αν rollαρεις το % σου δίνει max 4113

http://rerollcalculator.com/

Gratz για το weapon

Y.γ1:To rend με ρέγουλα,ίσα ίσα να έχεις συνέχεια to Wotb(6-7 hits είναι), αν έχεις τον νου σου και τους ancients να βαράνε δεν χάνεις το bonus από το berseker rage.

Υ.γ2:Fullαρει για  το leaderboard τώρα ο πρασινομάτης. :shock:  :shock:

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα μια βολτα στο 50...επεσε το ξυλο συννεφο..εβλεπα το life να ανεβοκατεβαινει σαν ασανσερ...ειχα φτασει στο χειλος του αφανισμου ισα με 2312 φορες.

Εφτασα στον guardian με 3,5 λεπτα υπολοιπο..προφανως και δεν βγηκε...αλλα νταξ ...απο θεμα μαζοχισμου το κανα :)

• Like 1
Δημοσ.

Το base dmg του 2h ancient mighty weapon ειναι 1462-1609 με attack speed 1,1. Το δικο σου εχει +1656-2072 και +6%.

Αρα (1462+1656+1609+2072)*1,06*1,1/2 = 3963,8 που σου γραφει τωρα.

Με +10% roll (1462+1656+1609+2072)*1,1*1,1/2 = 4113,4

Με max roll στο dmg δηλαδη 1870-2325 ο υπολογισμος γίνεται (1462+1870+1609+2325)*1,06*1,1/2 = 4236,1

Υπάρχει calculator, δε ξέρω αν μπορώ να βάλω link εδώ.

Αρα αν αποφασίσεις να αυξήσεις το dmg του όπλου το καλύτερο είναι να αφήσεις το 6% και να φτάσεις το +weapon dmg όσο πιο κοντά μπορείς στο 1870-2325.

Επομένως 2 επιλογές για το όπλο. Πρώτον αυξηση του dmg όπως είπαμε παραπάνω και κρατάς το area dmg ή δευτερον αφήνεις το dmg ως έχει και αλλάζεις το area dmg σε max 1465 vit.

Σε σχέση με αυτο που έχεις τώρα πρώτη επιλογή +517 dmg στο όπλο +19% area dmg -1118 vitality

και δεύτερη επιλογή +245 dmg στο όπλο +347 vitality 

Tο άμεσο upgrade είναι η δεύτερη επιλογή αλλά να ξέρεις ότι όταν θα ανέβεις paragon και θα βάλεις πόντους στο 3ο tab στο +% life και θα έχεις όλα τα items ancient τότε δε θα χρειάζεσαι το vitality στο όπλο.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις πληροφοριες!

* χωρις μεγαλο damage η αληθεια δεν πας πουθενα...σκεφτομαι να ανεβασω basic damage και

να ψαξω απο αλλου για "αντοχη-ζωη" - μην ξεχναμε οτι θα σκοτωνω γρηγορα οποτε θα μου τρωνε και λιγοτερη ζωη γενικα... Ανεβαινω και paragon θα καλυψω σιγα σιγα ζωη απο αλλου η στην αναγκη θα βαλω ενα διαμαντακι

να μου δινει ζωη... - Ισως βαλω το rend να κανει heal με την δευτερη ιδιοτητα, αλλωστε δε θα το θελω

για το damage τοσο πολυ, δοκιμες θελει το πραγμα. Ισως μου πεσει και αλλο οπλο καλυτερο που ξερεις? :devil:

Εχω ακομα 2 ωρες να αποφασισω μεχρι να σχολασω...!

Δημοσ.

Εχθές το βράδυ μου έπεσε το unity (2o) αλλά απογοητεύτηκα. Περίμενα ότι αντικαθιστώντας τα focus/restraint με unity + halo of arlyse / convention of elements θα μπορούσα να βγάλω άνετα 47+. Δυστυχώς διαψεύστηκα. Ναι μεν βελτιώθηκε η αντοχή αλλά έφυγε πολύ dmg και με το convention δε έχεις reliable dmg σε όλα τα spell ταυτόχρονα. Από την άλλη, με το halo of arlyse, έχω περισσότερη αντοχή και το frost nova είναι πάντα χρήσιμο αλλά η απώλεια σε dmg είναι μεγάλη.

Κρατάω επιφυλάξεις όμως γιατί αφενός δε χρησιμοποιώ τον templar (δε μου έχει πέσει το relic που τον κάνει αθάνατο) και αφετέρου μου λείπουν shoulders (pauldrons of the skeleton king).

Πάντως άλλα σε aether walker και το teleport χωρίς cooldown τα σπάει και ας έχασα dmg. Δεν ξέρω αν θα το κρατήσω γιατί το dmg είναι μεγάλο 5-6%... Θα δείξει..

Δημοσ.

πω ρε φίλε  gratz

base damage με κλειστά τα μάτια από μένα

το vitality θα το πάρεις από αλλού 

PS με αυτό το όπλο με έχεις στεγνά 

γιατί έχεις καλύτερο unity + το στοιχειωμένο templar relic 

Δημοσ.

πω ρε φίλε  gratz

base damage με κλειστά τα μάτια από μένα

το vitality θα το πάρεις από αλλού 

PS με αυτό το όπλο με έχεις στεγνά 

γιατί έχεις καλύτερο unity + το στοιχειωμένο templar relic 

Ερχομαι με φορα... :rolleyes:

* το νεο μου οπλο ζηλιαριδες... σχεδον τερματισε με physical damage :P

post-44836-0-37267600-1432818666_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερχομαι με φορα... :rolleyes:

* το νεο μου οπλο ζηλιαριδες... σχεδον τερματισε με physical damage :P

μαλακια ειπα-πηγα να πω... μετα ειδα οτι ειχε ηδη το οπλο 6% damage νομιζα δεν ειχε καθολου τοτε αξιζει το damage καλα το εκανες απλα προσπαθησε να το πας οσο πανω γινεται...gratz btw

Μιας κ πηγα να την πω την μαλακια μου εγω με αυτο το build παιζω τι λετε??Σορρυ για τα χαλια γραφικα αλλα ειμαι στη δουλεια κ τα SS ειναι απο το λαπτοπ.Παρε και καμια ιδεα build για τον βαρβαρο σου αυτα φοραει ο φιλος μου...

post-279402-0-83422000-1432823526_thumb.jpg

post-279402-0-78046100-1432823539_thumb.jpg

post-279402-0-56310400-1432824474_thumb.jpg

post-279402-0-64487400-1432824482_thumb.jpg

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

aliakas βγαλε το relic που εχεις και καντο salvage και περιμενε να πεσει νεο... το παιχνιδι αναγνωριζεις οτι εχεις ηδη κατι και ΔΕΝ

πολυπεταει!!! Μπορει να ακουγεται μαλακια αλλα εγω μολις το εβγαλα το πεταξε και με NO DIE! για δοκιμασε το...

δε μιλαμε να στο πεταξει σε 5 λεπτα αλλα μετα 4-5 ριφτακια αν ειναι να στο δωσει θα στο δωσει!

• Like 1
Δημοσ.

aliakas βγαλε το relic που εχεις και καντο salvage και περιμενε να πεσει νεο... το παιχνιδι αναγνωριζεις οτι εχεις ηδη κατι και ΔΕΝ

πολυπεταει!!! Μπορει να ακουγεται μαλακια αλλα εγω μολις το εβγαλα το πεταξε και με NO DIE! για δοκιμασε το...

δε μιλαμε να στο πεταξει σε 5 λεπτα αλλα μετα 4-5 ριφτακια αν ειναι να στο δωσει θα στο δωσει!

Θα το κάνω το βράδυ... άμα πιάσει, θα πέσει πολύ γέλιο...

Δημοσ.

το γελιο θαναι να σου πεσει το relic εξω απο το "σπιτακι"... ποιος τον κραταει μετα τον πρασινοματη :)

• Like 5
Δημοσ.

το γελιο θαναι να σου πεσει το relic εξω απο το "σπιτακι"... ποιος τον κραταει μετα τον πρασινοματη :)

Καλά...αμα γίνει αυτό, θα το χάσουμε τελείως το μυαλό μας!!! :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...