Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα αργήσει πολύ έτοιμο είναι βασικά απλά περιμένουν για ενα καλό timing για το release.

Φεςβρουάριος είναι πολύ πιθανός προκειμένου να χτυπήσει νωρίς το SWTOR

Δημοσ.

Δεν θα αργήσει πολύ έτοιμο είναι βασικά απλά περιμένουν για ενα καλό timing για το release.

Φεςβρουάριος είναι πολύ πιθανός προκειμένου να χτυπήσει νωρίς το SWTOR

Και γω αυτό πιστεύω ότι λόγω μαρκετινγκ δε βγαίνει λόγω SWTOR k Skyrim. Στο ενα να περάσει το 2μηνο για να λήξει η συνδρομή κ στο άλλο γιατί ο όχι κολλημένος με d3 έσκασε λεφτά κ πήρε το skyrim αν βγει τώρα το d3 δεν θα τα ξανασκάσει. Και δεδομένου ότι το skyrim πούλησε τόσο πολύ είναι πολλοί αυτοί νομίζω. Αν όμως βγει σε 2-3 μήνες παίζει να πουλήσει πιο πολύ.

Εγω μια ερώτηση, ο witch doctor θα τη παλεύει λέτε ή πολύ κλοκλο κ από αυγό τπτ? Γιατι είχα πορωθεί αλλά μετά από τόσες φορές που είδα τα abilities σκεφτηκα ότι παίζει να τρώει βρωμόξυλο (και να μη ρίχνει).

Δημοσ.

Κάποιοι θα λένε "απ' το κακό στο χειρότερο", αλλά εγώ ακόμα θυμάμαι το σοκ που είχα πάθει όταν πρωτοέπαιξα το Diablo1 σε PS1.

Δημοσ.

Κάποιοι θα λένε "απ' το κακό στο χειρότερο", αλλά εγώ ακόμα θυμάμαι το σοκ που είχα πάθει όταν πρωτοέπαιξα το Diablo1 σε PS1.

το Diablo ήταν θρησκεία στον pentium 2 μου και στο playstation φάνταζε ένα ακόμα παιχνιδάκι της σειράς μπροστά σε κάτι ff, vagrant story...

Δημοσ.

Προφανώς και ήταν καλύτερο σε PC. Μπορεί να το ξεκίνησα σε PS1 αλλά το τερμάτισα σε PIII.

Παρ' ολ' αυτά παιχνιδάκι της σειράς δεν το λες. Είχε την ίδια απίστευτη ατμόσφαιρα και στην κονσόλα, το gameplay ήταν πρακτικά το ίδιο, παιζόταν μια χαρά με χειριστήριο ενώ στο PS1 είχε το πλεονέκτημα ότι περιελάμβανε όλη την narrated εισαγωγή (κάτι που σε PC υπήρχε μόνο στο manual αν θυμάμαι καλά). Αν δεν είχε τύχει να δω όλη την εισαγωγή στο PS1, δεν θα είχα καταλάβει γρι απ' την ιστορία, ούτε θα είχα μπει στο κλίμα του παιχνιδιού.

Όσο για το FF7 σε PS1, μακράν το καλύτερο game ever :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...