Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το life εχει νοημα μεχρι ενος σημειου..απο κει και πανω ειναι σπαταλη του stat , ενω θα μπορουσε να εβαζες κατι καλυτερο π.χ. lifer per fury spent.

Διοτι τι νοημα εχει να χεις π.χ. 1μυριο ζωη με χαμηλο dmg reduction (armor , all res , dodge κλπ) και χαμηλο healing (life per hit , life per fury κλπ)...

Το ξυλο ειναι δεδομενο..το οτι θα χανεις ζωη δεδομενο...το θεμα ειναι να την αναπληρωνεις γρηγορα (το Q εχει τραγικα μεγαλο cooldown για να στηριζεσαι σε αυτο)

ΥΓ : ανεβαζε παντα τιερ..το πολυ πολυ να μην το βγαλεις το επομενο και να τσιμπησεις εκ νεου legs + upgrade gem.

γιατι να χαραμισεις ενα ακομα run με το να κανεις upgrade gem τωρα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

επειδή βαρέθηκα σόλο...έστειλα ένα join request στην clan. (kapws#2310)

solo σε βλεπω και παλι...εχουν λυσσαξει ολοι με τους seasonal chars ...λες και μοιραζουνε legs...

οποτε εσυ που απο οτι βλεπω εχεις 1 char και αυτον νορμαλ...θα κανεις παρεα με τους περιθωριακους τους νορμαλ :)

solo σε βλεπω και παλι...εχουν λυσσαξει ολοι με τους seasonal chars ...λες και μοιραζουνε legs...

οποτε εσυ που απο οτι βλεπω εχεις 1 char και αυτον νορμαλ...θα κανεις παρεα με τους περιθωριακους τους νορμαλ :)

Ναααι μωρέ... έτσι λίγο να χαζεύω καμιά βλακεία στο chat.

Δεν ψάχνω για σχέση... ^^

• Like 1

Ναααι μωρέ... έτσι λίγο να χαζεύω καμιά βλακεία στο chat.

Δεν ψάχνω για σχέση... ^^

κριμα και ψαχνουμε ενα καλο παλικαρι για το κοριτσι μας :) (nenya)

• Like 1

ελα μην κλεβεις μολις σε φτανω :-)

Μπραβο εχουμε γερη κοντρα αλλα εχε χαρη που εχω νεροπιστολο για τουφεκι!!! :mad:

* συνεχως μου πεφτει ο κυβος που δινει socket!!! που στο DIABLO ομως ειναι το γαματο οπλο?!

EDIT : ΟΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΠΕΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! :-)

Για να το μελετησουμε καλα γιατι δεν εχει socket! Τουλαχιστον να ειναι ποιο δυνατο απο το αλλο!

post-44836-0-86691700-1432762368_thumb.jpg

• Like 1

Για μενα αλλαζεις το damage το κανεις 10 κ του πετας σοκετ(κυβος) σε συνδυασμο με την πρασινη πετρουλα θα εισαι αρχοντας....αλλα τωρα που το βλεπω καλυτερα δεν εχει vitality οπως το παλιο οποτε δεν ξερω αν παιζεις με στυλ ωστε να βασιζεσαι στην πολυ ζωη...Αν και για αυτο υπαρχει πετρα για regenaration εγω αυτην εχω στο μαγο κ παω λιγο παραδιπλα κ γεμιζω σε 1 sec 60.000...οποτε εσυ που λογικα τρεχεις με τα ανεμοστροβιλα δεξια αριστερα θα γεμιζεις συνεχεια ζωη και δε σε πειραζει αν εχεις λιγοτερη ζωη...αποψη μου μιας κ εχω κ γνωστο που το παιζει ετσι κ δεν πεφτει με τιποτα κ ας εχει ολο το ριφτ πανω του κ δεν λεω μικρο ριφτ μιλαω για 50+

Για μενα αλλαζεις το damage το κανεις 10 κ του πετας σοκετ πανω με την πετρουλα κ εισαι αρχοντας....

σκεφτομαι οτι η αλλαγη του arcane damage θα δωσει περισσοτερα αφου φτανει μεχρι 2325 εστω και με 6%.

Εχει περιθωριο να παει +250 περιπου. απο 6 σε 10% ποσο παραπανω να δωσει?! Οι υπολοιποι τι λετε?

δε βιαζομαι γιατι ειναι ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΝΑΝ!!! :devil:

δεν εχει vitality πολυ κακο αφου θα ανεβασω damage αλλα θα χασω πολυ σε tough. (21%!)

* το socket με το πρασινο +130% ειναι δεδομενο νομιζω ολοι συμφωνουμε!

• Like 1

Γνωμη μου ειναι οτι αλλαζεις το base dmg του όπλου, θα κερδίσεις πιο πολυ απο οτι αν αλλάξεις το +%.

Οπως βλέπω απο το αλλο που είχες θα χάσεις 1100 vit που ειναι παρα πολυ, πρεπει να το αναπληρώσεις. Αν θέλεις στειλε μου ingame να το δούμε

Αυτο το 6% φωναζει "σε τρολλαραμε πρασινοματη!!"... ειναι να σε βαλει στο ματι η blizz.

Αν το arcane dmg ηταν "black" dmg ισως να ασχολιοσουν ..απο την στιγμη που δεν ασχολεισαι (στα spells/abilities) με arcane dmg το βρισκω λιγο ακυρο να ασχοληθεις μαζι του.

Δυο ειναι οι δρομοι

1. πιανεις το 6% και το κανεις 10αρι + socket + πρασινο

2. πιανεις το area dmg το κανεις κατι πιο σοβαρο π.χ. vitality ή κατι σε dmg/reduce cooldowns κλπ + socket +πρασινο

Ειναι μαλακια η κατασταση του ..το 6% ηταν επικο τρολλιασμα του roll.Αν ηταν 7-8% δεν το σκεφτοσουν..δεν το ακουμπαγες και ακουμπαγες κατι αλλο..το 6αρι ομως ειναι πολυ χαμηλο.

3. ή αλλαζεις build και αρματωνεσαι 2x bul weapons :)

το arcane κτλ δεν λενε κατι μονο του εκτος αν ολα σου τα σκιλλ βασιζονται σε συγκεκριμενο ειδος επιθεσης πχ holy...οσο για το damage οταν κανεις πχ 15 μυρια ζημια κανε ενα υπολογισμο ποσο παραπανω ειναι στα 15 μυρια ζημια ενα 4% παραπανω....ενας απλος υπολογισμος ειναι δες τι damage σκας ετσι οπως ειναι το οπλο κ υπολογισε ποσο θα σκας με +4 πανω απλα πρεπει να του βαλεις την πετρα την πρασινη εννοειτε για να παρεις το σωστο αποτελεσμα κ να δεις αν συμφερει η οχι...Οσο για vitality ποσο ζωη εχεις τωρα?ασε που μπορεις να βαλεις την πετρα για regenaration που σου προτινα μεχρι να πετυχεις αλλο οπλο με vitality πανω...

+1 για την 3 επιλογη του απο πανω....

θα το σκεφτω με τον πρωινο καφε και θα δω τι θα αλλαξω ΓΜΤ!!! Παντως η σιγουρη μια λυση ειναι να κανω

το area damage vitality και θα εχω οτι ειχα πριν αλλα +200 damage παραπανω και ισοροπημενα ολα.

παντως με το ματι πιστευω το +4% δινει λιγοτερο απο αλλαγη στο βασικο damage.

και επειδη δεν εχω καταλαβει κατι καλα... αν κανω arcane h holy h poison ζημια παιζει καπου ρολο? ιδιο νουμερο

δεν πρεπει να παιρνω? (με το σκεπτικο οτι δεν εχω καποιο skill πανω σε κατι απο αυτα). Αν πιασω π.χ

ιδιο νουμερο σε lighting θα παρω παραπανω η τα ιδια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...