Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο guardian νομιζω θεωρειται elite.

To bane of trapped δινει γενικως +% dmg ..

Τι εννοεις "ta elite εχουν impairing control" ?

Oταν λεμε "control-impairing" effect.. εννοουμε το slow/stun..

το gem δουλευει οταν ΕΣΥ κανεις slow/stun τους αντιπαλους με καποιον τροπο.

Ε αυτον τον καποιον τροπο τον δινει η 2η ιδιοτητα του gem με την 15 yard-aura.

Οσοι σε πλησιαζουν στις 15 yards τρωνε slow..οποτε και η 1η ιδιοτητα σου δινει το +% dmg.

Tι να το κανεις το +20% dmg ΑΦΟΥ φας το elite group που θα χεις ξοδεψει 2-3 λεπτα σε αυτο..δεν αναπληρωνεις τον χαμενο χρονο με το +20% dmg.

To bane of trapped σου δινει +%dmg συνεχως...και το αλλο σου δινει +%dmg ΑΦΟΥ φας καποιο elite group...

Δεν ειναι και τοσο δυσκολο διλλημα κατ'εμε ποιο να προτιμησεις :)

Η ουσια ειναι να καθαρισεις τα παντα γρηγορα και να κατσεις μετα με το πασο σου στον guardian.

Αν θες +%dmg to elites υπαρχουν και αντικειμενα που το δινουν... π.χ. furnace :) , stone of jordan (25-30% dmg to elites)

Αλλα δυστυχως με το build σου πρεπει να χεις συγκεκριμενα δαχτυλιδια..κριμα...αλλαξε build και χτυπα το stone of jordan...σκεψου ενα ring και δινει τοσο %dmg to elites.

Αντε αντε αλλαξε build μην το πολυσκεφτεσαι :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι το gem που ειχα μαλλον ειναι καλυτερο για μακρινες βολες αφου ο barbarian εχει επαφες κοντινες οποτε πιανει και η αυρα των 15 yards. Το εχω ηδη, δεν ειδα διαφορα στο damage ουτε στα νουμερα ουτε στο ματι παρολα αυτα. παντως

εβγαλα ξανα περιπατο το rift43... θα το ανεβασω λιγο, το ειχα 39. 3 update με 60% και καταφερα μονο να το παω 40.

1/3 δηλαδη  epityxies, γαμωτο!

δεν αλλαζω build, θα φτασω αυτο στα ορια του και βλεπουμε...!

* σκοτωσα και το μεγαλο γελαδι σαν αρχηγο :shock:

* δυστυχως μετα απο πολλες δοκιμες διαπιστωσα 1 βασικο λαθος που εκανα...

Ας το αναφερω μηπως ειναι χρησιμο για αλλους. Αλλαξα ζωνη πρασινη στα ιδια δηλαδη immortal ΑΛΛΑ

Εβαλα μια που δινει ζωη ανα fury spend και εβγαλα την αλλη που μου εδινε 10% tough παραπανω

το οποιο με ανεβαζε στο θεο σε νουμερα ΑΛΛΑ... αντεχεις οσο αντεχεις, αλλα αφου στριφογυρνας βρε αδερφε γιατι να μην παιρνεις και ζωη αφου ξοδευεις τοσο fury?! Οποτε εχω καλυτερο survive με λιγοτερο tough!

Αν δω οτι η ζωη μου τελειωνει απλα στριφογυρναω λιγο ποιο διπλα απο τον εχθρο μεχρι να ανεβει λιγο, μεχρι

να μπορω να εχω το Q για health ktl! Πλεον παιρνω ζωη απο παντου δηλαδη

1) και απο hit!

2) και απο fury spend!

3) και απο σκοτωνοντας εχθρο! κτλ. Σε συνδιασμο με αυτα εχω το redless rune για να αντεξω και με λιγα...Οσπου να ανεβω.

Εχω και unity, εχω και 6-4 σετ πρασινα με waste kai immortal,εχω και συνεχεις ενεσεις ζωης

και διαμαντακια 46-46-40 νομιζω ειναι λογικο που εβγαλα 45αρι και συνεχιζουμε!

Με λιγα λογια φροντιστε να παιρνετε ζωη απο πολλες πηγες και οχι απο μια. Βοηθαει απιστευτα

αφου μεσα στο παιχνιδι και θα βαρεσετε και θα ξοδεψετε fury και θα σκοτωσετε mobs. Αρα παρτε ζωη απο ολα.

Στο details μπορειτε να δειτε απο που ακριβως παιρνετε ζωη και να κινηθειτε αναλογα. Για αυτο ενα build για καποιον δεν ειναι απαραιτητα το ιδιο καλο για αλλον αφου οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορα!

post-44836-0-07892500-1432673977_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το 10% tough παραπανω πως το δινε ?

με τι stat δηλ ?

Δεν θυμαμαι, θα το δω μολις σχολασω, το εχω στο μπαουλο, θα σου ανεβασω τις 2 ζωνες. Περιπου ιδιες ζωνες ειναι απο οσο θυμαμαι απλα η μια δινει ζωη ana fyry spend και η αλλη... "θα σου πω μεσα στη μερα".  Αυτη τη στιγμη πραγματικα εχω πολυ σπανιο death!

Μου λειπει ενα καλο οπλο ΙΜ ομως για να συνεχω οπως ειμαι. Εχω απολυτα ισοροπημενο build ειδικα στο που παιρνω ζωη.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/58511427

αντε και ενα tip "αλα σπιτακι" : οσοι ΔΕΝ εχετε στον follower το αντικειμενο για "NO DIE" τοτε ΒΓΑΛΤΕ

οτι ηδη εχετε, αφηστε το κενο και το αλλο σπαστε το στον τυπο με salvage. Τοτε το παιχνιδι θα σας το

πεταξει γρηγορα (να ελπιζετε απλα να εχει αυτη την ιδιοτητα) αφου θα αναγνωρισει οτι πρεπει να πεσει

ενα relic ας πουμε... αντε παλι σας εδωσα ελπιδα. :-D

αμα σας πεσει με το καλημερα θελω κερασμα ε?  :X 

Επεξ/σία από greeneye

Αλλαξε bracers.Εϊναι άθλια αυτά που έχεις.Θες phys% και crit chance

Μπορείς να Crafταρεις Reaper's Wraps,αν δεν έχεις το plan πήγαινε σκότωσε τον Malthael(δεν χρειάζεται να πας στο campaign πιάνει και από το adventure mode)

Αλλαξε στα passive το superstition και το relentless με τo nerves of steel και το berseker rage.

Kαι στο Battle rage βάλε το rune Swords to Ploughshares

Μην προσπαθείς να σκοτώσεις όλα τα elites

Y.γ:Θα πρέπει να βγάζεις άνετα 49-50+ grifts μέχρι τον Rg με αυτά τα items και το build.

Για να τον σκοτώνεις θες περισσότερα ancient items,περισσότερα paragon points,μεγαλύτερο upgrade στα gems και λίγο τύχη με τα pylons

Αλλαξε bracers.Εϊναι άθλια αυτά που έχεις.Θες phys% και crit chance

Μπορείς να Crafταρεις Reaper's Wraps,αν δεν έχεις το plan πήγαινε σκότωσε τον Malthael(δεν χρειάζεται να πας στο campaign πιάνει και από το adventure mode)

Αλλαξε στα passive το superstition και το relentless με τo nerves of steel και το berseker rage.

Kαι στο Battle rage βάλε το rune Swords to Ploughshares

Μην προσπαθείς να σκοτώσεις όλα τα elites

Y.γ:Θα πρέπει να βγάζεις άνετα 49-50+ grifts μέχρι τον Rg με αυτά τα items και το build.

Για να τον σκοτώνεις θες περισσότερα ancient items,περισσότερα paragon points,μεγαλύτερο upgrade στα gems και λίγο τύχη με τα pylons

δεν εμφανιζει το τελευταιο μου profil, δες το ξανα μολις ανανεωσει η μαλακια πλζ και πες μου. Παντως εχω to bracer που λες με physical +19% (στο μπαουλο)

απλα χανει σε tough αλλα παιρνω λιγο damage. το CC ειναι το ιδιο. Νομιζω ειμαι καλυμενος με fury γιατι να βαλω το swords?

αν θυμαμαι καλα σου δινει fury για καθε αντιμετωπιση επιθεσης. Για τa αλλα 2 runes ok ανοικτος, δεν ξερω ποιο θα ειναι 100%

χρησιμο αφου η θανατηφορα βολη σωζεται με το rune. Αν ομως την παλευεις δεν εχουμε θεμα, ολα σχετικα ειναι :-)

to berseker ναι θα ανεβασει damage, einai θεμα ποσο survive εχω θα ελεγα. Ας δοκιμασουμε !

ευχαριστω για τις συμβουλες σου.

Το swords σου δίνει globes που δεν έχεις πολλά στο gear σου.Δοκίμασε το πάντως.Είναι 50-50 ποιο από τα 2 runes είναι καλύτερο.

Στο rend συνήθως και εγώ χρησιμοποιώ αυτό που έχεις με το increase dmg.Και το bloodbath είναι κοντά.

Αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα με fury μην τα βάζεις τα Reaper Wrap,αλλά phys% θες ΣΙΓΟΥΡΑ.

Τα unity που έχεις είναι super.Μπορείς να rollaρεις το main σε crit dmg και να τα χρησιμοποιήσεις και σε άλλους characters ή στον barb.Αλλά κράτα το για τώρα.Οταν θα έχεις όλα τα  items ancient το strength σου δίνει λίγο +dmg% και είναι καλύτερο το crit dmg.

Το berseker rage σου δίνει 25% flat increase dmg,κυρίως με τον Rg όπου σχεδόν πάντα θα έχεις γεμάτο fury.Απλώς πρόσεχε να μην πέφτει κάτω από το 95% το fury σου γιατί δεν λειτουργεί το passive.

To nerves of steel είναι cheat death.Θα πεθαίνεις τις μισές φορές από ότι τώρα και  δεν θα ανεβαίνει και το revive timer

το θεμα με το rend ειναι οτι δινει και αυτο αρκετο damage οποτε τραβας μια rend στον αρχηγο ας πουμε οποτε το fury

παυει να ειναι 100% αρα θα χασεις το rune του berserker μεχρι να ξαναπαει το fury full ! προτιμοτερο φυσικα

να μην κανεις κανενα rend αμα παιρνεις +25% damage... η εστω τραβας μια rend...OMΩΣ πατωντας συχνα rend

κατεβαζω τα sec στο call of the ancients,και το wraith  αρα ειμαι μακρια απο full fury αρα δεν εχει πολυ νοημα το berserker...?

Πως βλεπεις την αναλυση μου... που κανω λαθος? γιατι αν δεν παταω rend να κατεβασω χρονο τοτε θα χανω το +50% damage

απο wraith κτλ κτλ.

Να αλλαξω τωρα λες το strength με critical damage? (στο Unity)

Οι παρατηρησεις μου ειναι οι εξης 

1.βγαλε το superstition και βαλε κατι αλλο π.χ. nerves of steel οπως ειπωθηκε για να γλυτωσεις κανα θανατο.

2.το relentless δρομο και βαλε οπως ειπωθηκε το berserker rage...οσο εισαι ΚΟΝΤΑ στο φουλ θα δουλευει..δεν χρειαζεται να ειναι εντελως φουλ δηλ.

3. δεν προτεινω το Swords to Ploughshares στο battle rage ΧΩΡΙΣ REAPER'S BRACERS... αυτα τα 2 εχουν γεννηθει για να υπαρχουν μαζι.Ειναι ενας ευκολος τροπος να γεμιζεις fury (αυτον χρησιμοποιω παραλληλα με τα υπολοιπα..και δεν ξεμενω ποτε..γεμιζει ο χαρτης globes).

Aπο κει και περα χρειαζεσαι καποια περισσοτερα ancients , να ανεβει και το all-res δηλ συν τοις αλλοις , κανα καλυτερο οπλακι σιγουρα ή ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ BUILD :)

• Like 1

το θεμα με το rend ειναι οτι δινει και αυτο αρκετο damage οποτε τραβας μια rend στον αρχηγο ας πουμε οποτε το fury

παυει να ειναι 100% αρα θα χασεις το rune του berserker μεχρι να ξαναπαει το fury full !

ότι ακριβώς λέει ο mphxths

από 45 πήγα 47 μόνο με αυτήν την αλλαγή Reaper+Swords

δεν προτεινω το Swords to Ploughshares στο battle rage ΧΩΡΙΣ REAPER'S BRACERS... αυτα τα 2 εχουν γεννηθει για να υπαρχουν μαζι.Ειναι ενας ευκολος τροπος να γεμιζεις fury (αυτον χρησιμοποιω παραλληλα με τα υπολοιπα..και δεν ξεμενω ποτε..γεμιζει ο χαρτης globes

Βεβαια μην ξεχναμε οτι τα globes πεφτουν απο τα critical hits με ενα ποσοστο γυρω στο 8%.

Αν το critical chance ειναι χαμηλα μην περιμενεις να βρεξει globes.

Αν και πιστευω οτι ολοι μας εχουμε πλεον crit chance > 40%

Σε normal mobs ...θα βρεχει globes...στον guardian οχι και τοσο.

Μου τυχε χτες σε guardian επι 1-2 λεπτα να μην ριχνει ουτε ενα globe..αν ειναι δυνατον..ειχα ξεμεινει απο fury...και εχω κοντα 50% crit chance.

Αρα θες αρκετο crit chance...για να πεις οτι αυτο το 8% θα σκασει καποια στιγμη..αλλο να βαρας 2 critical hits στα 10 και αλλο 5 στα 10...περισσοτερες πιθανοτητες για globes.

(Πανω απο 50% crit chance πιστευω ειναι περιττο...γενικοτερα..οποτε μην το παρακανετε μονο και μονο για τα globes..οπως ειπα στα normal mobs..που σκανε κατα δεκαδες και τα criticals ειναι εκ των πραγματων αρκετα...βρεχει globes χωρις υπερβολη).

Κανε επισης δοκιμη να μιλας και μεσα στο παιχνιδι οσο και στο φορουμ.

Για εναν λογο παιζουμε το diablo ..κριμα δεν ειναι να το σταματησουμε ? :)

πρωτη δοκιμη στο Τ47 (τελευταιο επιτυχημενο το Τ45) με reapers, sword kai berserker...

KANENA DEATH (!!!) - ΧΡΟΝΟΣ ΡΕΚΟΡ 9:21 !!!!

οντως πολυ health globe, den προσεξα μονο AN μου χρειαστηκε to nerves...!

Εφτασα στον αρχηγο σε χρονο DT - παραθετω και φωτο

πολυ δυνατος ειμαι μου φαινεται :X

edit: προς ΜΠΗΧΤΗ : η αλλη ζωνη ειχε +15% life. (ανεβαζε 10% tough)

να ανεβασω Τιερ η να παρω διαμαντακια?! ωραιο διλημα χμμμμμμ

post-44836-0-53390900-1432732729_thumb.jpg

post-44836-0-99364700-1432732738_thumb.jpg

post-44836-0-72849600-1432734361_thumb.jpg

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...