Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

T45 ελαβε τελος!!!! - χρονος 13:39 - μαλιστα ξεκινησα με death και αρνητικο χρονο αφου με εβγαλε στο 4 επιπεδο και γνοταν χαμος με δυνατα mobs! Βαρουσα και εφευγα κυριολεκτικα... παρολο που σκεφτηκα να το παρατησω αφου δε θα προλαβαινα το χρονο το κυνηγησα και χωρις  να βγαλει κολωνα με ηλεκτρισμο που βοηθαει πετυχα μονο το "Νο damage" για λιγο!

Εκει βρηκα ευκαιρια και καθαρισα ena elite, μου εδωσε + damage αφου εχω αναλογα διαμαντακι, καθαρισα 3-4 elite μαζεμενα (!) και πατησα turbo!!!

Οσο για τον αρχηγο και εκει ειχα ενα death και ετρεχα να προλαβω το χρονο παλι!!! Αυτη τη φορα τον προλαβα!!!!!!! - Που να παρω και κανα ΙΚ με 4300 damage να δεις τι θα γινει!

Αντε γεια!!!!!!!

* τσίμπισα άλλο ένα unity (και καλό πάλι!) - κάποιος το ψαχνει?! :P

post-44836-0-78769100-1432658484_thumb.jpg

post-44836-0-01884800-1432659142_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To gem που σου δινει +dmg για x secs αφου φας elite group βγαλτο.

Απο καποιο σημειο και περα ειναι χασιμο χρονου να ασχολεισαι με elite groups εκτος και αν πετυχεις POWER/CONDUIT πυλωνα.

Με τα elites , αυτο που κανω εγω ειναι οτι τα κουβαλαω μαζι μου και τα βαραω μαζι με τα υπολοιπα normal mobs.Αν πεθανουν εχει καλως αν οχι..αστα να ακολουθουν...αν πετυχω τους παραπανω πυλωνες γυρναω και τα πετσοκοβω.

Αν επισης εχουν περιεργα affixes π.χ. jailer/waller που μου γαμανε το WW τοτε απομακρυνομαι με συνοπτικες απο κοντα τους.

Αρα προτιμοτερο ειναι να βαλεις καποιο αλλο gem που να σου δινει dmg.

bane of trapped / taeguk / pain enhancer (αν θυμαμαι καλα τα ονοματα) παιζουν συνηθως

εκτος και αν εχεις πολυ dmg (που δεν νομιζω :) ) τοτε βαζεις καποιο αμυντικο gem π.χ. esoteric alteration

ή αν εχεις build που θελει attack speed που χωνεις το gokok of swiftness

Αντε τωρα αλλαξε build και βαλε τα bul weapons να φτασεις στο 49 που εφτασα σημερα :)

Μιας και δεν σου απαντησε σωστα ο απο πανω..απο οσο ξερω στο ps3 γιατι το εχει ο κολλητος μου, το boss στο απλο ριφτ δεν πεταει πετρα για greater rift τουλαχιστον οσες φορες το εκανα με τον κολλητο μου, μηπως επειδη παιζαμε στο τορμεντ 2-3 και θελει στο τερμα επιπεδο αυτο δεν το ξερω παντως στο χαμηλο επιπεδο δεν πεταει.

Μιας και δεν σου απαντησε σωστα ο απο πανω..απο οσο ξερω στο ps3 γιατι το εχει ο κολλητος μου, το boss στο απλο ριφτ δεν πεταει πετρα για greater rift τουλαχιστον οσες φορες το εκανα με τον κολλητο μου, μηπως επειδη παιζαμε στο τορμεντ 2-3 και θελει στο τερμα επιπεδο αυτο δεν το ξερω παντως στο χαμηλο επιπεδο δεν πεταει.

Eπειδη πολυ πιθανο να μην πηγες σχολειο , κατσε να σου μαθω λιγα νεοελληνικα.

Εγραψα...

"Ο last boss στα rifts συνηθως (σε Τ6 το ριχνει παντα) , ριχνει ενα "trial key""

Συνηθως τι σημαινει ξερεις? αντε να δουμε τι λεει το γοογλε για αυτην την λεξουλα

Παραθετω απο το λινκ http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AE%CE%B8%CF%89%CF%82

τις περισσότερες φορές (όχι όμως πάντα)

Μετα απο αυτην την φιλολογικη αναλυση της απαντησης μου εισαι σιγουρος οτι δεν του απαντησα σωστα?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη πας να το παιξεις εξυπνος κ δεν σε προσβαλα ειπα οτι κανεις λαθος...Και κατι ακομη στο ps3 εχει κουμπι για να κανεις κολοτουμπες στο pc εχει? Αμα δεν ξερετε πραγματα μην μιλατε και πετατε μπουρδες. Φιλικα παντα απλα διορθωσα το λαθος σου κ πηγες να με φας.Φιλε μου αμα δεν εχει γινει στο ps3 patch 2.1 τοτε δεν εχει greater rift...και απο οσο διαβασα στο φορουμ της bliz εχει βγει μονο για ps4 kai xone.

Αντε παρε ενα λινκ για να το παιξεις κ αλλο εξυπνακιας....http://us.battle.net/d3/en/blog/15157764/patch-support-confirmed-for-ps4%E2%84%A2-and-xbox-one%E2%84%A2-8-11-2014

Επεξ/σία από icenex

Η απαντηση μου ειναι ορθοτατη.

Αν εσυ θες να βγαλεις καποιον λαθος δικο σου κομπλεξ.Ακομα και συ οταν απαντησες και προσπαθησες να με βγαλεις λαθος , δεν ηξερες τι γινοταν στο παιχνιδι.

Αυτο φαινεται απο το 

Το ψαξες , ειδες οτι εχει διαφοροποιηση στην κονσολα..και ειπες να ξαναγραψεις μετα το μαθημα νεοελληνικων..

Αν δεν ισχυουν στην κονσολα ο,τι ισχυουν στο pc (πραγμα πολυ πιθανο) αυτο δεν ειναι κατι που θα ελεγξω εγω αλλα ο ερωτουντας.

Οταν εισαι στην κατηγορια  PC GAMES θα λαβεις απαντησεις για την PC ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

Ασε το αλλο ...το λινκ σου ειναι ενα ποστ του 2014...χαχαχα ε ρε κατι γελια.

Δηλαδη παιζει να χει κανονικα grifts στην κονσολα...απλα ειναι αυτο που ειπα..σε χαμηλα τορμεντ η πιθανοτητα να ριξει το "trial key" δεν ειναι 100%...

Πω εισαι τερμα βλακας δεν εξηγειται αλλιως.Πρωτον στο Ps3 εχω παιξει ως εκεινο το επιπεδο δυσκολιας γιατι δεν το εχω σπιτι μου και δεν εχω φτασει μακρια ωστε να μπορω να παιξω στο τερμα επιπεδο οποτε στο επιπεδο  που εχω παιξει δεν ειχε πεταξει εξου και η απαντηση μου.Απο σενα περιμενα να μαθω ελληνικα που αφου εισαι στην κατηγορια Pc ξερεις τοσα καλα ελληνικα που σε ρωταει ο αλλος για ps3 και του απαντας για pc.Αν δεν ξερεις και δεν μπαινεις στο κοπο οπως μπηκα εγω να μαθω τι παιζει με το ps3 τοτε μην δινεις απαντηση πες δεν ξερω κ μην συνεχιζεις να το παιζεις εξυπνος γιατι εκτιθεσαι απο την βλακεια σου.Το λινκ στοκε αν διαβασεις ειναι απο 11ος μηνας δηλαδη πριν 6 μηνες δεν ειναι πριν 3 χρονια κ αμα ψαξεις στο ιντερνετ θα δεις οτι δεν εχει γινει τιποτα για το ps3 και κανουν petition για να μπει το update και στο ps3 xbox 360.

Για αλλη μια φορα εκτιθεται η βλακεια σου.Αντε περαστικα σου και πιστεψε δεν προκειται να ασχοληθω να απαντησω οτι και να πεις γιατι εισαι μπετοβλακας τελειως κ σου κανω την χαρη κ αποχωρω απο το θεμα γιατι δεν μπορω να μιλαω με ηλιθια ατομα κ στοκους..

Αφου εχεις παιξει μεχρι εκεινο το επιπεδο δυσκολιας γιατι πας να απαντησεις με μισες γνωσεις?

Ασε να απαντησουν αυτοι που εχουν παιξει σε παραπανω επιπεδο δυσκολιας και γνωριζουν και ελληνικα.

Οσο για το λινκ σου..το ξανα παραθετω για να το δεις καλα http://us.battle.net/d3/en/blog/15157764/patch-support-confirmed-for-ps4%E2%84%A2-and-xbox-one%E2%84%A2-8-11-2014

8-11-2014 !!! ξυπναααααααααααααααααααααααααααααα

ασε δε που δεν ειναι 11ος μηνας..στην Αμερικη γραφουν τον μηνα ΠΡΩΤΟ και την ημερα ΔΕΥΤΕΡΗ...δηλαδη το εν λογω ποστ στο λινκ σου ειναι 11 αυγουστου του 2014 !!!!

οχι μονο εχεις ελλειπεις γνωσεις αλλα παραπληροφορεις με λινκ που ειναι ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙΟ.

Απο κει και περα τι εχει γινει στις κονσολες..δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει..

Απαντησα τι γινεται στα PC μιας και για την pc εκδοση μιλαμε εδω..ΑΝ υπαρχουν grifts στις κονσολες κατα πασα πιθανοτητα ισχυει η απαντηση μου.

Απλα πραγματα.

YΓ : παρτε και ενα βιντεο 

οπου ο τυπος παιζει σε κονσολα..και εχει keystone of trials ..αρα εχει περαστει του patch (αυτο που αναφερεται το λινκ που ειναι ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙΟ) και υπαρχουν κανονικα grifts.

Aν και δεν λεει τι κονσολα ειναι..το patch για τις κονσολες που βαζει legendary gems και grifts ειναι το 2.1

Αν υπαρχει για το ps3 τοτε θα τα χει..αλλιως @@.

Eχω κανει παντως ολα τα updates οποτε μαλλον εχει περαστει το great rift..Θα κανω πιο τουμπανο τον crusader μου και θα δοκιμασω ποιο ψηλα torments ... Παντως αυτη η kadala μου εχει ρουφηξει ολα τα shards και ακομα με 3 items απο το akkhan σετ ειμαι...εχω ακουσει οτι το roland's ειναι πιο δυνατο αλλα εφοσον μου ηρθει πρωτα το akkhan θα συνεχισω με αυτο. Μην μαλωνετε ομως plx plox. :P

Για να αποδειξω οτι δεν ειμαι το ιδιο μπετοβλακας σαν εσενα κ ξερω ποτε λεω κατι σωστο κ ποτε κατι λαθος.Πρωτον οκ δεν παρατηρησα καλα την ημερομηνια η οτι το site ειναι αμερικανικο εξου κ ο μηνας πρωτος.Αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ισχυει οτι λεω και οτι δεν εχουν βγαλει patch για το ps3 xbox360 και οτι εχουν κανει petition για να τους βαλουν το patch.Μια απλη αναζητηση θα σου βγαλει αυτα που λεω εγω αλλο το pc αλλο το ps3 εκει ειπα οτι ητανε το λαθος σου κ επεσες να μου την πεις.

Και οσο για το trial key αν ισχυει οτι και στο pc τοτε στο τορμεντ επιπεδο 3-4 που επαιζα στο ps3 τοσες φορες που εχω παιξει εστω και μια φορα θα επρεπε να ειχε πεσει trial key και το αναφερα αλλα εκει να πεις την εξυπναδα σου οτι δεν ξερω ολα τα πραγματα.Χαιρω πολυ αν μπορουσα να παιξω στο τερμα επιπεδο θα ελεγα με σιγουρια οτι δεν πεταει.

Οριστε παρε κ μια απαντηση σε φορουμ με πιο προσφατη ημερομηνια αφου κολλησες εκει.Μαλλον αλλος εχει κομπλεξ κ δεν θελει να παραδεχτει το λαθος του οχι οτι εγω δεν ξερω ελληνικα....http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15701235148

ps.Μιας και ξερεις τοσο καλα ελληνικα ελπιζω να ξερεις κ καλα αγγλικα για να κανεις σωστη μεταφραση τι απαντανε τα ατομα στο θεμα μπας κ ανοιξεις τα ματια σου και καταλαβεις τι λεω τοση ωρα που το παιζεις εξυπνακιας.

@bele

Τσεκαρε αν εχει το 2.1 patch..αν δεν το χει..δεν εχεις legendary gems/grifts..

@icenex

https://www.change.org/p/blizzard-entertainment-upgrade-reaper-of-souls-xbox-360-and-ps3-to-2-1-0

ριξε μια υπογραφη εδω ...ειναι στα αγγλικα...δεν ειναι στα ελληνικα να μπερδευτεις.

Τεσπα για να μην μαλωνω αδικα αφου δεν καταλαβαινουν ορισμενοι.Φιλε bele update για το ps3 για να παιξεις greater rift δεν υπαρχει αν εχεις το απλο diablo 3. Ο μονος τροπος για να παιξεις greater rift ειναι αν εχεις την εκδοση diablo 3 ultimate evil edition 2.1 αλλιως το ξεχνας και παιζεις μονο τα απλα ριφτ.

mphxth το gem αυτο το εχω για μπαλαντερ... πυλωνα βρισκω σχεδον παντα γιατι το "τρεχω" το θεμα μεχρι να βρω και κερδιζω χρονο

Το βασικοτερο ομως ειναι ενα ακομα +15% στα elites που το χρειαζομαι αφου εχω καπως αδυναμο οπλο. Αυτα τα 3 ειχα πριν

και τωρα τα 2... δεν εχω το bane of trapped τωρα αλλα ισως το ξαναβαλω για δοκιμη. Τι ακριβως κανει αυτο γιατι

δεν το εχω καταλαβει απολυτα...

Στα επιπεδα που βρισκομαστε (grifts 40+) δεν ασχολεισαι με τα elites γιατι πολυ απλα δεν πεθαινουν γρηγορα..χανεις χρονο.

Ασε που αν εχουν κανα περιεργο κολπο (jailer , waller κλπ) μπορεις να γραψεις death χωρις λογο..και μετα που θα φτασεις guardian ο death timer θα χει ανεβει και το καθε δευτερολεπτο θα μετραει.

Αρα και το +15% dmg to elites ειναι αχρηστο απο την στιγμη που θα αποφασισεις να μην ασχοληθεις με τα elites.

Επισης αν δεν εχεις και αλλο %dmg to elites απο αλλο αντικειμενο..μονο αυτο δεν προκειται να κανει ιδιαιτερα διαφορα στον guardian.

Στην τελικη , η φιλοσοφια μου ειναι , να φας γρηγορα τα παντα και να ξοδεψεις χρονο στον guardian...

To bane of trapped κανει το εξης (απο οσο εχω καταλαβει)

1. η 1η ιδιοτητα αυξανει το dmg σου απεναντι σε οποιον εχθρο ειναι υπο την επιρρεια control-impairing effect (δηλ stun/slow)

Μονη της ειναι αχρηστη ..εκτος και αν με καποιο ability/passive/spell κανεις mass-slow mass-stun τους εχθρους.

2. η 2η ιδιοτητα δημιουργει μια αυρα γυρω σου (15 yards ευρος) που οσοι εχθροι ειναι σε αυτο το ευρος τρωνε στην ουσια slow (control-impairing effect)

Αρα η 2η ιδιοτητα κανει την 1η ιδιοτητα να λειτουργει συνεχως (μεσα στο καθορισμενο ευρος των 15 yards).Αρα δεν χρειαζεσαι καποιο ability/passive/spell για να κανεις τους εχθρους mass-slow/stun ...το κανει με την αυρα ...η 2η ιδιοτητα...

Aρα στην ουσια στον barbarian που ειναι ολοι πανω σου και σε βαρανε...και τους βαρας..εχεις μονιμως +%dmg απο το gem αυτο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω πολύ σωστη η αναλυση σου, κατι τετοιο στο περιπου ομως ειχα καταλαβει και εγω.

εγω εχω συνολικα +15%+15%=30% στα elites. o guardian δεν ειναι elite? δεν μετραει για το τελος?

Προφανως μετραει... ομως το αλλο ουσιαστικα δινει ποιο πολυ γιατι πρεπει να το εχω ηδη στο 28,50%

αν θυμαμαι καλα, αν εχω και το +15% (το ενα απο τα 2 ) στα elite τοτε θα παω πολυ καλα. Λιγο

πολυ τα elite εχουν impairing control αρα μαλλον το bane διαμαντι ειναι ποιο χρησιμο, θα κανω δοκιμη.

* Παντως αν ακοτωσεις elite το 1 λεπτο +20% damage που παιρνεις ειναι σημαντικο για τους μικρους mobs

αφου καθαριζεις γρηγοροτερα. Απλα να ελεγξουμε ποιο τελικα δινει more damage.

edit : και ξαφνικα μουσικη rodeo και σκοτωνα γελαδια... :unsure:

post-44836-0-38517100-1432673349_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...