drachilles Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 λες να φταiει που εχω τους beta drivers 15.4 εχω amd xfx 6990 Gpu ......εννοειται τα εχω ολα τερμα οσο παιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 λες να φταiει που εχω τους beta drivers 15.4 εχω amd xfx 6990 Gpu ......εννοειται τα εχω ολα τερμα οσο παιζω. ενοειται μην παιζεις με beta... βαλε certificited drivers. και αν δεν φτιαξει μετα βαλτα ολα low να δεις αν εχει θεμα ακομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Κάνε repair το παιχνίδι.. και δες να κάνεις install τα nvidia physx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drachilles Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 ενοειται μην παιζεις με beta... βαλε certificited drivers. και αν δεν φτιαξει μετα βαλτα ολα low να δεις αν εχει θεμα ακομα. μα δεν ειχα θεμα μια χαρα επαιζα ξαφνικα το εκανε αυτο τωρα βαζω τους επισημους! αλλα low γιατι δεν πιστευω οτι ξαφνικα εχει θεμα η καρτα μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 μα δεν ειχα θεμα μια χαρα επαιζα ξαφνικα το εκανε αυτο τωρα βαζω τους επισημους! αλλα low γιατι δεν πιστευω οτι ξαφνικα εχει θεμα η καρτα μου.... Oταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει το παιχνιδι,πολλοι ειχαν προβλημα αντιστοιχο με το δικο σου.(για to d3 λεω,oχι το expansion). Δοκίμασε τις λυσεις που σου προτειναν,οντως εχεις πολλες πιθανοτητες να κανεις την δουλεια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 παρατηρησε αν στο κανει οταν η οθονη ειναι τιγκα στο τερας και γινεται χαμος... κανε τις δοκιμες και πες μας παντως εγω ειμαι με intel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 πω ρε φίλε αυτό το unity λέει πολλά προσωπικά θα άλλαζα το +elite dmg σε +50% crit dmg και το relic έχω βρικολακιάσει και δεν λέει να πέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μηπως αναφερεσαι στο Not the cow level,που ανοιξε για την επετειο? προφανως..απλα εληξε..μην περιμενει κανεις να υπαρχει επ' απειρον. ηταν για λιγες μερες.Αυτο ειπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 πω ρε φίλε αυτό το unity λέει πολλά προσωπικά θα άλλαζα το +elite dmg σε +50% crit dmg και το relic έχω βρικολακιάσει και δεν λέει να πέσει νομιζω δε σε αφηνει να αλλαξεις το elite damage! η μαλακιες λεω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 δεν ξέρω απλά λέω τσέκαρε το δίπλα από το stat πάτα το ερωτηματικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια..ειμαι γενικα νεος στον κοσμο του Diablo και αν μπορειτε θα ηθελα λιγες συμβουλες. Να σας πω οτι ειμαι απο PS3 αλλα απλα θελω να ρωτησω σχετικα με items και build. Παιζω crusader 70 περιπου 50 paragon και προσπαθω να buildαρω το holy shotgun. Eιμαι με fate of feil και με 3 items απο το akkhan set. Εχω διαβασει αρκετα guides, απλα θα ηθελα να μου πειτε αν το build ειναι ok για t6. Επισης τι πρεπει να προσεξω για τα gems και τι enhancements πρεπει να κανω στο σετ μου; Εχω ηδη αλλαξει το fire damage του οπλου μου σε holy. Kαι τελος, φαρμαρω σε adventure mode/rifts t4 με αλλους online πως, ανοιγω το greater rift? Aν εχω δει σωστα, απο εκει ανεβαινεις καποια tiers και crafταρεις τα legendary gems ? Thanks για οποιαδηποτε απαντηση (Κανονικα θα ποσταρα στο Console Games topic αλλα δεν ειδα καποιο θεμα σχετικα με το diablo εκει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 δεν ξέρω απλά λέω τσέκαρε το δίπλα από το stat πάτα το ερωτηματικό τωρα δε με αφηνει αλλα απο οσο θυμαμαι αυτα με τα πορτοκαλι ΔΕΝ αλλαζουν! Γαμωτο επαιξα 45αρι Rift και ενω πηγα χωρις κανενα death στο τελος, εβγαλε τον boutcher μια χαρα... δυστυχως για 2-3 sec ΔΕΝ προλαβα!!!!!!!!! ατυχια πραγματικη.... το εχω το 45αρι, και αν βρω καλυτερο οπλο τοτε παμε για ποιο ψηλα. * δες εδω γκαντεμια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Kαι τελος, φαρμαρω σε adventure mode/rifts t4 με αλλους online πως, ανοιγω το greater rift? Aν εχω δει σωστα, απο εκει ανεβαινεις καποια tiers και crafταρεις τα legendary gems ? Thanks για οποιαδηποτε απαντηση (Κανονικα θα ποσταρα στο Console Games topic αλλα δεν ειδα καποιο θεμα σχετικα με το diablo εκει ) Δεν εχω ιδεα απο crusader οποτε θα σχολιασω το παραπανω μονο. Ο last boss στα rifts συνηθως (σε Τ6 το ριχνει παντα) , ριχνει ενα "trial key" με αυτο το trial key καθαριζεις καποιον αριθμο waves τερατων..και αναλογως ποσα καθαρισεις (εχεις timer που ανανεωνεται με το καθαρισμα καθε wave) σου βγαλει μια "πετρα" καποιου επιπεδου grift. Την πετας μεσα και παιζεις ..αν καθαρισεις τα παντα μεσα σε λιγοτερο απο 15 λεπτα..σου δινει την δυνατοτητα να 1.level up καποιο gem (αυτη η επιλογη υπαρχει ειτε εισαι εμπροθεσμος ειτε εκπροθεσμος) 2. να αναβαθμισεις την πετρα σου (αναλογως τι χρονο εκανες στην ανεβαζει συγκεκριμενο αριθμο επιπεδου..απο οτι εχω παρατηρησει μαξιμουμ να την παει +10 επιπεδα) Αν καταφερεις και εισαι εμπροθεσμος , ανεβαινει και ο αριθμος των shards που μπορεις να εχεις μαζεμενα (αυτα ντε που καταπινει η kadala) Στο grift δεν εχει loot..ο,τι ριξει το ριχνει ο guardian στο τελος..οποτε απλα τρεχεις και βαρας να προλαβεις το ρολοι... YΓ : εβγαλα το 47αρι σημερα κυριολεκτικα στο τελευταιο δευτερολεπτο...ειχα μαλακισμενα mobs (εκεινα που ριχνουν τα traps) και μαλακισμενο guardian (τον μαλακα με τα poisons).Ισως ειχα καλυτερο χρονο αν ειχα αλλα mobs/guardian. Προσπαθειες σε 48 και 49 απεβησαν ακαρπες...εφτανα με αρκετο χρονο στον guardian..αλλα δυστυχως @@. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drachilles Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Κάνε repair το παιχνίδι.. και δες να κάνεις install τα nvidia physx τελικα εβαλα και το nvidia physx το οποιο πρεπει αυτο να εφτιαγε ειχα πριν nvidia και το ειχα αφαιρεσει δνε ηξερα οτι αυτο χρειαζετε ανεξαρτητα καρτα γραφικων που εχεις! μεχρι στιγμης δεν το εχει κανει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δεν εχω ιδεα απο crusader οποτε θα σχολιασω το παραπανω μονο. Ο last boss στα rifts συνηθως (σε Τ6 το ριχνει παντα) , ριχνει ενα "trial key" με αυτο το trial key καθαριζεις καποιον αριθμο waves τερατων..και αναλογως ποσα καθαρισεις (εχεις timer που ανανεωνεται με το καθαρισμα καθε wave) σου βγαλει μια "πετρα" καποιου επιπεδου grift. Την πετας μεσα και παιζεις ..αν καθαρισεις τα παντα μεσα σε λιγοτερο απο 15 λεπτα..σου δινει την δυνατοτητα να 1.level up καποιο gem (αυτη η επιλογη υπαρχει ειτε εισαι εμπροθεσμος ειτε εκπροθεσμος) 2. να αναβαθμισεις την πετρα σου (αναλογως τι χρονο εκανες στην ανεβαζει συγκεκριμενο αριθμο επιπεδου..απο οτι εχω παρατηρησει μαξιμουμ να την παει +10 επιπεδα) Αν καταφερεις και εισαι εμπροθεσμος , ανεβαινει και ο αριθμος των shards που μπορεις να εχεις μαζεμενα (αυτα ντε που καταπινει η kadala) Στο grift δεν εχει loot..ο,τι ριξει το ριχνει ο guardian στο τελος..οποτε απλα τρεχεις και βαρας να προλαβεις το ρολοι... YΓ : εβγαλα το 47αρι σημερα κυριολεκτικα στο τελευταιο δευτερολεπτο...ειχα μαλακισμενα mobs (εκεινα που ριχνουν τα traps) και μαλακισμενο guardian (τον μαλακα με τα poisons).Ισως ειχα καλυτερο χρονο αν ειχα αλλα mobs/guardian. Προσπαθειες σε 48 και 49 απεβησαν ακαρπες...εφτανα με αρκετο χρονο στον guardian..αλλα δυστυχως @@. Eισαι αρχοντας, μου ελυσες πολλες αποριες..προς το παρον θα δυναμωσω τον crusader μου γιατι t6 δεν βγαζω ακομα. Thanks και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις