Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ψαξε για builds sto diablofans. Βασικα παιζε bounties και μαζεψε items ειδικα πρασινα.

Στο αγελαδα level μην περιμενεις κατι απλα ειναι σημειο λιγοθ γελιου, αντε να πεσει και κανα legendary μια απο τα ιδια.

5 λεπτ κραταει, μαλακια γενικα αν το καλοσκεφτεις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

UPDATE

Xadc5qK.jpg

μεγάλο άγχος στον guardian 

τελικά βγήκε μέσα στον χρόνο

ταβάνι πάλι :P

μικρή αλλαγή στο build μου ww με heal αυτή τη φορά

για πιο safe σβούρες

tnx mphxths - archie 

παραλιγο να βγαλω 47αρι και γω σημερα..φτανω στον guardian με υπολοιπο 5,5 λεπτα

λεω εδω ειμαστε..θα του τσακισω τα πλευρα...και βγαζει τον μαλακα με τους ανεμοστροβιλους...αν ειναι δυνατον δηλ...

μολις επεξα rift44 ! πηγα πολυ καλα μεχρι αρχηγο σχετικα αλλα δυστυχως για πολυ λιγο λογω ξαφνικου death και χαμηλου οπλο damage μιας και πηγα με 6 waste kai 4 immortal δεν το προλαβα! Το εχω ομως!!! Ας πεσει ενα καλο ΙΚ και να δεις γελια!

να ρωτησω και εγω κατι αν ξερει καποιος να βοηθησει? ειμαi στο ros και ενω εχω μπει στην πιστα με την μαγισα που ψαχνεις για αν σκοτωσεις με κολαει σε ενα συγκεκριμενο μερος κai με πεταει εκτος TO diablo 3 anaferomai sto act 5 βασικα!

αναγκαστικα κανω ρεσετ desktop το Game  και συνδεομαι  αλλα ξανα ματα το ιδιο με πεταει παλι μλις παω στο συγκεκριμενο μερος της πιστας????? εχετε ακουσει κατι παρομοιο????  

να ρωτησω και εγω κατι αν ξερει καποιος να βοηθησει? ειμαi στο ros και ενω εχω μπει στην πιστα με την μαγισα που ψαχνεις για αν σκοτωσεις με κολαει σε ενα συγκεκριμενο μερος κai με πεταει εκτος TO diablo 3 anaferomai sto act 5 βασικα!

αναγκαστικα κανω ρεσετ desktop το Game  και συνδεομαι  αλλα ξανα ματα το ιδιο με πεταει παλι μλις παω στο συγκεκριμενο μερος της πιστας????? εχετε ακουσει κατι παρομοιο????  

χτες ειχα και εγω καποια disconect... αν δεν ηταν αυτο τοτε δοκιμασε να περασεις απο το σημειο με low ρυθμισεις στα γραφικα σε ολα. Αν παλι δε φτιαξει δοκιμασε νεοτερο driver στην καρτα γραφικων. Αυτα θεωρητικα παντα μιας και δεν ξερω το μηχανημα σου αλλα κατι τετοιο δειχνει να ειναι απο τα παραπανω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...