greeneye Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 800-900 θα φτασεις πολυ γρηγορα και θα κανεις βολτα ανετα torment6... μετα γινεσαι αγροτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Τι mode προτείνετε για να το φταασω αυτο to dps?Τωρα κανω bounties και μερικά rifts.Δεν μπηκα και καθολου cow level.Εχει ακομα increased item drop rate εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ψαξε για builds sto diablofans. Βασικα παιζε bounties και μαζεψε items ειδικα πρασινα. Στο αγελαδα level μην περιμενεις κατι απλα ειναι σημειο λιγοθ γελιου, αντε να πεσει και κανα legendary μια απο τα ιδια. 5 λεπτ κραταει, μαλακια γενικα αν το καλοσκεφτεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 το cow level δεν υφισταται πια..ηταν για καμμια 5-6αρια μερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 μα την παναγια κριμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 UPDATE μεγάλο άγχος στον guardian τελικά βγήκε μέσα στον χρόνο ταβάνι πάλι μικρή αλλαγή στο build μου ww με heal αυτή τη φορά για πιο safe σβούρες tnx mphxths - archie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 παραλιγο να βγαλω 47αρι και γω σημερα..φτανω στον guardian με υπολοιπο 5,5 λεπτα λεω εδω ειμαστε..θα του τσακισω τα πλευρα...και βγαζει τον μαλακα με τους ανεμοστροβιλους...αν ειναι δυνατον δηλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 εμενα που μου βγαζει συνεχως το χοντρο με τα αερια που σε πανε αιμα ?! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΜΩΣ........... πλεον δεν θα μεινω ποτε ξεκρεμαστος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 gratz ρε εγώ ακόμα το ψάχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 μολις επεξα rift44 ! πηγα πολυ καλα μεχρι αρχηγο σχετικα αλλα δυστυχως για πολυ λιγο λογω ξαφνικου death και χαμηλου οπλο damage μιας και πηγα με 6 waste kai 4 immortal δεν το προλαβα! Το εχω ομως!!! Ας πεσει ενα καλο ΙΚ και να δεις γελια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 και με αυτο το οπλο το εχεις το 44 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 η τυχερη μου μερα ειναι σημερα! μετα το relic no die επεσε μολις και unity με socket και cc 6 !!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕ αρχισαμε τα ρεκορακια...! (Τ43 - 9:08) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drachilles Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 να ρωτησω και εγω κατι αν ξερει καποιος να βοηθησει? ειμαi στο ros και ενω εχω μπει στην πιστα με την μαγισα που ψαχνεις για αν σκοτωσεις με κολαει σε ενα συγκεκριμενο μερος κai με πεταει εκτος TO diablo 3 anaferomai sto act 5 βασικα! αναγκαστικα κανω ρεσετ desktop το Game και συνδεομαι αλλα ξανα ματα το ιδιο με πεταει παλι μλις παω στο συγκεκριμενο μερος της πιστας????? εχετε ακουσει κατι παρομοιο???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 το cow level δεν υφισταται πια..ηταν για καμμια 5-6αρια μερες... Μηπως αναφερεσαι στο Not the cow level,που ανοιξε για την επετειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 να ρωτησω και εγω κατι αν ξερει καποιος να βοηθησει? ειμαi στο ros και ενω εχω μπει στην πιστα με την μαγισα που ψαχνεις για αν σκοτωσεις με κολαει σε ενα συγκεκριμενο μερος κai με πεταει εκτος TO diablo 3 anaferomai sto act 5 βασικα! αναγκαστικα κανω ρεσετ desktop το Game και συνδεομαι αλλα ξανα ματα το ιδιο με πεταει παλι μλις παω στο συγκεκριμενο μερος της πιστας????? εχετε ακουσει κατι παρομοιο???? χτες ειχα και εγω καποια disconect... αν δεν ηταν αυτο τοτε δοκιμασε να περασεις απο το σημειο με low ρυθμισεις στα γραφικα σε ολα. Αν παλι δε φτιαξει δοκιμασε νεοτερο driver στην καρτα γραφικων. Αυτα θεωρητικα παντα μιας και δεν ξερω το μηχανημα σου αλλα κατι τετοιο δειχνει να ειναι απο τα παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις