mphxths Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Εγώ παλευω ακόμα να πάω 70 level το πιο ευκολο πραμα πλεον στις μερες μας..μην τρελαθουμε κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoomWrath21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Σίγουρα! Απλα εγώ το παίζω το παιχνιδι στο hard και είμαι στο act 5. Ακόμα δεν έχω τελειώσει την ιστορία δηλαδή και το πάω χαλαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 dust devil ηθελα να πω παιδια και οχι τορπιλες. καλες θα ηταν και αυτες βεβαια οσο για το ιμμορταλ με 1 σετ και το ring εχεις κανονικα τους γιγαντες μεχρι να πεθανουν, οποτε 1 σετ θες και με το δαχτυλιδι πας στα 2. Το χρονο το ριχνεις οπως ειπα παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Σίγουρα! Απλα εγώ το παίζω το παιχνιδι στο hard και είμαι στο act 5. Ακόμα δεν έχω τελειώσει την ιστορία δηλαδή και το πάω χαλαρά Ε ναι λογικό, στο hard μην περιμένεις να πέφτουν βροχή τα xp (και τα items). Χαλλλλαρά και απολαύστικά λοιπόν. Αν ωστόσο κάποια στιγμή θες boost, πες μας. Είμαστε στο clan του insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Έχουν μειώσει τα Drops σε Legendary? Παίζω Torment 3 τις τελευταίες 3 μέρες που το ξανά άρχισα και σύνολο έπεσε ένα legendary ring και ένα Belt. Παλιά θυμάμαι μέσα στην μέρα θα είχα σίγουρα 2-3. Τόσο πολύ κατούρημα οι RNG Gods πλέον; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 οσο για το ιμμορταλ με 1 σετ και το ring εχεις κανονικα τους γιγαντες μεχρι να πεθανουν, οποτε 1 σετ θες και με το δαχτυλιδι πας στα 2. Το χρονο το ριχνεις οπως ειπα παραπανω. τι εννοεις 1 σετ και το ring? εννοεις 1 αντικειμενο απο το σετ και το ring? Aν ναι τοτε σου ξαναλεω..οτι με ενα αντικειμενο + ring δεν παιρνεις το μπονους των 2 αντικειμενων (σε οποιοδηποτε σετ εχει μπονους με 2 αντικειμενα) και για του λογου το αληθες το ring -> https://www.dropbox.com/s/xnion6ffk128r3e/Screenshot001.jpg?dl=0(διαβασε και την περιγραφη του) και μενοντας μονο με 1 immortal's -> https://www.dropbox.com/s/sfdrxo35rruhd10/Screenshot000.jpg?dl=0 Βλεπεις να μου δινει το μπονους? Εκτος και αν εννοεις κατι αλλο αλλα χαθηκε το νοημα στην μεταφραση (ξερεις..τορπιλες..dust devils και τα σχετικα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) ναι τελικα εχεις δικιο, ειχα και γαντι και κατι αλλο. Εκανα τωρα δοκιμη, με 1 ΔΕΝ το δινει. Κεκτημενη ταχυτητα, επειδη εκανα πολλες αλαγες και δοκιμες μου φανηκε πως το ειχα και με 1. Παντως βλεποντας 4-5 profil απο υψηλα Tier ειδα οτι πανε προς αλλες κατευθυνσεις και οι περισσοτεροι δεν εχουν γιγαντες αλλα σιγουρα εχουν ανεμοστροβιλους. edit : πως βγαινει ρε παιδια ο voracity με τα αερια που βγαζει? δεν αντεχω καθολου και ειμαι με 17+ tough Οσο και να εισαι μακρια σε πιανουν αμεσως. Και πρεπει να τον βαρεσεις κοντα με βαρβαρο. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2015 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 τον μετακινεις...πας κοντα του να βγαλεις ανεμοστροβιλους ωστε να τρωει dmg απο αυτους οσο εσυ στριφογυρνας χωρις να μπορεις να πλησιασεις...και μετα τον παρασερνεις παραπερα..και παραπερα..και παραπερα..σε "καθαρα" απο αερια σημεια. Ειναι λιγο μανικι για barbarian μιας και πρεπει να τον πλησιαζεις για να τον βαρας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 δηλαδη αμα πας χωρις ανεμοστροβιλους τι κανεις? απλα σκυβεις στα 4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 UPDATE πήγε πολύ καλά και 47 το είχα @mphxths tnx for the tips Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 ωραιος φιλε μπραβο! βαλε μας φωτος τα τωρινα στοιχεια-build αν θες για μελετη μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 έρχονται sec να τις κάνω upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 δηλαδη αμα πας χωρις ανεμοστροβιλους τι κανεις? απλα σκυβεις στα 4? προφανως Εκτος και αν εχεις resistances στον θεο..ε υποθετω θα την ψιλοπαλευεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 τι μαλακια και αυτη με το site της blitz να μην βλεπουμε αμεσως το τελευταιο profile! μεχρι να το βαλουν ο αλλος εχει αλλαξει καποια στοιχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 εμπα μεσα και θα δεις εναν νεο κοσμο μαγικο χωρις AH ! ε τώρα δεν υπάρχει RMAH / AH. Κατά τα άλλα έχουν αλλάξει πολλά που δεν μπορούμε να τα αναλύσουμε εδώ. Το καλύτερο είναι να μπεις και να το δοκιμάσεις ή να δεις λίγο στο twitch κανα stream και αποφασίζεις... Δεν ξερω γιατί άκουσα 2 αγνώστους σε ενα φορουμ. Το αγορασα τελικά το σαββατο. Και ΔΕΝ το μετανιωσα καθόλου 70-ρησα,τελειωσα το αct V και τωρα ανεβαζω και paragon.. Για την ωρα σολαρω torment lvl 2. Aυτα τα διαφορα νούμερα που πετάτε,απο 40 εως 50,για καποιο mode απ οτι καταλαβα,τι mode ειναι? Επίσης,τωρα βρισκομαι στα 320k dps.(me DH). Ποσο θεωρείτε οτι ειναι ενα λογικο και σχετικα ευκολο να πιασεις,επιπεδο dps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις