greeneye Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 η αληθεια ειναι οτι το cooldown ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο και μου ελειψε γενικα παρα το οτι εβγαλα το 43αρι... συνεχως ελεγα αντε να γεμισει να εχω περισσοτερο damage. Αν αφησω γιγαντες τοτε δεν ειναι μονο η ζημια που κανουν μικρη η μεγαλη, ειναι οτι εχεις καποια ατομα 3+ temblar να απασχολουν το πληθος και να τη σκαπουλερνεις δεξια αριστερα εσυ. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Εγω ακομα ψαχνω το relic να μην πεθαινει ο ΤEBLAR! Φαντασου εβγαλα 43 χωρις να εχω 50% damage!
sleepy_head Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 οχι αλλα 3 legendary μεσα σε 3 λεπτα μια χαρα δεν ειναι? Τυχαίο ήταν, δεν έχει να κάνει με το cow level.
greeneye Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 νομιζω οτι δεν ηταν τυχαιο γιατι 3 ειναι πολλα για τοσο μικρη πιστα αλλα anyway, ισως εχουν αυξημενη πιθανοτητα...
mphxths Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 τυχαιο ηταν..σε ενα cow level δεν εβγαλα ουτε ενα... 1
hawkpilot Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Στα seasons πέφτουν και αντικείμενα που δεν υπάρχουν στο ns. Έχω πέσει 3 φορές πάνω σε cow level, 1 σε co-op και 2 solo, άρα δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσες φορές θα σου τύχει. Δεν έχω πάρει ούτε ένα legendary από cow level μονο extra legendary παιζουν οντως οποιος παιζει season3, καποια ladders ktl. KANENA legendary δεν δινει παραπανω damage κτλ απλα εχουν πως να το πω καποια ποικιλια σε items με πανω κατω ιδιο damage. Αυτο ειναι 100%. Μην περιμενετε καλυτερα οπλα-ιτεμς. ερωτηση : οποιος βγαλει το cow level υπαρχει περιπτωση να του ανοιξει ξανα η τελος?
greeneye Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 τυχαιο ηταν..σε ενα cow level δεν εβγαλα ουτε ενα... γκαντεμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη! εσφαξες τοσα γελαδια και εσυ και ο αλλος και ουτε 1? προφανως πηρα και τα δικα σας αφου πηρα 3 !!!
mphxths Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 περιορισμος δεν υπαρχει.αλλα ισως υπαρχει περιορισμος ανα παιχνιδι.. αν σου βγει η γελαδα..στο ιδιο παιχνιδι πολυ πιθανο να μην ξαναβγει...αλλα να πρεπει να κανεις νεο παιχνιδι. γκαντεμης? πριν 10 λεπτα τελειωσα απλο ριφτακι ...ηταν μια τεραστια πιστα...εβγαλα 8 λεγκς..τα μισα πρασινα ολα ειναι τυχη μην τρελαινεστε
greeneye Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 εφτασα damage καρτελας σχεδον στο 13 ! βρηκα φορμουλα να παιξω χωρις cooldown οποτε με 5 πλεον waste και 1 immortal και διαφορετικο οπλο (sword) συμφωνα με τα δεδομενα μου (ιτεμς). Νομιζω με το αναλογο διαμαντι που ανεβαζω και κατεβαζει cooldown μεχρι 15% θα επανερθω σε πρηγουμενα σχεδον επιπεδα για wraith και με τεραστιο damage σε συγκριση με πριν και αρκετο tough. Για να δουμε! Εβγαλα περιπατο το 40 για δοκιμη χωρις καν το διαμαντι και χωρις unity παντα.
*nenya* Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 οχι αλλα 3 legendary μεσα σε 3 λεπτα μια χαρα δεν ειναι? Τα 2πλάσια στο ίδιο χρονικό διάστημα ΧΟΧΟΧΟ Η κωλοφαρδία δεν είχε όρια.
greeneye Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Τα 2πλάσια στο ίδιο χρονικό διάστημα ΧΟΧΟΧΟ Η κωλοφαρδία δεν είχε όρια. χαχαχα, σκασαν απο το κακο τους! γελαδι χωρις legendary ειναι φαγητο χωρις αλατι!
Jerok Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 το ποσταρω μια φορα, απλα μηπως ενδιαφερει καποιον http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/457986-diablo-3-ros-account-300-paragon170-season-lol-acc-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF/
greeneye Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 μετα απο μερικες δοκιμες ειμαι 100% σιγουρος οτι χωρις τορπιλες ΔΕΝ πας πουθενα... Χωρις γιγαντες καπως παλευεται με ενα rune -30 sec και με κανενα ακομα cooldown + swtifness να μειωνει χρονο per stak. Ακομα και ετσι ομως μενεις απο γιγαντες αλλα εχεις τορπιλες που κανουν φοβερο damage. Αρα σιγουρα 5 wastes με ring και 1 immortal με ring. Απο εκει και περα αναλογα με το damage του οπλου πας και μακρυτερα και ευχεσαι να μην εχεις γρηγορο death και ξεμεινεις και να μην πεσεις σε ανικητο αρχηγο π.χ αυτον με τα αερια. Ακομα δε μου επεσε του teblar το relic γμτ ελεος ουτε unity πεφτει!
mphxths Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 αρχικα ποιες ειναι οι τορπιλες ?! κατα δευτερο το ring θελει το ελαχιστο 2 items απο σετ. Αρα δεν μπορεις να χεις ENA immortal's και να περιμενεις να παρεις το 1ο μπονους . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις