Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αλλη χαρη εχει οταν το βλεπεις απο τον πρασινοματη :mrgreen:

edit για mphxth : εμ οταν ειπα εγω οτι με 2 πρασινα μονα οπλα εσπερνα τρομο επιμενατε για 2-Η

για να εχω 2 σετ με 6-4 και το ring. και εμενα βασικα αυτο ειναι το θεμα μου! Φτανω ευκολα στο boss

και παρα τον πολυ χρονο τρωω φαπες. Ειδικα αν πεσει ο χοντρος με τα αερια

κλαφτα χαραλαμπε!!! Οντως θελει μελετη γιατι ο βαρβαρος υστερει σε επαφες οταν μας εχουν

με το αγγιμα παρα τα all resist μας κτλ

Ουσιαστικα αν δεν τον φας με τα leg gem στο μεγιστο επιπεδο μολις φτανεις τοτε εισαι τελειωμενος.

Η εστω να μεινει λιγο <30% ωστε να σκοτωνεται με το rune ποιο ευκολα. γενικα ισχυει ο κανονας

πρωτα damage

Επεξ/σία από greeneye
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα να δεις πως το βλεπω εγω

το build με wastes/ik περιοριζει πολυ στην χρηση των αντικειμενων.

Επισης ο ρυθμος δεν ειναι πολυ γρηγορος...αρα αναγκαζεσαι να ψιλοασχολεισαι με τα ελιτ γκρουπς.

Και αν δεν εχεις dmg ή increased dmg to elites τοτε καθυστερει η φαση.

Απο την αλλη εχεις ancients για μεχρι να πεθανουν (που ειναι ενα + στο συνολικο dmg) και επισης αν παιξεις το build σωστα εχεις σχεδον παντα διαθεσιμο το wrath of berserker (που ειναι και αυτο ενα σημαντικο buff).

Aρα να συνοψισουμε

wastes/ik build

---------------------

1.αργος ρυθμος

2. πολλα ατομα για dmg

3. συνεχες wrath of berserker

Aπο την αλλη ενα καθαρα wastes / bul build αν το συνοψισουμε εχει τα εξης

1. γρηγορος ρυθμος

2. εισαι μονος σου και ο,τι dmg βγαλεις εσυ δηλ.

3. μεγαλο cooldown στο wrath of berserker

4. συνεχεια φουλ απο fury (απο passive) αρα κινεισαι συνεχως χωρις σταματημο με WW.

5. αδειαζουν θεσεις απο items. Μπορεις να σουταρεις οτιδηποτε immortal's και να βαλεις κατι καλυτερο (περα απο το οπλο που ετσι και αλλιως αλλαζει με τα 2χ bul)

6. φευγει και το ring για κατι καλυτερο.

To 2o build οπως το δοκιμασα ηταν πολυ γρηγορο..καθαριζα τα trash mobs αβερτα κουβερτα...μαζευα μπουλουκια ..βαραγα μεχρι να φαω τα μισα , εφευγα να βρω νεα mobs..μολις μαζευοταν μπουλουκι μια απο τα ιδια κ.ο.κ.

Το θεμα ειναι οτι χωλενει στον guardian.Σκεψου οτι εισαι μονος σου στο dmg και το wrath of berseker εχει cooldown στον θεο.

Αρα πρεπει να βρεθει καποιος τροπος να βγαινει πολυ dmg στον guardian.

Eιτε με cooldown reduction στο wrath of berseker ειτε με increased dmg to elites.

Δεν μπορω να σκεφτω αλλον τροπο

Ισως και να θελει καλυτερα αντικειμενα απο αυτα που εχω για να δουλεψει λιγο καλυτερα το build..δεν αποκλειεται..οπως ειπα θελει μελετη και πειραματισμο..το οτι καθαριζει τα trash mobs ακομα και σε επιπεδα που κανονικα δεν το χω , πολυ γρηγορα..ειναι ελπιδοφορο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με καθε τροπο να μεγιστοποιησουμε damage ωστε να τρωμε guardian. Να τον φαμε εμεις οχι οι αλλοι...

Οποτε πρατουμε αναλογα. το + physical skills ποσο μπορει να βοηθησει? εγω εχω +38%

δεν δουλευει και η μαλακια το +350% στο whilwird απο ring!!!

* mphxth για δες λιγο αυτοι με τα tier50+ εως 58 (!) τι build exoyn? apo ekei θα κρινουμε

edit : ΝΑΙ εβγαλα το 43 χωρις 4 σετ immortal!!! Και χωρις οπλο ΙΚ ! με 2 ONE-Η και μεγαλυτερο damage!

μαλιστα θα το εβγαζα σε χρονο ρεκορ αλλα ενω εφτασα τον αρχηγο κατω απο 30% μια ξαφνικη ανατιναξη

με εκανε death και μετα ηταν δυσκολο.. το εβγαλα τελευταια 10 sec !!!!!!!!!! θα εσκαγα αν δεν το εβγαζα!

post-44836-0-77592400-1432150406_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye

βρε αη στο DIABLO :mrgreen:

edit : νεο ρεκορακι χμμ ανεβαινει η ομαδα!

T41 - 6:25 !

ερωτηση : αυτο που δινει 35-40% να κανεις επιπλεον ζημια 300-400% weapon damage(ιδιοτητες οπλου)  ειναι

σημαντικο η οχι? το προτιμαμε ας πουμε απο ενα +7% attacking speed?

Eιμαι καινουργιος στο παιχνιδι κ ενα φιλος μου με επεισε να το παρω κ αυτος εχει πολλους χαρακτηρες κ ενας τουμπανο ειναι βαρβαρος κ εχει βγαλει 49αρι οποτε αν θες σου λεω ονομα να τσεκαρεις το build που εχει κανει...Βεβαια ολα οτι φοραει ειναι ancient απο οσο ξερω οποτε παιζει κ αυτο ρολο.Ελπιζω να μιλατε για season 3.

Κατι ακομη εγω εχω φτιαξει μαγισσα και μπορω να πω την εχω ψιλοτουμπανο με ενα καλο build που μου προτιναν τα παιδια στην clan.Δεν εχω πολλες ωρες παιχνιδιου γυρω στις 160 αν δεν κανω λαθος αλλα παραυτα με την βοηθεια φιλων μιας κ επεσα κατευθειαν στα βαθια τελευταιο επιπεδο δυσκολιας εχω φτασει 558 paragon και κανω πολυ ζημια μιας και εχω 1.980.000 damage 13 μυρια toughness(μαζι με τα self buffs).Τελος παντων επειδη παιζω με παρεα βαριεμαι μονος μου αν θελει καποιος να με κανει add να παιξουμε παρεα.Ολα αυτα παλι στο season 3.Καντε με add Dy1ngW1sh#2490

edit : ΝΑΙ εβγαλα το 43 χωρις 4 σετ immortal!!! Και χωρις οπλο ΙΚ ! με 2-Η και μεγαλυτερο damage!

εννοείς ότι είχες μόνο το πρώτο bonus από το IK ?

αν έχεις καλύτερο όπλο είναι λογική κίνηση 

αλλά αν για κάποιο λόγο πεθάνεις τον π@ύλο :P

με καθε τροπο να μεγιστοποιησουμε damage ωστε να τρωμε guardian. Να τον φαμε εμεις οχι οι αλλοι...

Οποτε πρατουμε αναλογα. το + physical skills ποσο μπορει να βοηθησει? εγω εχω +38%

δεν δουλευει και η μαλακια το +350% στο whilwird απο ring!!!

* mphxth για δες λιγο αυτοι με τα tier50+ εως 58 (!) τι build exoyn? apo ekei θα κρινουμε

edit : ΝΑΙ εβγαλα το 43 χωρις 4 σετ immortal!!! Και χωρις οπλο ΙΚ ! με 2-Η και μεγαλυτερο damage!

μαλιστα θα το εβγαζα σε χρονο ρεκορ αλλα ενω εφτασα τον αρχηγο κατω απο 30% μια ξαφνικη ανατιναξη

με εκανε death και μετα ηταν δυσκολο.. το εβγαλα τελευταια 10 sec !!!!!!!!!! θα εσκαγα αν δεν το εβγαζα!

παιζει μεγαλο ρολο το build αυτο εχω καταλαβει εγω πριν λιγο ασχοληθηκα με σολο ριφτ μιας κ βαριεμαι μονος οπως ειπα απλα ειπα να μπω για να ανεβασω λιγο την χωρετικοτητα στα blood shards και πολυ ευκολα εβγαλα το 44 και φαντασου παιζω απο λαπτοπ τωρα και ειμαι στην δουλεια κ με διακοψαν πελατες παραυτα τα εκανα σε χρονο 10.32

Δεν τα λεω αυτα για να το παιξψ καποιος απλα ολο το ζουμι ειναι στο build.

οπα μολις τσιμπισα ενα καλο οπλακι, ανεβασα στατς παω για 1-2 δοκιμες πριν την οριζοντιωση μου! :-)

τωρα ειμαι με 5 waste (6 με ring) και με 1 immortal (2 με ring). Δεν εχω cooldown δηλαδη οπως

ακριβως εβγαλα το 43... χωρις cooldown με ισχυρο damage και προσοχη μεγαλη να πουλερνο

στα γρηγορα αφηνοντας γκαζακια...!

post-44836-0-22469100-1432155826_thumb.jpg

post-44836-0-21803700-1432155840_thumb.jpg

εννοείς ότι είχες μόνο το πρώτο bonus από το IK ?

αν έχεις καλύτερο όπλο είναι λογική κίνηση 

αλλά αν για κάποιο λόγο πεθάνεις τον π@ύλο :P

επειδη δοκιμασα διαφορους συνδυασμους σημερα... μονο το 1ο μπονους απο το ΙΚ δεν συμφερει για τον λογο που λες.

αν πεθανεις...και ειχες βγαλει προσφατως τα ντουκια.. χαιρετισματα στην εξουσια..ουτε ντουκια ουτε fury generation.

Αρα αν παιχτει το ΙΚ σετ , τοτε αναγκαστικα και το 2ο μπονους.

Απο κει και περα το καθαρα wastes set build εχει προοπτικες (με τα bul οπλα) καθως και τωρα που το κοιταω ..προοπτικες εχει και το furious charge build μιας και χρειαζεται μονο 4 + ring απο το σετ και αφηνει πολλα slots για να βαλεις αντικειμενα της αρεσκειας σου.

Ολα εχουν να κανουν με τα διαθεσιμα αντικειμενα βασικα...ολα τα αλλα ειναι φιλοσοφιες :)

@greeneye

εχεις ενα κολημα να ασχολεισαι με vitality στο οπλο...

βαλε κανα σοβαρο οπλο..

απο το να βαλω +4% και να παρω αλλα 100 weapon damage προτιμησα αφου επεσε κιολας μεγαλο νουμερο vitality που δεν ειχε καν.

Ετσι ομως ελευθερωσα αλλα σημεια για συνδιασμους. Απο το 3700 που ειχα σιγουρα το 4100 ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απλα

δεν ειναι πρασινο... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα λενε! Στο 45 που πηγα εφαγα στελιαρι τρελο... αγγιμα και πουλικον σχεδον!

Και πηγα με 17 μιρια tough κτλ... θελει πολυ πραμα να αντεξεις επαφες

Στο 45 που πηγα εφαγα στελιαρι τρελο... αγγιμα και πουλικον σχεδον!

LOL

αν πεθανεις...και ειχες βγαλει προσφατως τα ντουκια.. χαιρετισματα στην εξουσια..ουτε ντουκια ουτε fury generation.

χε χε ναι του το έγραψα κιόλας όσο πιο σεμνά μπορούσα   :P

Απο κει και περα το καθαρα wastes set build εχει προοπτικες (με τα bul οπλα) καθως και τωρα που το κοιταω ..προοπτικες εχει και το furious charge build μιας και χρειαζεται μονο 4 + ring απο το σετ και αφηνει πολλα slots για να βαλεις αντικειμενα της αρεσκειας σου.

έχω δοκιμάσει τα πάντα και τα 3 σετ δεν γίνεται τπτ

αν δεν βάλεις waste set χάνεις το damage reduction 

αν δεν βάλεις IK χάνεις τους τιτάνες  

το raekοr είναι broken πάνω από 40 λόγο του damage  που δέχεσαι  από το boss 

απ ότι έχω καταλάβει αν δεν πιάσω τα κατάλληλα paragon

δεν πρόκειται  να φτάσω 50 με την καμία 

edit απ ότι βλέπω έχεις νορμαλ char και όχι seasonal οπότε δεν ξέρω τη παίζει με νορμαλ και τι αλλαγές υπάρχουν :P

@aliakas

αν εχεις τιτανες ειναι σαν να λες οτι θα πηγαινεις αργα για να καθαριζεις..απο καποιο σημειο και περα δεν ειναι βελτιστη στρατηγικη αυτο.

αν παιξεις "τρεχω και βαραω" ..οι τιτανες πεθαινουν..γιατι τρεχουν να σε ακολουθησουν , δεν βαρανε , τους βαρανε ,και πανε ακλαφτοι.

Το βιωσα σημερα αυτο.

το furious charge τωρα που το ξανασκεφτομαι (και θυμαμαι απο παλιοτερα που το χρησιμοποιουσα) πασχει  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στους guardians..δεν φορτωνει γρηγορα λογω ελλειψης πληθους..οποτε ειναι λιγο ακυρο προς το παρον...

Θελει μελετη :)

Αυτο με τους νορμαλ / seasonal που λες δεν το πιασα..εχουν αλλαγες? εγω ηξερα οτι με τους seasonal εχεις πιθανοτητες να τσιμπησεις και καποια εξτρα legs..τιποτα παραπανω..

Παιζει κατι που αγνοω ? :)

μονο extra legendary παιζουν οντως οποιος παιζει season3, καποια ladders ktl. KANENA legendary δεν δινει παραπανω damage κτλ απλα εχουν πως να το πω καποια ποικιλια σε items με πανω κατω ιδιο damage. Αυτο ειναι 100%. Μην περιμενετε καλυτερα οπλα-ιτεμς.

ερωτηση : οποιος βγαλει το cow level υπαρχει περιπτωση να του ανοιξει ξανα η τελος?

εγώ πάντως με όλα τα test που έκανα το καλύτερο build είναι το 6 wastes + 4 IK με το ring ( το μισητό )

αυτό το σ/κ θα τεστάρω κάποια skills που έχω κατά νου και ίσως μου δώσουν την ώθηση για λίγο παραπάνω

αν και το 50 μοιάζει ακατόρθωτο για τώρα 

οχι αλλα 3 legendary μεσα σε 3 λεπτα μια χαρα δεν ειναι?  B)

ε καλά άλλα 3 για σπάσιμο 

η μόνη αλλαγή μπορεί να είναι τα 2 bul όπλα για συνεχόμενες σβούρες για τα bonus από τα gems

γνωρίζοντας τις συνέπειες του να μην έχεις την πολυτέλεια θανάτου 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...